kızlar acil yardım miğdem çok bulanıyor ne yapmam lazım

hamileyim öneriler için çok teşekkür ederim arkadaşlar ama migde bulantım hiç geçmiyor bu ne kadar sürer

hamileyim öneriler için çok teşekkür ederim arkadaşlar ama migde bulantım hiç geçmiyor bu ne kadar sürer

tuğba canım çaresini bulursan banada haber ver bende ölüp ölüp diriliyom ne kadar zormuşşşş yaaaaffffff:1no2::1no2::teselli:

tuğba canım tuzlu krakerler işe yarıyo sabah kalkar kalkmaz bi kaç tane ye.. yada naneli şeker bana iyi geldi canımm

ben henüz 4 haftalık ama henüz bulantı şikayetim yook
bir aydan sonraki dönemler de mi başladı bulantınız

canım benim adet günüm 15 gün geçti ,,o 15 gün içinde çok rahattım,,ama 16 17 gibi şiddetli kusma ve bulantılar başladı acele etme keyfine bak şimdilik....gerçi bazısında hiç olmuyo benim eltim 6 aylık hamile bana çok şaşırıyo o hiç böle olmadı çünküüüü:1no2::1no2:

bana doktorum cubuk kraker ye demisti ..hep elimde krakerle geziyordum ama epey ise yaradi ..sabahlari yatagin yaninda su ve cubuk kraker bulundur ,kalkmadan biraz yemeye calis ,kalkinca daha az bulaniyo o zaman ..hepinizin bebekleri hayirli olsun ,allah saglikla kavustursun bebeklerinize........

:sm_cool:arkadaşlar buldum sonunda çaresini limonu ikiye bölün yarısını alın ve yalayın hemen kesiyor bulantıyı kesinlikle hep yanınızda olsun biyere giderken bile harika bişi offfffffffffff rahatladım sonunda

8 haftalık hamileyim.. zencefil, elma, çubuk kraker, nane ya da limonlu zencefillin şekerler vs vs denemediğim şey kalmadı.. (bunların içinde en etkili olan zencefildi.. ) Emedur, Metpamed gibi bulantı ilaçları da fayda etmedi.. Doktorum mide bulantısı için sabırlı olmam gerektiğini söylüyor.. İlaç kullanma taraftarı değil, hatta bana şikayet etme diye hafif kızdı da.. Çünkü bebek sahibi olmayı çok istiyordum.... Ama hamilelik hastalığa dönüşünce insan dayanamıyor.... yani çocuk sahibi olmayı çok istedim diye doktorum bana her türlü cefayı reva görüyor :(

Ben dayanamadığım için bir eczaneye gittim, yaşlı bir hanım bana bulantıyı kesecek tek şeyin soğuk şekerli süt olduğunu söyledi.. Gerçekten dediği gibi mide bulantılarım azaldı.. Tabi ki geçmiyor ancak dayanılabilir hale geliyor.. Allah tüm annelere ve anne adaylarına kolaylıklar versin..

miğdem aşırı bulanıyor ne yapmam lazım kafamçokkarıştı

gecmiş olsun arkadasım ben 33 haftalık gebeyim hala bulantı kusmam var annem bana hamileyken dogurdugu gün bile istifra etmiş.Kendim hemşireyim ve bir çözüm hala bulamadım :D Doktorlarımda günde 5 -6 kez kusarsan serum ile sıvı dengeni koru dediler.sana tavsiyem asitli acılı ve dısardan satılan hiçbir seyi yeme cokta ilaç kullanma

Back
X