Kizlar acil testime bakarmisiniz

AUIl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
59
19
3
33
Kizlar 2 cocuk annesiyim 4.5sene sipralle korunduk 8 ay once cikardim tekrar bebek istiyoruz fakat 2 kere arka arakaya kimyasal gecirdim bu ay adetim bugun 5.gecikti test yaptim bu sekilde cikti adet sonrasi kimyasallarda hic boyle cikmamisti adet gunu tamamen kaybolurdu sizce budami kimyasal kan vermeye hemen gidemiyorum cocuklardan dolayi yardimci olursaniz sevinirim

Eklentiler

• 20201123_141826.webp
    20201123_141826.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 104
  • 20201123_141639.webp
    20201123_141639.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 96
Test çok beklemiş gibi gözüküyor

Kizlar 2 cocuk annesiyim 4.5sene sipralle korunduk 8 ay once cikardim tekrar bebek istiyoruz fakat 2 kere arka arakaya kimyasal gecirdim bu ay adetim bugun 5.gecikti test yaptim bu sekilde cikti adet sonrasi kimyasallarda hic boyle cikmamisti adet gunu tamamen kaybolurdu sizce budami kimyasal kan vermeye hemen gidemiyorum cocuklardan dolayi yardimci olursaniz sevinirim
testteki sonun 5 dk içinde mi aldınız

Evet

Test çok beklemiş gibi gözüküyor
Hayir ilk 5 dk atiyordum hatta sonrasi tabiki ciddiye alinmiyor tecrubeliyim bir ikiz bir tek annesiyim ama bu kimyasaldan sonra masallah yeni gelin gibi tirplere girdim kafam durdu canim 😐

Ikizimin biri dogumdan sonra vefat etti bu arada 35 gunluk iken birazda panik atakligim kalma ondan dolayi 😔

Dr.larda kimyasli dusukten bile saymiyorlar ama benim icim yaniyor tekrar ayni seyi yasamaya gucum kalmadi 😐

Arkadaşlar bende 3.çocuğu istiyorum ama kararsızım. Biri 4 diğeri 2 buçuk yaşında kızlarım var. Bazen çok istiyorum bazende hiç istemiyorum benim gibi olan var mı. Yada 3.ye hamile olan

Canim benim aralari 1 yaş iyikide oyle diyorum simdi bizde 3.cuyu istiyoruz hayirlisi insallah ben tek cocugum kalabalik aileye hasretim o yuzden bu konuda oldukca cesurum

Back
X