• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar acil yardim ne olur.. transferimin dokuzuncu günündeyim

Vegabund

cok sükür yarabbim ultrasyonda mercimegimi gördüm
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2009
335
342
103
selam kizlar.. ben 25 temmuzda transferim gerceklesti.. iki tane saglikli yumurta transfer edildi.. ben transferimin altinci günü dayanamadim test yaptim, teste göre hamileydim.. bugün dokuzuncu gün.. ve ben bes tane ayri marka test yaptim hepsinde hamileyim.. hatta clear blue ile yaptim oda beni iki haftalik hamile olarak gösteriyor...

ama sabahleyin hastaneye gitttim ve doktor ne kanimda ne ultrasyonda bebek görmedi.. hadi ultrasyon neyse hem karindan bakti sadece hemde erken ama kanda cikmasi gerekiyordu.. heralde yok dedim, yine bi test yaptim yine hamile cikiyorum.. anlayamadim.. bes tane test yanilila bilirmi?? doktorun bana test yap dedigi tarih 8 agustos yani dört gün sonra..

demin esimle telfonda konustum aglamaktan kendimi alamadim cok kaptirmistim kendimi.. hele hele bes kere pozitifi görünce acaba varmi bisey diye .. benim gibi olup sonra kaninda pozitif cikan varmi?? ne olur yardim edin

selam kizlar.. ben 25 temmuzda transferim gerceklesti.. iki tane saglikli yumurta transfer edildi.. ben transferimin altinci günü dayanamadim test yaptim, teste göre hamileydim.. bugün dokuzuncu gün.. ve ben bes tane ayri marka test yaptim hepsinde hamileyim.. hatta clear blue ile yaptim oda beni iki haftalik hamile olarak gösteriyor...

ama sabahleyin hastaneye gitttim ve doktor ne kanimda ne ultrasyonda bebek görmedi.. hadi ultrasyon neyse hem karindan bakti sadece hemde erken ama kanda cikmasi gerekiyordu.. heralde yok dedim, yine bi test yaptim yine hamile cikiyorum.. anlayamadim.. bes tane test yanilila bilirmi?? doktorun bana test yap dedigi tarih 8 agustos yani dört gün sonra..

demin esimle telfonda konustum aglamaktan kendimi alamadim cok kaptirmistim kendimi.. hele hele bes kere pozitifi görünce acaba varmi bisey diye .. benim gibi olup sonra kaninda pozitif cikan varmi?? ne olur yardim edin
canım idrar tahlilinde pozitif çıkması ilaçların etkisi hala o yüzden pozitif çıkıyor. kanda baktırmışsın negatif çıkmş çok üzüldm :(

5 gün sonra kanda tekrar yap inş pozitif çıkar. ben de 6 yıllık evliym çocuğm yok:(

bilmiyorum ne hissedicem , sabahtan beri deli gibi nette geziniyorum, kimisi diyorki benim onbirinci gün kanda cikti dokuzda negatifti.. kimi diyor alti günlük cikiyor, sanirim en dogrusu beklemek.. ama umudumu kaybettim sanki..

Canım inşallah pozitife döner
Forumda bi arkadasın test günü çıkmadı sanırım bir hafta sonrasında çıktı inş aynı mucizeyi yasarsın

amin zehre nurcum.. aslina test yapma günüme bes gün var, üstelik az önce test yaptim clear blue ile yine iki haftalik hamile görünüyorum ve karnimn altinda icinde sanki bi kipirt bi hareketlilik var nedir ki :KK76::KK76::işsiz:

Vegabund Vegabund canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inş hamilesindir canım rabbim emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin.canim peki senin taze transfer mi yoksa dondurulmuş transfer mi yapıldı?

canim benim dondurulmus besinci gün embiryosu.. ben yurt disinda yasiyorum. doktor ban:hasta::hasta::hasta::hasta::hasta:a dedi embiryo cok iyi görünüyor transfer yapti. ama kanda cikmamasi beni mahveetti , bugün dokuzun cu günüm

Canım o zaman ilaç etkisi olamaz çünkü sadece catlatma iğnesi hcg içeriyor.tatlim umarım hamilesindir.bide tam gününde yap kan testini inş bebisin seninledir.

kizlar ne olur yardim edin dualariniza muhtacim var.., benim icin dua edin test günüme üc gün var aslinda biraz ümidim kirildi ama allah iste ol der olurmus, benim icin sizde dua edin...

kizlar bugün transferimin 12 günü, evde gebelik testi yaptim pozitf cikti, ama dokuzuncu gün kanda negatifti.. ama sürekli idrar da niye pozitifki... offffffffffffff kafayi yiycem hamilemiyim degilmiyim?

canim ben yurt disnda yasiyorum burda kan degeri söylemiyorlar, salak hemsire ve doktor miy miylandi, hamile degilmiyim dedim yok dediler, bes tane degisik marka test yaptim dediler, olabilir dediler .. kki bunlardan biri yüzde doksandokuz garanti veren clear blue testiydi.. ama sabah kalktim ilk idrarla bi daha gebelik testi yaptim , pozitf cikti..

