Kızlar acil yardım edinnnn!lütfen!!!!!!!!!!!1

bakıp bakmadığını bilemem ama diğer konunda mesaj içeriğini silmişsin ama zaten alıntı yapmışlar yani görünüyor alt tarafta yazdıkların ve mesaj içeriğini boşaltmak site kurallarına aykırı.

kızlaaaaar yardım edin nasıl anlarım bakıp bakmadığını eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürmeyeyim sonra!!!ne yapayım nasıl anlarım sabah

kızlaaaaar yardım edin nasıl anlarım bakıp bakmadığını eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürmeyeyim sonra!!!ne yapayım nasıl anlarım sabah

Arkadaşına sormadan bunu anlaman mümkün değil. Sayfayı kesin açık olarak bıraktıysan meraktan mutlaka okumuştur,ama bir şey anlayacağını sanmıyorum ya da boşuna kuruntu yapıyorsun sayfayı kapatıp da uyudun belki de. Buradan kimse sana net bir şey söyleyemez dediğim gibi..

panik yapma bu kadar sakin ol, eğer samimiyetin varsa bir şekilde onun internet geçmişine bakıp anlayabilirsin ama sonuçta onun kişisel bilgisayarını da izinsiz alamazsın..hakkında tam olarak ne yazdığını bilmiyorum ama ne kadar kötü olabilir ki..

bilgisayardan en son neye baktığını hatırlıyor musun? ya da en son saat kaçta baktığını geçmişe bak bunlar dışında bişey görürsen bakmış olabilir.

Gecmise bakabilirsin ama ozel internet surfing olursa gecmis filan kalmaz. Bence bakmamistir , baksa da birsey degil en azindan bulasiklari temiz birakir artik.

ya bilg açtım kapatılmış 3 sekme vardı ve benim okuduğum sayfnın alt kısmı geldi hani karıştırmamış tır diye düşünüyorum bi de bilg hemen yatağımın yanındaki masda cesret edemez karıştırmaya ama nick name i aklında tutup neler yazıyo bu kız die bakabilir

çok mu abartıyorummmm???

ya bilg açtım kapatılmış 3 sekme vardı ve benim okuduğum sayfnın alt kısmı geldi hani karıştırmamış tır diye düşünüyorum bi de bilg hemen yatağımın yanındaki masda cesret edemez karıştırmaya ama nick name i aklında tutup neler yazıyo bu kız die bakabilir

çok mu abartıyorummmm???

o zaman bakmış olma ihtimali düşük, bakmamıştır bence ama bence sen şu yurt işini iyi düşün, çıksan daha iyi olacak sanki.gerçi diğer konunu baştan sona okumadım karar verip vermediğini bilmiyorum.karar verebildin mi?

bilgisayardan en son neye baktığını hatırlıyor musun? ya da en son saat kaçta baktığını geçmişe bak bunlar dışında bişey görürsen bakmış olabilir.

yok hiç bişey açılmamış ama sayfayı kapatırken bakmış olabilir e doktorol da budur diyip kendi bilg dan bakabilir.çünkü direk fiş çekilmemiş.sabah ne sorayım sen mi kapattın benim bilgsayarı die mi sorayıım,yoksa açık int sayfası var mıydı diye sorayım nası anlarım henüz okumamış olabilir ama okuya da bilir yardım et!!!

o zaman bakmış olma ihtimali düşük, bakmamıştır bence ama bence sen şu yurt işini iyi düşün, çıksan daha iyi olacak sanki.gerçi diğer konunu baştan sona okumadım karar verip vermediğini bilmiyorum.karar verebildin mi?

yurda çıkmam kesinleşti gibi ama biraz daha araştırcam tabi!!ya sınavlarım var bi de bu kızla mı uğraşçam şimdi.....

Back
X