Kızlar acil yardım adetim 3 gün gecikti hiç böyle olmazdı hayalet çizgi görüyor gibiyim sizcede var mı gören ?

fatma doganx

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2022
33
27
8
23
Kızlar acil yardım adetim 3 gün gecikti hiç böyle olmazdı test yaptım hayalet çizgi görüyor gibiyim yoksa kendi mi mi kandırıyorum gören var mı ?

Eklentiler

• 95321522-686C-4558-B602-63EC73B46ECA.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 444
Bende görüyor gibiyim :)
Ama heveslenme yarın falan yine yap test koyu oluyor mu ona bak
Evet canım heveslenmek istemiyorum ilk gebeliğim kalp atışları durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım 1 sene sonra yani şuan bu durumla karşı karşıyayım rabbim nerde isteyen bekleyen ve hak eden herkese hepimize nasip etsin inşallah

Kızlar acil yardım adetim 3 gün gecikti hiç böyle olmazdı test yaptım hayalet çizgi görüyor gibiyim yoksa kendi mi mi kandırıyorum gören var mı ?
Çok çok silik var evet ama bu testlere güvenmeyin erken gebelik diye para tuzağı. Bir iki gün daha bekleyip ucuz kaset test alın vallahi daha güvenilir.. Bana silik bile değil direk ikinci Çizgiyi çıkardı anında ama kanda negatif çıktı. Hakkınızda hayırlısı olsun

Yorumun için teşekkür ederim canım kaset testte yaptım ama onun resmini koymayı unutmuşum

Aminn canım inşallah

Olur canım. Aslında anlamadığım şey regl 3 gün yani gecikti neden bsy varsa da çıkmadı ki burda Bi kızında 5 gün gecikmeden sonra pozitif görmüş kaset testte
Evet canım herkesin bünyesi çok farklı demekki benimde 3 gün geçti regl varsada net çift çizgi bekliyordum ama biri hayalet çıktı

2 gün sonra bidaha tekrarlayın. Çok silik gözüküyor ama emin olalım ayrıca kan da verebilirsiniz. 10-20 arası değer çıkacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…