kizlar bugün transferimin 12 günü, evde gebelik testi yaptim pozitf cikti, ama dokuzuncu gün kanda negatifti.. ama sürekli idrar da niye pozitifki... offffffffffffff kafayi yiycem hamilemiyim degilmiyim?
Busefer kanı başka bir merkezde verseniz

pazartesi günü kendi kadin doktorum tatilden dönüyor.. ve bana tüp bebek merkezi zaten sekiz agustosta test yapin demisti, sekiz agustos pazartesi oluyor, önce evde test yapcam ve sonra o yaptim yaklasik on tane olan sonucu pozitif olan doktora gitcem göstercem.. test yanilir ama bu kadar mi yanilir.... ve garip bisey diyimmi.. icimde kipirtilar hissedyiorum, hareketler hissediyorum, sakin kimse gaz bagirsak demesin cünkü bunu ilkkez yasiyorum hissediyorum.. allahim insallah bebeklerim benimledir, neolur dua edin,

pazartesi günü kendi kadin doktorum tatilden dönüyor.. ve bana tüp bebek merkezi zaten sekiz agustosta test yapin demisti, sekiz agustos pazartesi oluyor, önce evde test yapcam ve sonra o yaptim yaklasik on tane olan sonucu pozitif olan doktora gitcem göstercem.. test yanilir ama bu kadar mi yanilir.... ve garip bisey diyimmi.. icimde kipirtilar hissedyiorum, hareketler hissediyorum, sakin kimse gaz bagirsak demesin cünkü bunu ilkkez yasiyorum hissediyorum.. allahim insallah bebeklerim benimledir, neolur dua edin,

Amin inşallah

Çok merak ettim ya ama bence hamilesin inşaAllah sonucunu yaz mutlaka olurmu

daha önce tüp bebek denemesi yaptırmadınız sanıyorum bu ilk. bulunduğunuz ülkedeki laboratuvar bhcg değerleri belkide 1000 üstünü gebelik olarak sayıyor olabilir. bu yüzden size gebelik yok demiş olabilirler. birde kist oluştuğu zamanda idrar testleri pozitif görünüyor olabiliyor ve bu tüp bebek hastalarında rastlanan bir durumdur. iyi ihtimal hamile olabilirsiniz kendinizi çok strese sokuyorsunuz buda hormonlarınızı olumsuz etkiliyor kendinizi sakinleştirmeye çalışın. karnınızdaki hareketler üst kısımdaysa bağırsak hareketleridir tüp bebek tedavisi sırasında yumurtaların toplanması sırasında içimize verilen havanın etkisidir. hamile kalsanızda kalmasanızda 1-2 ay boyunca bu kımıldanmaları hissedeceksiniz. alt kısımda kımıldanma hissediyorsanız rahim kendini gebeliğe hazırlıyor ve gelişiyordur.

bende de 2 transfer oldu. bir sürü problem yaşadım transfer sonrası 10 dk yatabildim ve sonrasında ayağa kalkmak zorunda kaldım. idrar yapamadım saatlerce sonda taksınlar diye doktor hemşire peşinde koştum. evime 5-6 saat sonra gelebildim sonrada hiç ayağa kalkmadım desem yeridir. fazla yumurta gelişip toplandığı için su topladı karnım olmadı diye düşündüm sonra sizin gibi bende erken test yaptım 8. gündü hayalet çizgim vardı 10 güne kadar hep hayaletti 11. gün kan testi yaptırdım 198 çıktı. dış gebelik dediler sonra bebek yok dediler düşük olacak dediler. 1 hafta öyle böyle dediler hep moral bozmaya çabaladılar ama ben sabırla bekledim. özel doktora gidince rahatladım.

sana tavsiyem sadece sakim olman bebeklerin sen sakin oldukca sana sıkı sıkı tutunacaktır.

selam su kedisi ne güzel uzun uzun yazmissin.. benim dondurulmus embiryoydu.. iki ay sonra transfer ettiler , bende on onbes dakika yattim sonrasinda iki saaat arabaayla yol geldim üstelik.. doktoruma sormustum problem degil demisti.. geldigimden beri ilk iki gün evdeydim sonrasinda tamamen normal hayatima geri döndüm, temizlik alisveris hepsini yapiyorum cok agir olmamak kaydiyla...

ama aklima takildi umarim kist degildir, cünkü daha önce üc yil kistten cok cektim iki kere ameliyat oldum.. pazartesi sonucu kismetse ögrencem.. umarim insallah hersey istedigim gibidir , umarim sizlerinde ölyedir, allah büyük ne diyebilirimki :anne::anne::anne::anne:

Selâm Vegabund, pazartesi günkü sonucunu mutlaka paylaş, inşallah hamilesindir canım.Ben de bugün kan testi yaptırdım, 8. Günümdü,negatif çıktı, öyle üzüldüm ki.İki tane 6. Gün embriyosu konmuştu 29 Temmuz'da.

Back
X