- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim kuzum ya sağolEki Görüntüle 1886488 Eki Görüntüle 1886488 bn senin ucin yaptm cnm dedigim gibi ilkinde var gibi ikincide yok
cnm öyle değil şöyleanlatayım. matematikte genişleme vardır. bu sayıları 10 la çarpalım her ikisini deCan'ım Nasıl anlamadım ama bak şimdi 0.3*2=0.6 ve bunu bu şekilde iki katı olarak çarparsak yani 0.6*2=0.12 olarak devam ediyor ve beta hcg 48 saatte 2 katı artma göstermesi gerekmez mi kafam karıştı matematik hesaba göre artmış görünüyor ben mi yanlışım yine kızlar![]()
Sayende bisey daha ogrendim cok sagolcnm öyle değil şöyleanlatayım. matematikte genişleme vardır. bu sayıları 10 la çarpalım her ikisini de
0.3*10=3
0.12*10=1.2
virgül gitsin diye bir daha 10 la çarpalım
3*10=30
1.2*10=12
30, 12 den büyüktür cnm
Ne demek cnm burda birbirimize yardmci olmak icin varz zatn rabbim gonlune gore versnTeşekkür ederim kuzum ya sağol
0,6*2=1,2 dir canım. Senin değer 0,13 yani ne yazık ki düşmüş.. Hayırlısını nasip etsin AllahCan'ım Nasıl anlamadım ama bak şimdi 0.3*2=0.6 ve bunu bu şekilde iki katı olarak çarparsak yani 0.6*2=0.12 olarak devam ediyor ve beta hcg 48 saatte 2 katı artma göstermesi gerekmez mi kafam karıştı matematik hesaba göre artmış görünüyor ben mi yanlışım yine kızlar![]()
rica ederimSayende bisey daha ogrendim cok sagol
Sen bunu ne zaman yaptin canimEki Görüntüle 1886488 Eki Görüntüle 1886488 bn senin ucin yaptm cnm dedigim gibi ilkinde var gibi ikincide yok
Bugün Can'ımSen bunu ne zaman yaptin canim![]()
Arkadasn testi o canisi bnm degil malesefSen bunu ne zaman yaptin canim![]()
Ben senin sanmıştım canimArkadasn testi o canisi bnm degil malesef
Biz seninle bu ayi beklicez cnm bakrsn ayni ay gelir bebisBen senin sanmıştım canim