Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hiç deneyimim ve bilgim yok lütfen yardımcı olun. 5 gün önce kontrol amaçlı aile hekimime gittim doktorum beta hcg ye de bakmış değerim 25 çıktı ve erken gebelik şüphesi yazıyor. Bu değer normal mi ? Sizde hamilemiyimdir ?
Hiç deneyimim ve bilgim yok lütfen yardımcı olun. 5 gün önce kontrol amaçlı aile hekimime gittim doktorum beta hcg ye de bakmış değerim 25 çıktı ve erken gebelik şüphesi yazıyor. Bu değer normal mi ? Sizde hamilemiyimdir ?
Yarın hemen gidip tekrar kan vericem Allahım çok heyecanlıyım lütfen dua edin benim için. Eşim 1 yıldır tedavi görüyor Allahım inşallah nasip eder tüm isteyenlere.
Yarın hemen gidip tekrar kan vericem Allahım çok heyecanlıyım lütfen dua edin benim için. Eşim 1 yıldır tedavi görüyor Allahım inşallah nasip eder tüm isteyenlere.
ay çok rahatladım sizin bu yorumunuza denk gelince benim de adetime 1 gün kala (yani dün ) 15.09 çıktı bir sıkıntı yoktur inşallah yarın bir daha kan vereceğim.