Kızlar acil olan lutfen bakabılır mi beta hcg degerim >1370,00

Ama ben de hicbir belirti yok ne ateş ne bulantı ne bas dönmesi ve pazartesi sabah verdiğim testte 2764 iken dün akşamki farkli bir ilde 816 cıktı

Cümlemizin ağlamaktan helak oldum rabbim hayırlısını versin 668e düşmüş gidiyor galiba
Hiç üzmeyin kendinizi sağlıklı bi gebelik yada bebek değil belli ki benimde 3 düşüğüm var çok normal bi durum bu çoğumuz yaşıyoruz doktor takibinde kalın mutlaka
Hamile kalabiliyorsunuz maşallah 1 2 ay sonra tekrar denersiniz hayırlı haberi alırsınız inş sağlıklı gebelikler nasip olsun

Benimde ayni sekildr ilk olarak 755 cikti sonra 1450 cıktı 4 gun sonra > 1000 şeklinde cıktı düşüyor mu yoksa deger 1000den buyuk mu bilemedim. Doktora gittiniz mi siz ne dedi bende ayni durumdayim pazartesi günü gidicrm doktora

Merhaba, gittim bana dedi ki ordakı makınanın kapasitesi bu kadarını gosterıyor cunku ben ilk beta hcg yı özel hastane verdım oda 1705 cıkmıstı, 5 gun sonra saglık ocagına verdim oda >1370,00 cıktı. Doktor duşmemıs ordakı cihaz boyle dedi bırakmadı tekrar kan testi vermeme siz saglık ocagına mı verdiniz?

Saglık ocagının beta hcg referans deger aralıgı 0 - 5 özel hastahanesinin ise 0-10 belki ondan farklı cıkmıs olabilir benim ki

Kızlar durumum şimdilik iyi değil iki gündür acillik oluyordum en sonu yatirdilar kürtaj oldum.hastanedeyim hala betam yükseliyor diye tekrar ultrasona aldılar sol tarafımda dış gebelik göründü ilaç tedavisi eğer kuculmezse ameliyat diyorlar

Cok gecmıs olsun, Rabbım Şafi ismiyle acil şifalar versin size inşallah en kısa zamanda saglıklı Bı sekılde cıktın hastahanede ınsaallah..

Hala hastanedeyim ve 1 hafta daha buradayım ilaç tedavisi ile yok etmeye kucultmeye çalışıyorlar.bir değişiklik olmazsa ameliyat yapılacakmış.universte hastanesi de kolay kolay bırakmıyor.

Hala hastanedeyim ve 1 hafta daha buradayım ilaç tedavisi ile yok etmeye kucultmeye çalışıyorlar.bir değişiklik olmazsa ameliyat yapılacakmış.universte hastanesi de kolay kolay bırakmıyor.
Sürekli adet düzenleyici iğne yapılıyor kalcam delik deşik oldu.surekli serum ve içine katılan iğneler ile tedavi oluyorum.oksijen seviyeleri tansiyon bakılıyor sürekli gece gündüz farketmiyor.arada çok ağrım oluyor sol kasıkta bazense hafif.Damar yolumun biri açılıyor tıkanıyor diğerini açıyorlar o da bir süreden sonra tıkanıyor işte delik deşik olduk böyle gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…