Kızlar acil yardım

Sannacandy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2022
150
29
28
41
Merhaba kızlar 9 haftalik hamileyim mide bulantım baş ağrım bel ağrım halsizlik hayatım resmen zehir oldu nasıl baş ettiniz lütfen yardım edin bilginize ihtiyacım var önerdiklerinizle az biraz rahatlamak istiyorum şimdiden çok teşekkür ederim

En kısa zamanda geçer ümidiyle yazıyorum.
Bana limonlu su çok iyi gelirdi.
Baş ağrısı için bol su. Uyanır uyanmaz içmeye çalış. Limonlu su baş ağrısınada iyi gelir inşallah.

Ağrılar için doktorunuzdan magnezyum takviyesi isteyebilirsiniz. Bulantılar içinse zencefil çayı,süt, tuzlu krakerler falan iyi geliyor tabii anlık malesef bir süre böyle gidiyor.

Ağrılar için doktorunuzdan magnezyum takviyesi isteyebilirsiniz. Bulantılar içinse zencefil çayı,süt, tuzlu krakerler falan iyi geliyor tabii anlık malesef bir süre böyle gidiyor.
Verdi cnm takviye yi ishal yaptı teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim limonlu su çok kolaymış Allah razı olsun

Çok teşekkür ederim limonlu su çok kolaymış Allah razı
En kısa zamanda geçer ümidiyle yazıyorum.
Bana limonlu su çok iyi gelirdi.
Baş ağrısı için bol su. Uyanır uyanmaz içmeye çalış. Limonlu su baş ağrısınada iyi gelir inşallah.
Teşekkür ederim canım limonlu su denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…