- 3 Temmuz 2024
- 6
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi namelesyett
…
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkmamış maalesefTeskkur ederim darısı sana inşallah bak bak düşer öle dediklerine bakma sen![]()
Ara ara bak belki düşer benimde daha dusmediÇıkmamış maalesef
Tamamdır . Sizde de kramp tarzı ağrılar varmı? Az önce fena şekilde kıvrandıran bi ağrı girdiAra ara bak belki düşer benimde daha dusmedi
evet oluyor halen var bazen karın ağrım oluyor içe çekilme gibi şuan bile var agrım sol kasıkda batma sızlama gibiTamamdır . Sizde de kramp tarzı ağrılar varmı? Az önce fena şekilde kıvrandıran bi ağrı girdi
Benmde sol kasık batma sızlama oluyoda bugnkü baya ağrılıydı vajinama doğru kremplar arka arkaya girdi suan geçti deevet oluyor halen var bazen karın ağrım oluyor içe çekilme gibi şuan bile var agrım sol kasıkda batma sızlama gibi
benimde oluyor wc geldinde ilk zamanalr çok agrı oluyordu normal dedi kardeşim 2 oğlu var bebek yerleşirken rahim genişlerken olurmuş oradaki kaslar geriliyormuşBenmde sol kasık batma sızlama oluyoda bugnkü baya ağrılıydı vajinama doğru kremplar arka arkaya girdi suan geçti de
Benm 3. Cocuk olcak inşallah bu kadar erken belirti hissettiğim ilk olunca şaşkınımbenimde oluyor wc geldinde ilk zamanalr çok agrı oluyordu normal dedi kardeşim 2 oğlu var bebek yerleşirken rahim genişlerken olurmuş oradaki kaslar geriliyormuş
allah bağışlasın canım her gebelik bir olmuyor ablamın da 3 çocuğu var 2ci çocukta çok kötü geçti gebeliği rahim bebeği red etti vs şükür bir şey olmadı ama her gebelik aynı olmuyor :)Benm 3. Cocuk olcak inşallah bu kadar erken belirti hissettiğim ilk olunca şaşkınım
benim sonucum çıktı canım 185.4Benm 3. Cocuk olcak inşallah bu kadar erken belirti hissettiğim ilk olunca şaşkınım
Maşallah artış iyi Allah'ım analı babalı büyütsün sağ sağlim kucağına alırsın inşallahbenim sonucum çıktı canım 185.4
Evet ilk ikisi birbirinden farklıydı buda onlardan farklıallah bağışlasın canım her gebelik bir olmuyor ablamın da 3 çocuğu var 2ci çocukta çok kötü geçti gebeliği rahim bebeği red etti vs şükür bir şey olmadı ama her gebelik aynı olmuyor :)
Amin canım darısı istiyen herkezin senin sonuc dülşerse yaz haber et bizeMaşallah artış iyi Allah'ım analı babalı büyütsün sağ sağlim kucağına alırsın inşallah
Evet ilk ikisi birbirinden farklıydı buda onlardan farklı![]()
Bakıyorum ara ara ama artık düşmez sanırım yarın bakmaya devam ederm saatte birAmin canım darısı istiyen herkezin senin sonuc dülşerse yaz haber et bize
Test sonucu çıkmış bat bugün . Betahgc:57 ben bi şok oldum neredeyse 10 gündür belirtilerim var değerin bu kadar az çıkması gerçekten yani şu değerde hiç belirti olmaması lazım cidden şok geçirdim ben bi 1000 falan bekliyodmAmin canım darısı istiyen herkezin senin sonuc dülşerse yaz haber et bize
26,7 ile ögrendim de kasık ve ani bel agrısı vardı gögüs hasasiyeti ve limon yeme istediğim :d başka bişi yoktu bakalım 2 güne bir değer nasıl ilerliyecek kötü düşünme inşallah sağlıkla ilerlerTest sonucu çıkmış bat bugün . Betahgc:57 ben bi şok oldum neredeyse 10 gündür belirtilerim var değerin bu kadar az çıkması gerçekten yani şu değerde hiç belirti olmaması lazım cidden şok geçirdim ben bi 1000 falan bekliyodm
İnşallah26,7 ile ögrendim de kasık ve ani bel agrısı vardı gögüs hasasiyeti ve limon yeme istediğim :d başka bişi yoktu bakalım 2 güne bir değer nasıl ilerliyecek kötü düşünme inşallah sağlıkla ilerler
olurr merak etme içini rahat tuttut bende evhamlandım ama gerek yokmuş :)İnşallahyarın tekrar kan testi vercem hastanede umarım 100 küsür olur
Dimi bekleyelim görelimolurr merak etme içini rahat tuttut bende evhamlandım ama gerek yokmuş :)