• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil yardım çıldırmak üzereyim

kendim1987

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2010
186
0
0
İstanbul
ben sözlüydüm ramazanın bırınde sözü attım aileler yüzünden sözlüm ne ailesine laf söyletti ne bana yanı onun gözunde aileside suçsuz bende neyse işte ben bunu hafta bır kere falan arıyodum ne yapıyor dıye ama bu aradıgım zamanlar ondan sogumam ıcın bana küfür falan edıyordu sırf bu yuzden gıcıklıgna arıyodum dıyebılırım sonra en son bır gun aradıgımda dedımkı pazar gunu görücü gelıcek hıc arayamayan adam cumartesı gece mesaj atmıs işte ınsan sevdıgını almalı ben buyuk yanlıs yapıyorum senı özledım dıye kıskandırmya acalıstım işe yaradı sonra aradım ben bunu dedıkı bu sana uzattgım zeytın dalı kabul et bence neyse boyle barısır gıbı olduk sonra bu ewe bır gıttı aılesı ıstemıyor benı dedı bır konusıcam neyse sonra konustu bana dıyorkı sen benden baskasıyla ewlenemezsın aılem suan senı istemıyor ne onlardan ne senden gecebılıyorum sen benım soyledıklerıme bakma hayatını kur falan anlamadım ya yardım

ben sözlüydüm ramazanın bırınde sözü attım aileler yüzünden sözlüm ne ailesine laf söyletti ne bana yanı onun gözunde aileside suçsuz bende neyse işte ben bunu hafta bır kere falan arıyodum ne yapıyor dıye ama bu aradıgım zamanlar ondan sogumam ıcın bana küfür falan edıyordu sırf bu yuzden gıcıklıgna arıyodum dıyebılırım sonra en son bır gun aradıgımda dedımkı pazar gunu görücü gelıcek hıc arayamayan adam cumartesı gece mesaj atmıs işte ınsan sevdıgını almalı ben buyuk yanlıs yapıyorum senı özledım dıye kıskandırmya acalıstım işe yaradı sonra aradım ben bunu dedıkı bu sana uzattgım zeytın dalı kabul et bence neyse boyle barısır gıbı olduk sonra bu ewe bır gıttı aılesı ıstemıyor benı dedı bır konusıcam neyse sonra konustu bana dıyorkı sen benden baskasıyla ewlenemezsın aılem suan senı istemıyor ne onlardan ne senden gecebılıyorum sen benım soyledıklerıme bakma hayatını kur falan anlamadım ya yardım

Bu çok iyi düşünülmesi greken bi konu bence...Eğer sözlünün ailesi seni istemiyorsa, evlensen dahi çok büyük problemler yaşayabilirsin...Hem eşinle, hem ailesiyle...Çok iyi ölçüp tartmak lazım. Sözlün daha şimdiden ailesiyle senin aranı bulamıyor sanki. Sanma ki bu durum evlendikten sonra değişir...

seni cepte diye düşünüp istediği gibi davranmış.zora düşünce de geri adım atmış.ama sana küfür etmesi kabul edilir bişey değil bence.
zor bi durum.ama aile bi kere istemezse hep sorun oluyo diye duyuyorum çevreden. sen çocuğa aşık mısın tatlım.

nisanlin sen ve ailesi arasinda arada kalmis,zararin neresinden dönersin kardir,nisanliyken seni istemeyen aile evliyken basina tacmi yapacak,zaten sana küfür eden bir insandan ne bekliyorsunki,ayrilmaninda medeni bir seklivar,bir kadina küfür edilirmi ne kadar saygisizca bir sey,canim sen bence allahin sevgili kuluymussun,daha en basinda cikmis sorunlar,bencede yani sen onun söylediklerine bakma hayatini kur canim

kararsizlik, belirsizlik cok kotu cok:1no2:
gercekten zor bi durum..

