Kızlar acil yardım

senemsls

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2024
589
165
23
26
Kızlar bugün adet günüm aslında 4 gündür 8 tane test yaptım 7 si çok silik pembe çizgi be koyulaşıyor ne kayboluyor sizce neden hamile miyim gece kan vermeye gidicem ama bekleyemiyorum

Kızlar bugün adet günüm aslında 4 gündür 8 tane test yaptım 7 si çok silik pembe çizgi be koyulaşıyor ne kayboluyor sizce neden hamile miyim gece kan vermeye gidicem ama bekleyemiyorum
Canım kan ile anlaşılır Ancak kan verdin mi sonuç ne oldu

Benimde geçen ay böyle oldu 6 gün gecikmeyle regl oldum hatta kan verdim beklerken sonucu regl olmuştum ve sonuçta 2 çıkmıştı 🤷🏻‍♀️ stres yapma daha fazla regl gecikmen olmasın

Henüz adette olamadım canım yükselir mi ki sence
Aynı durumdayız hemen hemen dün idrar yaptım ben dayanamayıp çok çok silik bir çizgi çıktı gidip kan verdim negatif çıktı sonra sabah ilk idrarla yine test yaptım daha belirgin pozitif çıktı bir günde de değişebiliyormuş sonuç zaten Regliye 2 gün kaldı artık bekliyorum bi umut❤️

Aynı durumdayız hemen hemen dün idrar yaptım ben dayanamayıp çok çok silik bir çizgi çıktı gidip kan verdim negatif çıktı sonra sabah ilk idrarla yine test yaptım daha belirgin pozitif çıktı bir günde de değişebiliyormuş sonuç zaten Regliye 2 gün kaldı artık bekliyorum bi umut❤️
İnşallah istediğin gibi sonuçlanır canım dua edicem senin için ❤️ yaz mutlaka gelişme oldukça

Testlerini at istersen bende merak ettim canım

Var mı bir gelişme
merhabaaa durumun ne olduuu merak ettim benim reglim 2 gün gecikti ama dün sabah idrar negatif çıktı bu seferde 🥹
Ya bir tuhaflık var testten sonra adet 2 gün gecikmede adet gibi başladı ama 1 gün sürdü kanamam ve orta yoğunluktan en aza düştü aniden yani adet oldum diyemiyorum kürtajdan sonra düzenli adetimi oldum daha önce böyle olmamıştım iştahım aşırı kapandı yemek yemememe rağmen inanılmaz bir şişlik var arada baş dönmesi falan da var tam 1 hafta geçti bide anlamlandıramıyorum bi testi tekrarlayacağım sizlerde bi gelişme var mııı

Ya bir tuhaflık var testten sonra adet 2 gün gecikmede adet gibi başladı ama 1 gün sürdü kanamam ve orta yoğunluktan en aza düştü aniden yani adet oldum diyemiyorum kürtajdan sonra düzenli adetimi oldum daha önce böyle olmamıştım iştahım aşırı kapandı yemek yemememe rağmen inanılmaz bir şişlik var arada baş dönmesi falan da var tam 1 hafta geçti bide anlamlandıramıyorum bi testi tekrarlayacağım sizlerde bi gelişme var mııı
Canım bence kan testini yenile artık çıkar diye düşünüyorum benim gecikmem devam ediyor ama benim kasımdan beri 41-42 güne çıkmış döngüm yani o şekilde bakıldığında da şuanda 42. Günündeyim bir gecikme yok gözüküyor perşembe doktora gittim gebelik gözükmüyor dedi bir kaç gün daha bekleyip öyle test yapacağım göğsüm sadece çok sert bir haftadır da ara ara kasıklarımda batma oluyor yine regl oldum sanıyorum ama olmadım bakalım bekliyorum bir kaç gün daha regl olmazsam kan vereceğim bende yine çarşamba idrar yapmıştım negatif çıkmıştı

Bu arada doktor Duphaston verdi ama kullanmak istemedim çünkü doktor çok ilgisizdi kullanmak istemedim kan testi bile istemedi ilaç yazıp yolladı

Bu arada doktor Duphaston verdi ama kullanmak istemedim çünkü doktor çok ilgisizdi kullanmak istemedim kan testi bile istemedi ilaç yazıp yolladı
Güvenmediğin bir doktorsa kullanma canım hiç gerek yok Bencede . Bi kaset test yapayım diyorum birazdan eğer çizgi verirsem kan görürüm. Ne diyorsun sence kaset testte çıkar mı şuan yoksa erken mi almalıyım

Güvenmediğin bir doktorsa kullanma canım hiç gerek yok Bencede . Bi kaset test yapayım diyorum birazdan eğer çizgi verirsem kan görürüm. Ne diyorsun sence kaset testte çıkar mı şuan yoksa erken mi almalıyım
Valla bence kaset testte çıkar artık diye düşünüyorum ama bilemedim ki istersen ikisinide yap garanti olsuun

Valla bence kaset testte çıkar artık diye düşünüyorum ama bilemedim ki istersen ikisinide yap garanti olsuun
Arkadaşıma aldırdım eczacıya sormuş kasette çıkar şuan bir de yaptığınız erken gebelikler para tuzağı genelde falan demiş bakalım gelsin yapacağım sonucu paylaşırım canımm

Back
X