Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar acil yardım lazım!!

XElfx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2016
11
3
1
31
tarcin-bakir-sac-rengi-kimlere-yakisir.jpg
kızlar bu renk saç istiyorum biraz açığı da olabilir.nasıl elde edebilirm şuanki saç rengim kızıla dönük bakır.

Bademella denedim Paletteninkini olmadı böyle.Bu tek renk değilde sanırım karışım.

Gözumde sacınızın rengını canlandırdımda sanırım acma olmadan bu tonu tutturmanız zor. bır avantaj olarak bu renk ıcın orıelı cok uzun bekletmenıze gerek yok turunculastıgında yıkayabılırsınız. not oriel işlemi dusunursenız yardım alın sacınızı kaybedebılırsınız

Venussel oriel kullanmak istemiyorum zaten saçım ona çok yakın tonlarda şuan.Karışım olursa olabileceğini düşünüyorum şimdide başka renk istiyorum.Onu da şimdi atayım yardımcı olursanız sevinirim.

Benim saç rengim :) bu rengi tutturmak için 2 boyayı karıştırdım ama kesinlikle markalı boya almadım çünkü marka boyalar saçı tutmuyor . .

Valla şuan boya numaralarıni hatırlamıyorum amA evde olacaktı akşam yazarım canmm

Ve sen o renk için neleri karıştırdın öğrenebilir miyim.?Doğru söylüyorsun aslında ama markaszda saçı yıpratıyor işte  :110:

Fotoğraf attım tatlım yeni.Onu istiyorum şimdi de ona bakabilir misin bide? :KK68:

2 Boyayı karıştırdım ve oldu ama saçına tutaR mi bilmem benim saçım koyu karameldi öyle oldu
bu arada resim açılmıyor canım
boyanın her türlüsü yıpratıyor ama ben saçma sürekli kerAtin uyguluyorum

Saçım kolay tutuyor renkleri.Ama bu rengi çok istiyorum bebeğim var kuaförümde bana uzak gidemedim birkaç kez.Kendim yaptım bu renkten biraz koyu.Tarçın bakır ve papatya sarısını karışımı şuan.Bunı nasıl elde edebilirm hiç bilmiyorum :KK43:

Bu rengi bende cok istiyodum bunu yapmaya calisirken diğeri oldu ama oda güzel :)

Evet ama inatla bunun için uğraşıcam.İkimiz bir olup K.K üyelerine seslenelim o zaman. kızlaaaaaaar???:KK66:

Back
X