Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kan ile anlaşılır Ancak kan verdin mi sonuç ne olduKızlar bugün adet günüm aslında 4 gündür 8 tane test yaptım 7 si çok silik pembe çizgi be koyulaşıyor ne kayboluyor sizce neden hamile miyim gece kan vermeye gidicem ama bekleyemiyorum
2.30 negatif maalesefCanım kan ile anlaşılır Ancak kan verdin mi sonuç ne oldu
Adet oldun mu pekiii yani bana yükselebilecek bir değer gibide geldi2.30 negatif maalesefama tuhaf çünkü adet olacak gibi de değilim çok ümitlenmiştim sanırım moralim çok bozuldu
Henüz adette olamadım canım yükselir mi ki senceAdet oldun mu pekiii yani bana yükselebilecek bir değer gibide geldi
Allah büyük canım adet olmadıkça hep bir şans var benceHenüz adette olamadım canım yükselir mi ki sence
Aynı durumdayız hemen hemen dün idrar yaptım ben dayanamayıp çok çok silik bir çizgi çıktı gidip kan verdim negatif çıktı sonra sabah ilk idrarla yine test yaptım daha belirgin pozitif çıktı bir günde de değişebiliyormuş sonuç zaten Regliye 2 gün kaldı artık bekliyorum bi umutHenüz adette olamadım canım yükselir mi ki sence
İnşallah istediğin gibi sonuçlanır canım dua edicem senin içinAynı durumdayız hemen hemen dün idrar yaptım ben dayanamayıp çok çok silik bir çizgi çıktı gidip kan verdim negatif çıktı sonra sabah ilk idrarla yine test yaptım daha belirgin pozitif çıktı bir günde de değişebiliyormuş sonuç zaten Regliye 2 gün kaldı artık bekliyorum bi umut![]()
Testlerini at istersen bende merak ettim canımAynı durumdayız hemen hemen dün idrar yaptım ben dayanamayıp çok çok silik bir çizgi çıktı gidip kan verdim negatif çıktı sonra sabah ilk idrarla yine test yaptım daha belirgin pozitif çıktı bir günde de değişebiliyormuş sonuç zaten Regliye 2 gün kaldı artık bekliyorum bi umut![]()
Amin canım teşekkür ederim bende senin için dua ediyorum inşallah istediğin sonuç olur güzel haberler veririz birbirimizeİnşallah istediğin gibi sonuçlanır canım dua edicem senin içinyaz mutlaka gelişme oldukça
Çekmedim canım ya sinirlenip attımTestlerini at istersen bende merak ettim canım
merhabaaa durumun ne olduuu merak ettim benim reglim 2 gün gecikti ama dün sabah idrar negatif çıktı bu seferdeTestlerini at istersen bende merak ettim canım
Var mı bir gelişmeHenüz adette olamadım canım yükselir mi ki sence
Var mı bir gelişme
Ya bir tuhaflık var testten sonra adet 2 gün gecikmede adet gibi başladı ama 1 gün sürdü kanamam ve orta yoğunluktan en aza düştü aniden yani adet oldum diyemiyorum kürtajdan sonra düzenli adetimi oldum daha önce böyle olmamıştım iştahım aşırı kapandı yemek yemememe rağmen inanılmaz bir şişlik var arada baş dönmesi falan da var tam 1 hafta geçti bide anlamlandıramıyorum bi testi tekrarlayacağım sizlerde bi gelişme var mııımerhabaaa durumun ne olduuu merak ettim benim reglim 2 gün gecikti ama dün sabah idrar negatif çıktı bu seferde![]()
Canım bence kan testini yenile artık çıkar diye düşünüyorum benim gecikmem devam ediyor ama benim kasımdan beri 41-42 güne çıkmış döngüm yani o şekilde bakıldığında da şuanda 42. Günündeyim bir gecikme yok gözüküyor perşembe doktora gittim gebelik gözükmüyor dedi bir kaç gün daha bekleyip öyle test yapacağım göğsüm sadece çok sert bir haftadır da ara ara kasıklarımda batma oluyor yine regl oldum sanıyorum ama olmadım bakalım bekliyorum bir kaç gün daha regl olmazsam kan vereceğim bende yine çarşamba idrar yapmıştım negatif çıkmıştıYa bir tuhaflık var testten sonra adet 2 gün gecikmede adet gibi başladı ama 1 gün sürdü kanamam ve orta yoğunluktan en aza düştü aniden yani adet oldum diyemiyorum kürtajdan sonra düzenli adetimi oldum daha önce böyle olmamıştım iştahım aşırı kapandı yemek yemememe rağmen inanılmaz bir şişlik var arada baş dönmesi falan da var tam 1 hafta geçti bide anlamlandıramıyorum bi testi tekrarlayacağım sizlerde bi gelişme var mııı
Bu arada doktor Duphaston verdi ama kullanmak istemedim çünkü doktor çok ilgisizdi kullanmak istemedim kan testi bile istemedi ilaç yazıp yolladıYa bir tuhaflık var testten sonra adet 2 gün gecikmede adet gibi başladı ama 1 gün sürdü kanamam ve orta yoğunluktan en aza düştü aniden yani adet oldum diyemiyorum kürtajdan sonra düzenli adetimi oldum daha önce böyle olmamıştım iştahım aşırı kapandı yemek yemememe rağmen inanılmaz bir şişlik var arada baş dönmesi falan da var tam 1 hafta geçti bide anlamlandıramıyorum bi testi tekrarlayacağım sizlerde bi gelişme var mııı
Ya bir tuhaflık var testten sonra adet 2 gün gecikmede adet gibi başladı ama 1 gün sürdü kanamam ve orta yoğunluktan en aza düştü aniden yani adet oldum diyemiyorum kürtajdan sonra düzenli adetimi oldum daha önce böyle olmamıştım iştahım aşırı kapandı yemek yemememe rağmen inanılmaz bir şişlik var arada baş dönmesi falan da var tam 1 hafta geçti bide anlamlandıramıyorum bi testi tekrarlayacağım sizlerde bi gelişme var mııı
Güvenmediğin bir doktorsa kullanma canım hiç gerek yok Bencede . Bi kaset test yapayım diyorum birazdan eğer çizgi verirsem kan görürüm. Ne diyorsun sence kaset testte çıkar mı şuan yoksa erken mi almalıyımBu arada doktor Duphaston verdi ama kullanmak istemedim çünkü doktor çok ilgisizdi kullanmak istemedim kan testi bile istemedi ilaç yazıp yolladı
Valla bence kaset testte çıkar artık diye düşünüyorum ama bilemedim ki istersen ikisinide yap garanti olsuunGüvenmediğin bir doktorsa kullanma canım hiç gerek yok Bencede . Bi kaset test yapayım diyorum birazdan eğer çizgi verirsem kan görürüm. Ne diyorsun sence kaset testte çıkar mı şuan yoksa erken mi almalıyım
Arkadaşıma aldırdım eczacıya sormuş kasette çıkar şuan bir de yaptığınız erken gebelikler para tuzağı genelde falan demiş bakalım gelsin yapacağım sonucu paylaşırım canımmValla bence kaset testte çıkar artık diye düşünüyorum ama bilemedim ki istersen ikisinide yap garanti olsuun