Bel ağrım vardı canım yerleşme kanamam yok şuan daha adetim gecikmisti önce ovulasyon testi yaptım sonra erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı bosvermistim biraz açıkçası bu ay supriz olduAllah razı olsun kuzum benim belirtiler nelerdi yerleşme yaşadın mı maşallah sana
Ya bende ovulasyon testi yaptım lekelenme yaşıyorum bende daha bata 4 gün var böyle çıktı bilmiyorumTabikiien kısa zamanda size de nasip olur inşallah dualarım sizinle
Ayyyy süper canım yaa maşallah bende ovulasyon ile takip ediyorum 15 de yumurtlama oldu 7 gün sonra lekelenme başladı bilmiyorum ara kanama mı yerleşme mi bilemedim canım hayırlısı inşallahBel ağrım vardı canım yerleşme kanamam yok şuan daha adetim gecikmisti önce ovulasyon testi yaptım sonra erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı bosvermistim biraz açıkçası bu ay supriz oldu
İnşallah darısı bize canım yaBel ağrım vardı canım yerleşme kanamam yok şuan daha adetim gecikmisti önce ovulasyon testi yaptım sonra erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı bosvermistim biraz açıkçası bu ay supriz oldu
İnşallah öyledir canım erken daha çünkü bende adete 6 gün kala test yapmıştım bişey çıkmamıştı ben ovulasyon testi daha koyuyduYa bende ovulasyon testi yaptım lekelenme yaşıyorum bende daha bata 4 gün var böyle çıktı bilmiyorumseninki nasıldı Allahım bu testte ki gibi bizde görecek miyiz çift çizgiyi Yarabbim yaaaa
Ayyyy süper canım yaa maşallah bende ovulasyon ile takip ediyorum 15 de yumurtlama oldu 7 gün sonra lekelenme başladı bilmiyorum ara kanama mı yerleşme mi bilemedim canım hayırlısı inşallahcokkkkkk sevindim adına anlatamam sanaaa
Canim benim inşallah güzel haberlerini alırızAyyyy süper canım yaa maşallah bende ovulasyon ile takip ediyorum 15 de yumurtlama oldu 7 gün sonra lekelenme başladı bilmiyorum ara kanama mı yerleşme mi bilemedim canım hayırlısı inşallahcokkkkkk sevindim adına anlatamam sanaaa
Kızlar adetim 5 6 gün gecikti takvime göre ama geçen ayda gecikti diye umursamamistim akşam ovulasyon testi yaptım köyü çıkınca bugün erken gebelik testi alıp yaptım hamileyim demi şimdi ben bu teste göre inana
İnşallah darısı bize evet hamilesinİnşallah darısı bize canım ya
Anladım kuzum eğer kırmızıları görmezsek umut var demek hadi inşallah çaba bizden takdir Allah'tan inşallahİnşallah öyledir canım erken daha çünkü bende adete 6 gün kala test yapmıştım bişey çıkmamıştı ben ovulasyon testi daha koyuydu
Canim benim inşallah güzel haberlerini alırızyakın zamanda
Aminnn inşallah canım bu ay olmazsa başka bir ay hayırlı haberlerle gelirim inşallahİnşallah öyledir canım erken daha çünkü bende adete 6 gün kala test yapmıştım bişey çıkmamıştı ben ovulasyon testi daha koyuydu
Canim benim inşallah güzel haberlerini alırızyakın zamanda
İnşallah o kadar korkuyorum ki bı daha yaşamak istemiyorum öyle bir şey isteyen herkes sağlıkla kucaklarına alirlar inşallah bebisleriAnladım kuzum eğer kırmızıları görmezsek umut var demek hadi inşallah çaba bizden takdir Allah'tan inşallahbu cumanın yüzü suyu hürmetine Rabbim kucağına almak nasip etsin sağlıkla bize de hayırlı evlatlar inşallah ya
İnşallah kendini ne zaman rahat bırakırsan o zaman oluyo canım elinden geldiğince düşünme akışına bırak benim hep öyle oldu iki gebeligimdedeAminnn inşallah canım bu ay olmazsa başka bir ay hayırlı haberlerle gelirim inşallah
Amin inşallah kuzummmmİnşallah o kadar korkuyorum ki bı daha yaşamak istemiyorum öyle bir şey isteyen herkes sağlıkla kucaklarına alirlar inşallah bebisleri
Ah keşke kuzum düşünmesek elde olsa keşkeİnşallah kendini ne zaman rahat bırakırsan o zaman oluyo canım elinden geldiğince düşünme akışına bırak benim hep öyle oldu iki gebeligimdede
Herşeyin vaktinin olduğuna inanıyorum ben en kısa zamanda Allah sanada nasip eder inşallah hiç üzülme sıkma canınıAh keşke kuzum düşünmesek elde olsa keşkeçocukları seviyorum kuzum çok Rabbim inşallah birgün bana da anne olmayı nasip eder vakit saat dolmadan olmuyor hiçbir şey malesef
Aynen kuzum öyle yaşadıkça Umut var Rabbim bekleyen Herkese nasip etsin hamislere de hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin insallahhhHerşeyin vaktinin olduğuna inanıyorum ben en kısa zamanda Allah sanada nasip eder inşallah hiç üzülme sıkma canını
Bende ilk düşük oldu bu ikinci bilmiyorum inşallah sağlıklı bı gebelik geçirebilirim çok zor canım çok iyi anlıyorum seni sağlıklı bı şekilde bebislerimizi kucağımıza alalım inşallahAmin inşallah kuzummmm2 kimyalsal hikayem var benimde sağlıklı gebeliğim olmadı 1 yıl olmadı evleneli ama istiyorum anne olmayı bir an önce kan pıhtılaşma problemim çıktı malesef ilaç alıyorum sulandırıcı artı inofolic combi kullanıyorum artık nasip hormon analizlerde problem yok bakalım kuzim ya Allah neler göreceğiz
Kıyamam sana yaAh keşke kuzum düşünmesek elde olsa keşkeçocukları seviyorum kuzum çok Rabbim inşallah birgün bana da anne olmayı nasip eder vakit saat dolmadan olmuyor hiçbir şey malesef
Amin inşallah kuzummm Allah razı olsun çok sağol desteğin için güzel kalpli arkadaşımBende ilk düşük oldu bu ikinci bilmiyorum inşallah sağlıklı bı gebelik geçirebilirim çok zor canım çok iyi anlıyorum seni sağlıklı bı şekilde bebislerimizi kucağımıza alalım inşallah
İnşallah kuzum benimde seninle inşallah seninde yakında zamanda güzel haberlerini alırımKıyamam sana yaRabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Ümidini asla kaybetme. Rabbim kabul etmeyeceği duayı hayal bile ettirmezmis. Rabbim ol derse olur. Sen tatlı canını sıkma. Rabbim mucizelerini göndersin sana da en kısa zamanda Dualarım seninle
Ah Allah razı olsun kuzum benim yemin ederim yazdıklarını okurken gözyaşlarım pıt olduKıyamam sana yaRabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Ümidini asla kaybetme. Rabbim kabul etmeyeceği duayı hayal bile ettirmezmis. Rabbim ol derse olur. Sen tatlı canını sıkma. Rabbim mucizelerini göndersin sana da en kısa zamanda Dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?