- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.585
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Valla dayanamadım Can'ım senin 1 gün önce Hemde yap istersen inşallah hamileyizdirCok hafif bi cizgi var gibi. Insallah hamilesindir canim :) benim de bat 19u ben de mi yapsam acaba
Var gibi evet hayal meyal de olsa var gıbı benim adet de 18 i beklemedeyim geçmeden test yapmıcamTamam Can'ım ama silikte olsa var dimi çizgi
Hadi bakalım hayırlısı Can'ım ya isteyen herkese versin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklısını ve ömürlüsünü nasip etsin herkeseVar gibi evet hayal meyal de olsa var gıbı benim adet de 18 i beklemedeyim geçmeden test yapmıcam
İnş Can'ım çok şükür bi kızım var 6 yasında ikinci hemen tutar sandım gecen ay tutmadı bu ay inş çok istıyoruz ikinciyiHadi bakalım hayırlısı Can'ım ya isteyen herkese versin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklısını ve ömürlüsünü nasip etsin herkese
Gönlüne göre versin Can'ım Allah bağışlasın evladınıİnş Can'ım çok şükür bi kızım var 6 yasında ikinci hemen tutar sandım gecen ay tutmadı bu ay inş çok istıyoruz ikinciyi
Baya belli ben bile bu bozuk gözlerimle gördüm Annesi kan testi yaptır kesin sonuç alırsın benim de böyle idi adetime 10 gün vardı üstelik Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsinbat ekim 20 mi testte silik çizgi mi görüyorum
Senin hayalet çizgini de öyle sabırsızlıkla bekliyorum ki Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah canım benimHayalet cizgiyi bende gordum hayirlisi olsun cnm :)
Ahh cnm benim insAllahSenin hayalet çizgini de öyle sabırsızlıkla bekliyorum ki Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah canım benim
Amin kardeşim Amin...Ahh cnm benim insAllahRabbim herkese nasip etsin saglikli hayirli evlatlar. Senin gibi bebisleri yolda olanlarada saglicakla kavusmayi nasip etsin Rabbim
Hasas test mi yaptin normal test mi canimValla dayanamadım Can'ım senin 1 gün önce Hemde yap istersen inşallah hamileyizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?