• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar acil yardım edin lütfen ne yapmalıyım?

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
kızlarrrr daha önceki konumu okuyanlar belki bilir ünide bi çocuk var kantinde sürekli bakıyodu bana bugün ben eve giderken peşimden geldi tanıştı vaktin varsa dedi bende yok dedm sonra bnmle yürüdü durağa kadar ama sorun şu kiş hoşlandım bende ondan ama bizim sınıftaki bi kızla çıkmış iki hafta sonra kızı bırakmış ben yapamıyorum diye sizce banada aynısını yaparmı kızlar ben nasıl davranmalıyım bide ilk tanışmam kızlar yardım edin lütfen sizce o kızla çıkmış olmasını kendime sorun etmelimiyim??

Sorun etme bence.Denemeden bilemezsin.O kızla uyuşamamış olması seninle de aynı şekilde olacağı anlamına gelmez.Belki de sen ona yeterince ısınamayıp 2 hafta sonra sen ayrılacaksın.Belki de uzun süreli güzel bir ilişkiniz olacak.Hem 2 hafta sonra ayrılsan ne olacak ki en azından içinde kalmaz neden denemedim demezsin.

Son düzenleme:
seninde ona baktığını farketmiştir bundan cesaret alıp tanışmak istemiştir. ama benim böyle bi durumda aklıma başka bişey takılır. ya sınıfındaki kız arkadaşını kıskandırmak için bunu yapıyorsa??

kızlarrrr daha önceki konumu okuyanlar belki bilir ünide bi çocuk var kantinde sürekli bakıyodu bana bugün ben eve giderken peşimden geldi tanıştı vaktin varsa dedi bende yok dedm sonra bnmle yürüdü durağa kadar ama sorun şu kiş hoşlandım bende ondan ama bizim sınıftaki bi kızla çıkmış iki hafta sonra kızı bırakmışı kızlar ben nasıl davranmalıyım bide ilk tanışmam kızlar yardım edin lütfen sizce o kızla çıkmış olmasını kendime sorun etmelimiyim??

bence kesinlikle o çocuktan hoşlanmamalısın çünkü sonuçta senin sınıfından biriyle çıkıp ayrılmış sana da yapmayacak anlamına gelmez o yüzden o çocuktan uzak durmalısın

seninde ona baktığını farketmiştir bundan cesaret alıp tanışmak istemiştir. ama benim böyle bi durumda aklıma başka bişey takılır. ya sınıfındaki kız arkadaşını kıskandırmak için bunu yapıyorsa??

bunu hiç düşünmemiştim ama sonuçta kızdan ayrılan çocuk ve kız hala onu neden bıraktığını anlamış değil kızı bırakmış aniden ne yapayım ben şimdi aklım karıştıya :(

Bence onun duygularından tam emin olmadan birşey yapma.
Tanımaya anlamaya çalış mesafeli olarak.
Tam olarak amacı ne bunu öğren.
Gerçekten hoşlanmışta olabilir ama diğer bir seçenek daha var, dikkatli olmalısın.

Back
X