Kızlar acil yardım lütfenn

Benm 3. Cocuk olcak inşallah bu kadar erken belirti hissettiğim ilk olunca şaşkınım
allah bağışlasın canım her gebelik bir olmuyor ablamın da 3 çocuğu var 2ci çocukta çok kötü geçti gebeliği rahim bebeği red etti vs şükür bir şey olmadı ama her gebelik aynı olmuyor :)

benim sonucum çıktı canım 185.4
Maşallah artış iyi Allah'ım analı babalı büyütsün sağ sağlim kucağına alırsın inşallah
allah bağışlasın canım her gebelik bir olmuyor ablamın da 3 çocuğu var 2ci çocukta çok kötü geçti gebeliği rahim bebeği red etti vs şükür bir şey olmadı ama her gebelik aynı olmuyor :)
Evet ilk ikisi birbirinden farklıydı buda onlardan farklı 😂

Amin canım darısı istiyen herkezin senin sonuc dülşerse yaz haber et bize
Test sonucu çıkmış bat bugün . Betahgc:57 ben bi şok oldum neredeyse 10 gündür belirtilerim var değerin bu kadar az çıkması gerçekten yani şu değerde hiç belirti olmaması lazım cidden şok geçirdim ben bi 1000 falan bekliyodm

Test sonucu çıkmış bat bugün . Betahgc:57 ben bi şok oldum neredeyse 10 gündür belirtilerim var değerin bu kadar az çıkması gerçekten yani şu değerde hiç belirti olmaması lazım cidden şok geçirdim ben bi 1000 falan bekliyodm
26,7 ile ögrendim de kasık ve ani bel agrısı vardı gögüs hasasiyeti ve limon yeme istediğim :d başka bişi yoktu bakalım 2 güne bir değer nasıl ilerliyecek kötü düşünme inşallah sağlıkla ilerler

Back
X