- 2 Mart 2025
- 151
- 43
- 13
Doğru canım haklı yalancı pozitifte görüyoruz yalancı negatifte maalesef sahtekarlar inşallah güzel haberlerini bekliyorum eğer bende olmazsam pazartesi kan vermeyi düşünüyorumArkadaşıma aldırdım eczacıya sormuş kasette çıkar şuan bir de yaptığınız erken gebelikler para tuzağı genelde falan demiş bakalım gelsin yapacağım sonucu paylaşırım canımm
Canım kan verdin mi ne çıktı?Doğru canım haklı yalancı pozitifte görüyoruz yalancı negatifte maalesef sahtekarlar inşallah güzel haberlerini bekliyorum eğer bende olmazsam pazartesi kan vermeyi düşünüyorum
Döngü günü uzaması için doktor yorum yapmıyor muCanım bence kan testini yenile artık çıkar diye düşünüyorum benim gecikmem devam ediyor ama benim kasımdan beri 41-42 güne çıkmış döngüm yani o şekilde bakıldığında da şuanda 42. Günündeyim bir gecikme yok gözüküyor perşembe doktora gittim gebelik gözükmüyor dedi bir kaç gün daha bekleyip öyle test yapacağım göğsüm sadece çok sert bir haftadır da ara ara kasıklarımda batma oluyor yine regl oldum sanıyorum ama olmadım bakalım bekliyorum bir kaç gün daha regl olmazsam kan vereceğim bende yine çarşamba idrar yapmıştım negatif çıkmıştı
Hayır bugün kan veremedim yarın sabah idrar testi yapıcamCanım kan verdin mi ne çıktı?
Hayır ya asla bir daha gitmem o doktora zaten hiç bir şey demedi baktı bir sorun yok dedi ilaç yazdı yolladıDöngü günü uzaması için doktor yorum yapmıyor mu
Ne kadar süredir düzensiz peki Kaç günde bir oluyor.Hayır ya asla bir daha gitmem o doktora zaten hiç bir şey demedi baktı bir sorun yok dedi ilaç yazdı yolladı
Aslında düzensiz değil ben dikkat etmemişim kasımdan beri 41-42 güne çıkmışNe kadar süredir düzensiz peki Kaç günde bir oluyor.
Hım o zaman kasımdan beri hafif düzensizlik var. Bu durumda rahim bebek arıyor yada hazırlsnıyor diye birşey duymuştumAslında düzensiz değil ben dikkat etmemişim kasımdan beri 41-42 güne çıkmış
Aa öyle mi onu şimdi senden duydum hayırlısı artık canım ya sen hamile misin ya da düşünüyor musun peki inşallah şeninde gönlüne göre olurHım o zaman kasımdan beri hafif düzensizlik var. Bu durumda rahim bebek arıyor yada hazırlsnıyor diye birşey duymuştum
Bende geçen hafta artı med. Predector early pozitif ama kan 2 çıktı.Aa öyle mi onu şimdi senden duydum hayırlısı artık canım ya sen hamile misin ya da düşünüyor musun peki inşallah şeninde gönlüne göre olur
Ay inşallah hamileyizdir canım ya hayırlıysa en kötü şey belirsizlik onu anladım ben sen en son ne zaman kan verdin peki yükselebilecek bir değermişBende geçen hafta artı med. Predector early pozitif ama kan 2 çıktı.
1 aya yakın adetnoluyor bilmiyorum. Laboguick test bugün tek çizgi. Birbirimize dua edelim
Amiinn canımAy inşallah hamileyizdir canım ya hayırlıysa en kötü şey belirsizlik onu anladım ben sen en son ne zaman kan verdin peki yükselebilecek bir değermiş
İnşallah gönlüne göre olur canım benim dua edeceğim senin içinde belkide geç döllenmedirAmiinn canımbelirsizlik evet kötü. Ama kandan sonra ydptuğım testler tek çizgi. O güzel umut nerdee..
2 pozitif görüp kan vermiştim oysa. Bi belirti bişey de yok. Bayramdan sonra doktora gideceğim.
Amin canım senindeİnşallah gönlüne göre olur canım benim dua edeceğim senin içinde belkide geç döllenmedir
Çarşamba kaset test mi negatifdi. Daha sonra yapmadın mı canım. Şimdi kaç haftalık oluyor bebişCanım bence kan testini yenile artık çıkar diye düşünüyorum benim gecikmem devam ediyor ama benim kasımdan beri 41-42 güne çıkmış döngüm yani o şekilde bakıldığında da şuanda 42. Günündeyim bir gecikme yok gözüküyor perşembe doktora gittim gebelik gözükmüyor dedi bir kaç gün daha bekleyip öyle test yapacağım göğsüm sadece çok sert bir haftadır da ara ara kasıklarımda batma oluyor yine regl oldum sanıyorum ama olmadım bakalım bekliyorum bir kaç gün daha regl olmazsam kan vereceğim bende yine çarşamba idrar yapmıştım negatif çıkmıştı
Var mı bir gelişme canımArkadaşıma aldırdım eczacıya sormuş kasette çıkar şuan bir de yaptığınız erken gebelikler para tuzağı genelde falan demiş bakalım gelsin yapacağım sonucu paylaşırım canımm
Negatife döndü canım kimyasal gebelikmiş yineVar mı bir gelişme canım
Bende testlerde pozitif sonuçNegatife döndü canım kimyasal gebelikmiş yine3 kimyasal 1 düşük sinirlerim çok bozuldu artık bu duruma
7 test pozitif kan 2.302.30 negatif maalesefama tuhaf çünkü adet olacak gibi de değilim çok ümitlenmiştim sanırım moralim çok bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?