- 23 Mart 2022
- 33
- 27
- 8
- 23
- Konu Sahibi fatma doganx
-
Evet bende gördüm çizgiyiKızlar acil yardım adetim 3 gün gecikti hiç böyle olmazdı test yaptım hayalet çizgi görüyor gibiyim yoksa kendi mi mi kandırıyorum gören var mı ?
Bende görüyor gibiyim :)Kızlar acil yardım adetim 3 gün gecikti hiç böyle olmazdı test yaptım hayalet çizgi görüyor gibiyim yoksa kendi mi mi kandırıyorum gören var mı ?
Evet canım heveslenmek istemiyorum ilk gebeliğim kalp atışları durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım 1 sene sonra yani şuan bu durumla karşı karşıyayım rabbim nerde isteyen bekleyen ve hak eden herkese hepimize nasip etsin inşallahBende görüyor gibiyim :)
Ama heveslenme yarın falan yine yap test koyu oluyor mu ona bak
Bende görüyor gibiyim :)
Ama heveslenme yarın falan yine yap test koyu oluyor mu ona bak
Yaaa gerçekten miiii Allahım inşallah gönlğmdekini nasip eder çok teşekkür ederim testi yarın tekrarlamayı düşünüyorumEvet bende gördüm çizgiyigözünüz aydın
Çok çok silik var evet ama bu testlere güvenmeyin erken gebelik diye para tuzağı. Bir iki gün daha bekleyip ucuz kaset test alın vallahi daha güvenilir.. Bana silik bile değil direk ikinci Çizgiyi çıkardı anında ama kanda negatif çıktı. Hakkınızda hayırlısı olsunKızlar acil yardım adetim 3 gün gecikti hiç böyle olmazdı test yaptım hayalet çizgi görüyor gibiyim yoksa kendi mi mi kandırıyorum gören var mı ?
Yorumun için teşekkür ederim canım kaset testte yaptım ama onun resmini koymayı unutmuşumÇok çok silik var evet ama bu testlere güvenmeyin erken gebelik diye para tuzağı. Bir iki gün daha bekleyip ucuz kaset test alın vallahi daha güvenilir.. Bana silik bile değil direk ikinci Çizgiyi çıkardı anında ama kanda negatif çıktı. Hakkınızda hayırlısı olsun
Aminn canım inşallahEvet canım heveslenmek istemiyorum ilk gebeliğim kalp atışları durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım 1 sene sonra yani şuan bu durumla karşı karşıyayım rabbim nerde isteyen bekleyen ve hak eden herkese hepimize nasip etsin inşallah
Yorumun için teşekkür ederim canım kaset testte yaptım ama onun resmini koymayı unutmuşum
Erken gebelik testiyle dene birde canımBenimde 3 gün gecikti ve kaset testte negatif çıktı
Yarın öyle deneyim bideErken gebelik testiyle dene birde canım
Yarın öyle deneyim b
Aynen canım denersen bizide bilgilendirYarın öyle deneyim bide
Olur canım. Aslında anlamadığım şey regl 3 gün yani gecikti neden bsy varsa da çıkmadı ki burda Bi kızında 5 gün gecikmeden sonra pozitif görmüş kaset testteAynen canım denersen bizide bilgilendir
Evet canım herkesin bünyesi çok farklı demekki benimde 3 gün geçti regl varsada net çift çizgi bekliyordum ama biri hayalet çıktıOlur canım. Aslında anlamadığım şey regl 3 gün yani gecikti neden bsy varsa da çıkmadı ki burda Bi kızında 5 gün gecikmeden sonra pozitif görmüş kaset testte
Demek ki. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun canımEvet canım herkesin bünyesi çok farklı demekki benimde 3 gün geçti regl varsada net çift çizgi bekliyordum ama biri hayalet çıktı
2 gün sonra bidaha tekrarlayın. Çok silik gözüküyor ama emin olalımKızlar acil yardım adetim 3 gün gecikti hiç böyle olmazdı test yaptım hayalet çizgi görüyor gibiyim yoksa kendi mi mi kandırıyorum gören var mı ?
Cuma günü testi tekrarlamayı düşünüyorum emin olduktan sonra kan veririm inşallah çok teşekkür ederim yorumunuz için2 gün sonra bidaha tekrarlayın. Çok silik gözüküyor ama emin olalımayrıca kan da verebilirsiniz. 10-20 arası değer çıkacaktır.
Amin inşallah canımDemek ki. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?