Ovulasyonda ilişki sonrası olabiliyor çok mu yoğun kanama az mi bir de enfeksiyon tabi bu ara çok oluyor ben 20 haftalık gebeyim bende de oldu hafif kanama doktorum küçük bi enfeksiyon dediKızlar ben reelim biteli bir hafta oldu ve benm bir sonraki reelm Eylül'ün 15 ine ama bnm suan da kananmm var hafif bi lekelere fazla yok az ama ne oldunu anlamadım daha çok var reelimë neden olr bu bana yardım edebilirmisiniz ve bn çocuk çok istiyorum ilk bole biraz ağrım oldu ondan sonra çok az lekelenme iki gün oldu ve az nolur yardım edin
Az ya o kaar aşırı değil çok az bişi anlam veremedim bn iki ay catlatma iğnesi vurundum ama hiç bole olmadı bu ayda kullanmadım ve reelimi bir hafta geçti bole oldu a ceba belirti olabilirmi snce sn nasl aldın nasl olmuştu bu arada saolOvulasyonda ilişki sonrası olabiliyor çok mu yoğun kanama az mi bir de enfeksiyon tabi bu ara çok oluyor ben 20 haftalık gebeyim bende de oldu hafif kanama doktorum küçük bi enfeksiyon dedi
canım eylülun 27sindeyiz sen adetim biteli bir hafta oldu diyorsun bir sonra ki adetim eylülun 15inde diyorsun o nasıl oluyor anlamadımKızlar ben reelim biteli bir hafta oldu ve benm bir sonraki reelm Eylül'ün 15 ine ama bnm suan da kananmm var hafif bi lekelere fazla yok az ama ne oldunu anlamadım daha çok var reelimë neden olr bu bana yardım edebilirmisiniz ve bn çocuk çok istiyorum ilk bole biraz ağrım oldu ondan sonra çok az lekelenme iki gün oldu ve az nolur yardım edin
benimde adetim bittikten bir hafta sonra leke halinde 3 4 gün leke gördüm bende çok istiyorum çocuk ve inşallah gebelik belirtisidir bu ama tabi enfeksiyon iltihap yada eski kan olabilir canım inşallah yardimci ola bilmismdirHm anladm ya ole çok aşırı değil yani az ole daha sanki reele yeni basliycakmisim gibi ama daha biteli bir hafta oldu
Saol cnm Teşekkürler yanlış olmus ekimin 15 hastalancambenimde adetim bittikten bir hafta sonra leke halinde 3 4 gün leke gördüm bende çok istiyorum çocuk ve inşallah gebelik belirtisidir bu ama tabi enfeksiyon iltihap yada eski kan olabilir canım inşallah yardimci ola bilmismdir
Tatlım bn hamile degilimya tam da bilmiom iste lekelenme oldu snde hiç gebelik belirtisi olarak başlarda bole oldumu24 eylude 142 cikti hcg. 26 eylulde 172 cikti doktior artmasi gerekiyor dedi ama benim olmadi dis gebelik yada dusuk olabilir dedi haftaya ultrasondan bakacak. Moralim cok bozuk .... sizde nasil oldu??
hayır tatlım olmadı. değerden anladı doktor.leke falan yok bol bol akıntım var sadece.Tatlım bn hamile degilimya tam da bilmiom iste lekelenme oldu snde hiç gebelik belirtisi olarak başlarda bole oldumu
Hm anladm valla kafam çok Karışık ya napacami şaşırdım valla bi türlü anlam veremiyorumhayır tatlım olmadı. değerden anladı doktor.leke falan yok bol bol akıntım var sadece.
bende korkuyorum ister istemez.Hm anladm valla kafam çok Karışık ya napacami şaşırdım valla bi türlü anlam veremiyorum
Amin inşallah cnmrabbim inşaalah tez zamanda bebişler nesip eder bize.yüzümüze güler.
anladım canım bende ekimin 12sindeSaol cnm Teşekkürler yanlış olmus ekimin 15 hastalancam
Hm hayrlisiya cnm gerçekten çok karışık kafamanladım canım bende ekimin 12sinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?