- 19 Aralık 2020
- 71
- 18
- 8
- 30
- Konu Sahibi senem yolcu
Merhaba kuzular 1 hafta önce adetim bitti adet bittikten 3/4 gün sonra kahverengi akıntım gelmeye başladı 3 gündür devam ediyor az az nedir bu bilen var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 aylık bi kızım var eşimle doğal yollarla korunuyoruzGebelik şüpheniz var mı![]()
Merhaba henüz yeni doğum yapmışsınız benim doğumdan sonra adetimin düzelmesi neredeyse bir seneyi buldu. Bende de lekelenme olmuştu adetten sonra doktora kontrole gittiğimde sordum normal demişti geçmezse sizde bir görünün ne olur ne olmazMerhaba kuzular 1 hafta önce adetim bitti adet bittikten 3/4 gün sonra kahverengi akıntım gelmeye başladı 3 gündür devam ediyor az az nedir bu bilen var mı
Çok teşekkür ederimMerhaba henüz yeni doğum yapmışsınız benim doğumdan sonra adetimin düzelmesi neredeyse bir seneyi buldu. Bende de lekelenme olmuştu adetten sonra doktora kontrole gittiğimde sordum normal demişti geçmezse sizde bir görünün ne olur ne olmaz
Merhabalar. Doğal yollarla korunma nasıl bir şey?6 aylık bi kızım var eşimle doğal yollarla korunuyoruz![]()
Yani şöyle içime boşalmıyorMerhabalar. Doğal yollarla korunma nasıl bir şey?
Bu bi korunma yöntemi değil ama çok korumuyor bence bi test yapın hamile olma olasılığınız olabilirYani şöyle içime boşalmıyoryanlış ifade ettim sanırım
Yumurtlama belirtisi de olabilir üstüne görme de yaşamış olabilirsiniz bence bi doktora görünün derim benadetim 1 hafta önce bitti yapsam çıkar mı acaba
Bugün gidip test verdim bakalımYumurtlama belirtisi de olabilir üstüne görme de yaşamış olabilirsiniz bence bi doktora görünün derim ben
Sonuç ne çıktıBugün gidip test verdim bakalım
Canım kan verdim değerler yüksek ama doktora göstermedim henüz kadın doğumdan randevu alınan direk hamilelik testi yaptım negatif çıktı bakalım dua edinde olmayayımSonuç ne çıktı![]()
Kan değeriniz kaç çıktı kiCanım kan verdim değerler yüksek ama doktora göstermedim henüz kadın doğumdan randevu alınan direk hamilelik testi yaptım negatif çıktı bakalım dua edinde olmayayım![]()
Merhaba canım gittim kan verdim 14.55 çıktı sonra tekrar kan verdim 10.45 çıktı muayene oldum gebelik yok dedi doktorKonu sahibi hamile msnz acaba ne oldu sonuç![]()
NegatifKonu sahibi hamile msnz acaba ne oldu sonuç![]()
Yaa öylemi olsun bakalım hayırlısı olsunNegatifdoktor muayene etti gebelik yok dedi kimyasal hamile kalıp düşürmüş olabilirsin dedi ben açıkçası pozitif mi negatif mi ondan sonrasını dinlemedim
![]()
Hayır canım değilimKonu sahibi hamile msnz acaba ne oldu sonuç![]()