- 13 Haziran 2012
- 139
- 56
- 98
- Konu Sahibi Teacher-ya
-
çıkmaya başladığımz ilk bi kaç ay içinde olmus sonraki süreçte böyle bise hiç yasanmamis beni kaybetmekten korkuyo hepsini ayrıntılı bi şekilde anlattı bana sonra hiç olmadı dedi söyledikleri güven veriyor unutturmaya calisacam diyo seviyoruz birbirimizi ayrılmakta istemiyoruz ama nasıl unutacam onu bilmiyorum gün içinde hep aklıma geliyo öğreneli bi kaç gün oldu ne zaman unuturum bide ona karşı bazen soğuyorum onları yaptı diye yeni olduğu için mi acaba
sonraki süreçte hep birlikteydk öyle bise olsaydı fark ederdim gün içinde attığı her adımdan haberim olur. benimleyken yaşadıği duygusal olmayan diğerleri cook önce ölmüş zaten ondan sonrada hiç öyle bise olmamış güveniyorum vede cook seviyorum ama şimdi her dakika aklıma geliyor her geldiğinde ona biseyler soruyorum hepsine cvp veriyor ve yaptığı için pişman keşke diyor ama ben nasıl unutacagimi bilmiyorum sorun bu
ilaç gibi geldin yaa gerçekten saol. aklima geliyo soruyorum anlatıyo en ince ayrıntısına kadar bilmek istiyorum bilirsem daha çabuk hazmederim diyorum hem içimde bi şüphe kalsın istemiyorum ama tabi dediğin gibi oluyo once aklıma geliyo gözümde canlanıyo sonra kendimi kıskançlik duygusuyla basbasa yakalıyorum elimde değil tabi istemeden oluyor
ilaç gibi geldin yaa gerçekten saol. aklima geliyo soruyorum anlatıyo en ince ayrıntısına kadar bilmek istiyorum bilirsem daha çabuk hazmederim diyorum hem içimde bi şüphe kalsın istemiyorum ama tabi dediğin gibi oluyo once aklıma geliyo gözümde canlanıyo sonra kendimi kıskançlik duygusuyla basbasa yakalıyorum elimde değil tabi istemeden oluyor
justhold... biseyi soruyorum sonra arkaşından bi sürü sey daha soruyorum öğrendiğim günden beri herhalde aynı soruları en az iki defa sordum artık alakasız şeylerde soruyorum nereye kadar bende bilmiyorum
justhold... biseyi soruyorum sonra arkaşından bi sürü sey daha soruyorum öğrendiğim günden beri herhalde aynı soruları en az iki defa sordum artık alakasız şeylerde soruyorum nereye kadar bende bilmiyorum
bunu öğrenene kadar güveniyodum da şimdi evdeyim dese inanmıyorm öyle bi haldeyim ama biraz sakinlesnce geçer diye düşünüyorumCnm bencede sorun yapma bunu yani oncesini.onemli olan suan ve aranizdaki guven
aynı şeyleri sorup durduğum için o da aynı şeyi söyledi bu unutmaktan çok hatırlamana neden olur dedi öğrendin her şeyi anlattım kapat artık konuyu diyor ama ben hala sorulacak yada öğrencegim şeyler var düşüncesyle sormaya devam ediyorum sanırım artık bunu yapmaktan vazgeçmelıyim! o da beni telkin etmeye çalışıyor destek oluyor sadece benimle olduğunu yanımda olduğunu söylüyo sonsuza dek boyle olacak diyo biraz rahatlıyorum. bu gece konuşurken daha rahatlatti beni bi an unutmuş gibi oldum yani sevindim hatta olabilir unutabilirim dedim sonrada umarım kendimi kandırmiyorum diyip keyfimi kaçırdım yine başardım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?