Kızlar acil testime bakar mısınız!!

Allah razı olsun kuzum benim belirtiler nelerdi yerleşme yaşadın mı maşallah sana
Bel ağrım vardı canım yerleşme kanamam yok şuan daha adetim gecikmisti önce ovulasyon testi yaptım sonra erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı bosvermistim biraz açıkçası bu ay supriz oldu

Tabikii en kısa zamanda size de nasip olur inşallah dualarım sizinle
Ya bende ovulasyon testi yaptım lekelenme yaşıyorum bende daha bata 4 gün var böyle çıktı bilmiyorum seninki nasıldı Allahım bu testte ki gibi bizde görecek miyiz çift çizgiyi Yarabbim yaaaa

Eklentiler

• IMG20210923192942.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG20210923193502.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 35
Bel ağrım vardı canım yerleşme kanamam yok şuan daha adetim gecikmisti önce ovulasyon testi yaptım sonra erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı bosvermistim biraz açıkçası bu ay supriz oldu
Ayyyy süper canım yaa maşallah bende ovulasyon ile takip ediyorum 15 de yumurtlama oldu 7 gün sonra lekelenme başladı bilmiyorum ara kanama mı yerleşme mi bilemedim canım hayırlısı inşallah cokkkkkk sevindim adına anlatamam sanaaa

İnşallah darısı bize canım ya

Ya bende ovulasyon testi yaptım lekelenme yaşıyorum bende daha bata 4 gün var böyle çıktı bilmiyorum seninki nasıldı Allahım bu testte ki gibi bizde görecek miyiz çift çizgiyi Yarabbim yaaaa
İnşallah öyledir canım erken daha çünkü bende adete 6 gün kala test yapmıştım bişey çıkmamıştı ben ovulasyon testi daha koyuydu Canim benim inşallah güzel haberlerini alırız yakın zamanda

Eklentiler

• IMG_20210920_005642.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 35

Anladım kuzum eğer kırmızıları görmezsek umut var demek hadi inşallah çaba bizden takdir Allah'tan inşallah bu cumanın yüzü suyu hürmetine Rabbim kucağına almak nasip etsin sağlıkla bize de hayırlı evlatlar inşallah ya

Aminnn inşallah canım bu ay olmazsa başka bir ay hayırlı haberlerle gelirim inşallah

İnşallah o kadar korkuyorum ki bı daha yaşamak istemiyorum öyle bir şey isteyen herkes sağlıkla kucaklarına alirlar inşallah bebisleri

Aminnn inşallah canım bu ay olmazsa başka bir ay hayırlı haberlerle gelirim inşallah
İnşallah kendini ne zaman rahat bırakırsan o zaman oluyo canım elinden geldiğince düşünme akışına bırak benim hep öyle oldu iki gebeligimdede

İnşallah o kadar korkuyorum ki bı daha yaşamak istemiyorum öyle bir şey isteyen herkes sağlıkla kucaklarına alirlar inşallah bebisleri
Amin inşallah kuzummmm 2 kimyalsal hikayem var benimde sağlıklı gebeliğim olmadı 1 yıl olmadı evleneli ama istiyorum anne olmayı bir an önce kan pıhtılaşma problemim çıktı malesef ilaç alıyorum sulandırıcı artı inofolic combi kullanıyorum artık nasip hormon analizlerde problem yok bakalım kuzim ya Allah neler göreceğiz

İnşallah kendini ne zaman rahat bırakırsan o zaman oluyo canım elinden geldiğince düşünme akışına bırak benim hep öyle oldu iki gebeligimdede
Ah keşke kuzum düşünmesek elde olsa keşke çocukları seviyorum kuzum çok Rabbim inşallah birgün bana da anne olmayı nasip eder vakit saat dolmadan olmuyor hiçbir şey malesef

Ah keşke kuzum düşünmesek elde olsa keşke çocukları seviyorum kuzum çok Rabbim inşallah birgün bana da anne olmayı nasip eder vakit saat dolmadan olmuyor hiçbir şey malesef
Herşeyin vaktinin olduğuna inanıyorum ben en kısa zamanda Allah sanada nasip eder inşallah hiç üzülme sıkma canını

Herşeyin vaktinin olduğuna inanıyorum ben en kısa zamanda Allah sanada nasip eder inşallah hiç üzülme sıkma canını
Aynen kuzum öyle yaşadıkça Umut var Rabbim bekleyen Herkese nasip etsin hamislere de hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin insallahhh

Bende ilk düşük oldu bu ikinci bilmiyorum inşallah sağlıklı bı gebelik geçirebilirim çok zor canım çok iyi anlıyorum seni sağlıklı bı şekilde bebislerimizi kucağımıza alalım inşallah

Kıyamam sana ya Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Ümidini asla kaybetme. Rabbim kabul etmeyeceği duayı hayal bile ettirmezmis. Rabbim ol derse olur. Sen tatlı canını sıkma. Rabbim mucizelerini göndersin sana da en kısa zamanda Dualarım seninle

Amin inşallah kuzummm Allah razı olsun çok sağol desteğin için güzel kalpli arkadaşım

İnşallah kuzum benimde seninle inşallah seninde yakında zamanda güzel haberlerini alırım

Ah Allah razı olsun kuzum benim yemin ederim yazdıklarını okurken gözyaşlarım pıt oldu sağol kuzum desteğin için Allah razı olsun bu gece cuma kimin duası kabul olacağı belli olmaz kün fe yekün ol derse neler neler olmaz ki dediğin gibi kuzum Allah razı olsun umarım gözyaşları mutluluk gözyaşı olur birgün

Reactions: Z P
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…