- 5 Ağustos 2014
- 551
- 96
- 123
- Konu Sahibi aleynaileyda01
ozaman sevgılıne sor bu durumu o da farketmez dıyecektır bak görAllah eşinden razi olsun valla.ama ayıp olur diyenler gibi düşünürlerse onlar da
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ozaman sevgılıne sor bu durumu o da farketmez dıyecektır bak görAllah eşinden razi olsun valla.ama ayıp olur diyenler gibi düşünürlerse onlar da
![]()
bak aslında bu arkadasın yazdıgı dogru yapmanız gereken bu. ama hanı akşama dğru geleceklerse yol uzun dıyosun e akşama kalırlarsa o zaman yemek gerekır ve inan bana hıçte ayıp olmaz.kımın evınde ıkı tane masa var kı...hadı bı gruubu aldın dığerlerını masaya oturtmak ıçın 1 saatmı beklıceksın...ee ellerınede veremezsın atıştırmalık degılkı yemek bu
ıllede yemek dıyosan dogruusu bu...ayıp olan bırşey yok cnm.....ama akşama durmazlar oglen gelır akşama dogru gıderler dıyosan o zaman borek,sarma,poğaça vs vs hem doğru hem kolay olurdu
Herkesin eline tabak hazirla yemek degil de biraz kadinlar gunu gibi olur ama zaten kalabalik ya pek goze batmaz sikma canini bebegim iyi insanlarsa zaten hic sorunsuz gecer :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ozaman sevgılıne sor bu durumu o da farketmez dıyecektır bak gör
Keşke herkes senin kadar alçakgonullu olsa tatlım :) kahve verilmez mi tanışmada
Ben tanışmada böyle yaptım Bizde de yemek oldu Bu şekil hallettik Kapıda zaten sarılmak isteyen sarıldı Diğerlerinin de elini sıktım Bence bu en iyisi
Anneme sordum tanismada kahve cok gerekmez dedi ama yine sen bilirsin :)
Onlar kac kisi gelecek ve sizin aile kac kisi olacak?
Eger toplam 20ye yakinsa kurun yer sofrasini.
Fakat 10kisi icin bu kadar heyecan yapiyorsaniz evde zaten vardir 4-6kisilik masa, bir de yanina portatif masa alin komsudan akrabadan veya ucuz yollu bir yerden, sandalyeye bile gerek yok, bir bolumu uzunlamasina koltuga gelecek sekilde yerlestirirsiniz olur biter.
Fakat kalabalikta bence sulu yemek degil de zigon sehpalar ve buyuk masayi da acik bufe usulu zeytinyaglilar salatalar borek sarma vs yaparsaniz daha rahat olur ama anneniz yoresel yemekler ile yoldan da gelecekleri icin agirlamak istiyor galiba.
Bir de kadinlar erkekler ayri masalarda ve ayri odalarda yapmamaya ozen gosterin bence.
Tabi sizin evinizde normalde o sekilde oturuluyorsa onlar da buna uyarlar o ayri konu.
Allah kolaylik versin insallah guzelce halledersin :)
Sordumben bilmem ki ailem ne düşünür diyo ya off
Ohooo ozamn akrabaları gelmesın sende akrabaların gelıyor ama benım aılem ne düşünür de görsun gununusinir oldum bak ilk tanısma da bunlar nişan mı yapcaklar sözmu takcaklar bana öyle gelmeye basladı sımdı bak uzak dıye böyle bırsey yapmaya kalkısabılırler kısadan halledelım bıde dugun oldumu tamam dıye suphelendım sımdı ben
Evet cnm annem tam da böyle düşünüyo. Toplam15 kişi oluyor ama ben yemeğe katilamicam çok utanıyorum babamdan ve amcamdan
Ben istemeden vs anlamam ama tecrubeli arkadaslar daha iyi yonlendirirler sanirim.
Yine de sizin masaya oturmaniz gerektigni dusunuyorum,
getir gotur servis vs derken zaten yiyecek vaktiniz olmaz ama bos zamanlarda da iceriye saklanacak degilsiniz herhalde,
Sahsen bana tuhaf gelirdi, gelin nerde diye bos bos bakardim :))
Ben istemeden vs anlamam ama tecrubeli arkadaslar daha iyi yonlendirirler sanirim.
Yine de sizin masaya oturmaniz gerektigni dusunuyorum,
getir gotur servis vs derken zaten yiyecek vaktiniz olmaz ama bos zamanlarda da iceriye saklanacak degilsiniz herhalde,
Sahsen bana tuhaf gelirdi, gelin nerde diye bos bos bakardim :))
Canım ilk kez gelecekler ve hep hatırda kalacak bi olay yer sofrası hoş değil bence.
Ben sizin misafiriniz olsam ve yer sofrasında yemek zorunda kalsam üzgünüm ama hiç memnun olmazdım. Insanlar hazırlanıp gelirler herhalde etek, elbise giyen olabilir.
Bence plastik balkon masalarından alıp ilave yapabilirsiniz.
Hayırlısı olsun bu arada umarım hersey cok güzel olur :)
İsteme olmayacak bilesadece tanışmak istemiş ailesi zaten. Bu çocuk zaten ailesi ne derse o. Ve çok zenginler bizim maddi durumumuz çok iyi değil
Tanismak icin biraz fazla kalabaliklar...
Kurun yer sofrasini.
(Kalabaligin nedeni sizin amacalar falan ise masayi tercih etmeye calisin derim)
Ayrica zenginlikle ne alakasi var bunun, sakin cekinmeyin, siz normalde misafirinizi nasil agirliyorsaniz aynen o sekilde davranacaksiniz.
Sonucta onlar sizle "tanismaya" geliyorlar, kokteyle gitmek isteseler zaten giderlerdi, sizi oldugunuz gibi taniyacaklar... temiz tertipli olun yeterli![]()
Biz 5 kişi olcaz. Annem babam amcam ve dayım. 10 kişi de onlar :/