- 3 Temmuz 2024
- 6
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi namelesyett
…
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi ama bir daha atsan
Fotograf mıVar gibi ama bir daha atsan
evetVar gibi ama bir daha atsan
Ama 5 dakikayı geçti çoktan testte 5 dakikadan sonra bakmayın fln diyorşar
Şuan kaç haftaliksin pekiBende regl e 6 gün varken erken gebelik testinde böyle silik çizgi gördüm 3 gün varken kaset testte silik çizgi gördüm bugün adete 1 gün var net bi şekilde pozitifi gördüm şükür.
3Şuan kaç haftaliksin peki
Kan verdinizmi benimde regle dün 6 gün varken erken gebelik silik bugünde 5 gün var silik kasette negatif bugün kan verdim sizin ilk kan verdihinizde kacti betanizBende regl e 6 gün varken erken gebelik testinde böyle silik çizgi gördüm 3 gün varken kaset testte silik çizgi gördüm bugün adete 1 gün var net bi şekilde pozitifi gördüm şükür.
Reglinize ne kadar varAma 5 dakikayı geçti çoktan testte 5 dakikadan sonra bakmayın fln diyorşar
Değeriniz kaç peki
Ben daha bugün kan verdim sonuç yarın çıkacakmış . Kadın doğuma randevu bulamadım yakın zamanda ve yakın yerde cuma günü sırf iğneye başlamak zorunda olduğm için bir buçuk saatlik yol gidicem.Kan verdinizmi benimde regle dün 6 gün varken erken gebelik silik bugünde 5 gün var silik kasette negatif bugün kan verdim sizin ilk kan verdihinizde kacti betaniz
Dediğim gibi kan testini yeni verdm bu sabah sağlık ocağında oda yarın çıkarmış. Yazar sonuçtan sonra. Ben Erken öğrendim daha adetim bile gecikmedi yarın olmam lazım normaldeDeğeriniz kaç peki
Bende erken öğrendim 28 Haziran'da 26.7 idi 1 temmuzda 84.8 di bugün gene verdim bekliyorum e nabiza düşer bal oradan istersenDediğim gibi kan testini yeni verdm bu sabah sağlık ocağında oda yarın çıkarmış. Yazar sonuçtan sonra. Ben Erken öğrendim daha adetim bile gecikmedi yarın olmam lazım normalde
Aynı gün düşüyor ben sabah vermiştim öğlen 4 5 gibi e nabiza düşmüştüDediğim gibi kan testini yeni verdm bu sabah sağlık ocağında oda yarın çıkarmış. Yazar sonuçtan sonra. Ben Erken öğrendim daha adetim bile gecikmedi yarın olmam lazım normalde
Bugün düşer mi ki yarın düşer dedi doktor yine kontrol edimBende erken öğrendim 28 Haziran'da 26.7 idi 1 temmuzda 84.8 di bugün gene verdim bekliyorum e nabiza düşer bal oradan istersen
Hayırlı olsun bu arada artışınız da güzel maşalalh :)Bende erken öğrendim 28 Haziran'da 26.7 idi 1 temmuzda 84.8 di bugün gene verdim bekliyorum e nabiza düşer bal oradan istersen
Teskkur ederim darısı sana inşallah bak bak düşer öle dediklerine bakma senHayırlı olsun bu arada artışınız da güzel maşalalh :)
SağolunTeskkur ederim darısı sana inşallah bak bak düşer öle dediklerine bakma sen![]()