- 2 Aralık 2020
- 39
- 67
- 38
- 35
- Konu Sahibi ogretmenhanmm
-
Ama ben de hicbir belirti yok ne ateş ne bulantı ne bas dönmesi ve pazartesi sabah verdiğim testte 2764 iken dün akşamki farkli bir ilde 816 cıktıDün titreme baş dönmesi halsizlik vücut ısısında yükselme eller ayaklar buz gibiydi acile ulaştığında bir takım tetkikler yaptılar dogumhanede beklettiler.gittigimde 4848 değerim vardı tabi bende tek bir yerde kan verip takip yaptırmadım sürekli baska yerlerde oldu.beni kontrol etti iki tarafta da ultrasonla gozlemledi.hicbir bulgu bulamadı sağlıklı mı sağlıksız mı olduğunu bilemedi ama keseyide göremedi kan sonucumu dustugunude söylemedi ben e nabizdan gordum.dış gebelik ihtimalide soylemedi.tuplerimde hicbirsey olmadığını kanamam görünmediğini ne olduğu belli değil bu şekilde mudahele edemem dedi. Bu arada betan iyice düştükten sonra kanama başlar.takip yapılmalı
Dediğim gibi arada çok fark varAma ben de hicbir belirti yok ne ateş ne bulantı ne bas dönmesi ve pazartesi sabah verdiğim testte 2764 iken dün akşamki farkli bir ilde 816 cıktı
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahDediğim gibi arada çok fark var
Cümlemizin ağlamaktan helak oldum rabbim hayırlısını versin 668e düşmüş gidiyor galibaHakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Hiç üzmeyin kendinizi sağlıklı bi gebelik yada bebek değil belli ki benimde 3 düşüğüm var çok normal bi durum bu çoğumuz yaşıyoruz doktor takibinde kalın mutlakaCümlemizin ağlamaktan helak oldum rabbim hayırlısını versin 668e düşmüş gidiyor galiba
Merhaba, gittim bana dedi ki ordakı makınanın kapasitesi bu kadarını gosterıyor cunku ben ilk beta hcg yı özel hastane verdım oda 1705 cıkmıstı, 5 gun sonra saglık ocagına verdim oda >1370,00 cıktı. Doktor duşmemıs ordakı cihaz boyle dedi bırakmadı tekrar kan testi vermeme siz saglık ocagına mı verdiniz?Benimde ayni sekildr ilk olarak 755 cikti sonra 1450 cıktı 4 gun sonra > 1000 şeklinde cıktı düşüyor mu yoksa deger 1000den buyuk mu bilemedim. Doktora gittiniz mi siz ne dedi bende ayni durumdayim pazartesi günü gidicrm doktora
Canım cok gecmıs olsun aglamayın dua edin ki hamile kalabılıyorsunuz hala sansınız var ınsaallah dusmuyordur siz yanılıyosunuzdur son durum nedir?Cümlemizin ağlamaktan helak oldum rabbim hayırlısını versin 668e düşmüş gidiyor galiba
Saglık ocagının beta hcg referans deger aralıgı 0 - 5 özel hastahanesinin ise 0-10 belki ondan farklı cıkmıs olabilir benim kiBenimde ayni sekildr ilk olarak 755 cikti sonra 1450 cıktı 4 gun sonra > 1000 şeklinde cıktı düşüyor mu yoksa deger 1000den buyuk mu bilemedim. Doktora gittiniz mi siz ne dedi bende ayni durumdayim pazartesi günü gidicrm doktora
Düşüyor canım kanamam başladı ne yazık ki keske benimle kalsaydı bebeğim once 2800 sonra 860 660 Şimdi 400 çarşamba yine vereceğim kanCanım cok gecmıs olsun aglamayın dua edin ki hamile kalabılıyorsunuz hala sansınız var ınsaallah dusmuyordur siz yanılıyosunuzdur son durum nedir?
Progestan kullandınız mı acaba?Düşüyor canım kanamam başladı ne yazık ki keske benimle kalsaydı bebeğim once 2800 sonra 860 660 Şimdi 400 çarşamba yine vereceğim kan
Cok gecmıs olsun, Rabbım Şafi ismiyle acil şifalar versin size inşallahKızlar durumum şimdilik iyi değil iki gündür acillik oluyordum en sonu yatirdilar kürtaj oldum.hastanedeyim hala betam yükseliyor diye tekrar ultrasona aldılar sol tarafımda dış gebelik göründü ilaç tedavisi eğer kuculmezse ameliyat diyorlar
Amin inşallah sağolasın saatim saatimi tutmuyor.bi ağrı sancı oluyor.bazende hafif.takip ediyorlar.Cok gecmıs olsun, Rabbım Şafi ismiyle acil şifalar versin size inşallahen kısa zamanda saglıklı Bı sekılde cıktın hastahanede ınsaallah..
Son durumunuz nedir acaba iyisinizdir umarımAmin inşallah sağolasın saatim saatimi tutmuyor.bi ağrı sancı oluyor.bazende hafif.takip ediyorlar.
Sürekli adet düzenleyici iğne yapılıyor kalcam delik deşik oldu.surekli serum ve içine katılan iğneler ile tedavi oluyorum.oksijen seviyeleri tansiyon bakılıyor sürekli gece gündüz farketmiyor.arada çok ağrım oluyor sol kasıkta bazense hafif.Damar yolumun biri açılıyor tıkanıyor diğerini açıyorlar o da bir süreden sonra tıkanıyor işte delik deşik olduk böyle gidiyor.Hala hastanedeyim ve 1 hafta daha buradayım ilaç tedavisi ile yok etmeye kucultmeye çalışıyorlar.bir değişiklik olmazsa ameliyat yapılacakmış.universte hastanesi de kolay kolay bırakmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?