bu isler tek tarafli ugrasmayla olmaz onunda bi caba gostermesi gerekiyo
hem senden hem ailemden gecemiyorum diyo ama git yuvani kur diyo??
yani Senden vazgecebiliyo!
sende ondan vazgecebilmelisin illa baskasiyla evlenmene gerek yok o sana git dedi sende
gideceksin ve onu unutacaksin...

seni cepte diye düşünüp istediği gibi davranmış.zora düşünce de geri adım atmış.ama sana küfür etmesi kabul edilir bişey değil bence.
zor bi durum.ama aile bi kere istemezse hep sorun oluyo diye duyuyorum çevreden. sen çocuğa aşık mısın tatlım.

ewet bunu dıyor zaten sen ben ewlen desemde ewlenmezsın keşke ewlensen falan sonra dıyorum tamm görüşiyim sırfa görüşmiyim dıye pazar gunu arayıp aklımı karıstırdı tabıkı boyle bırı yok ama o var sanıyordu

bıde sanırım bu ablasının buldugu bırıyle telefonda görüşmüş dıyorkı senı o kadar benımsemısım kı hanı beklıyorum senın gıbı konussun senın gıbı davransın olmuyor dıyor

demiş ya senin gibi davransın konuşsun diye bekliyorum ama olmuyo diye(ablasının bulduğu kızla)
belki öyle biri yoktur ama sana var demiştir. ben seni istiyorum demeye getirmiştir belki

demiş ya senin gibi davransın konuşsun diye bekliyorum ama olmuyo diye(ablasının bulduğu kızla)
belki öyle biri yoktur ama sana var demiştir. ben seni istiyorum demeye getirmiştir belki

hımmm var mı yok mu bılmıyorum canım ama ben senı cok kabullenmişim çok benımsemısım hanı yüz kızlada görüşsem senın hareketlerını beklıycem ama olmıycak dedı

bence bu işten hayır gelmez. olsa da üzülürsün gibime geldi malesef.
ne bileyim insan soğutmak için bile olsa sevdiğine küfretmemeli bence.

şimdi ne yapmayı düşünüyosun

bilmiyorum ki benı elının altında tutmaya calısıyor bunun farkındayım ama benı sevdıgını de bılıyorum bununda farkındayım ailesi maddi yonden ona baglı bu yüzden onlardan vazgecemıyor bunuda biliyorum her şeyı biliyorum ama hiç bir şey yapamıyorum ne gıdebılıyorum ne kalabılıyorum diyor kı azcık kendını bır agırdan al aradıgımda bır atlama bır yalvarıyım falan anlamıyorum ne yapmaya calısıyor ya ben çok tevazü gösterdim cok bu konuda cok hatalıyım

bence bu işten hayır gelmez. olsa da üzülürsün gibime geldi malesef.
ne bileyim insan soğutmak için bile olsa sevdiğine küfretmemeli bence.

ya açıkcası küfür etmiş şöyle demiş böyle demiş çok umursamıyorum çünkü isteyerek demedıgınden çok eminim ben ne kadar mutlu ya da mutsuzsam benle aynı durumda emınım

ailen ne diyo bu işe.annene filan baştan sona sana nasıl davrandığını.büyükler daha iyi görür derler ya.
ayrıca da ailesine o bakıyo demişsin evlendikten sonra nası olacak ki birlikte mi oturucaksınız.

ailen ne diyo bu işe.annene filan baştan sona sana nasıl davrandığını.büyükler daha iyi görür derler ya.
ayrıca da ailesine o bakıyo demişsin evlendikten sonra nası olacak ki birlikte mi oturucaksınız.

canım bızım mahallede bır kız var 29 yasında 23 yasında bır cocugu sevdı aılesı vermedı şimdide bekar annesıne hep sız vermedınız dıyomus annem bende oyle derım dıye ben karısmıyorum dıyor babam keısnlıkle ıstemıyor anlasamazsınız dıyor ama ben cok sevıyorum gercekten hemde cok aıleyle oturulmıycaktı öyle konusulmustu sözlüyken sadece maddi yardım yapılıcaktı.

Back
X