• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil yardım ?

Dumansu

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
83
Puanlar
13
Kızlar ovülasyonu 10 şubatta pik görmüştüm hatta 13 ünde doktora gittim yumurtam çatlamış dedi 18 mm bir yumurta daha var o da 2 güne çatlayacak dedi o zamandan beri testi bırakmadım ve hep gün aşırı ilişki oldu az evvel test yaptım kopkoyu çıktı yeşim gün gün koyulaşmaya başladığını fark etmiştim sizce lh neden tekrar pik yaptı

Eklentiler

• IMG_0938.webp
    IMG_0938.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG_0944.webp
    IMG_0944.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_0936.webp
    IMG_0936.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 86
Heveslendirmek istemem inşallah hamilesinizdir 💕 gebeliğin erken döneminde ovülasyon testleri hcgyi Lh gibi algılayıp pozitif gösteriyor hamile olabilirsiniz erken gebelik testi yapın beklenen adet ne zaman?
Benimde böyleydi hamileydim kan testi vermiştim ekledim görüntü 11i pik 22si tekrar pikti

Eklentiler

• IMG_6828.webp
    IMG_6828.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 84
Heveslendirmek istemem inşallah hamilesinizdir 💕 gebeliğin erken döneminde ovülasyon testleri hcgyi Lh gibi algılayıp pozitif gösteriyor hamile olabilirsiniz erken gebelik testi yapın beklenen adet ne zaman?
Benimde böyleydi hamileydim kan testi vermiştim ekledim görüntü 11i pik 22si tekrar pikti
Ay hadi inşallah çok çok sevinirim 2 kez kimyasal atlattım çünkü 🥹 yine de aklıma tekrar yumurtlama ihtimali geliyor acaba ikinci kez mi yumurtluyorum ? Bu arada kan testi verdiniz mi hangi gün kaç değerle karşılaştınız ?

Ay hadi inşallah çok çok sevinirim 2 kez kimyasal atlattım çünkü 🥹 yine de aklıma tekrar yumurtlama ihtimali geliyor acaba ikinci kez mi yumurtluyorum ? Bu arada kan testi verdiniz mi hangi gün kaç değerle karşılaştınız ?
22 ocakta bu piki görünce gebelik testi yaptım silik çıktı akşam kan verdim beta hcg 16 çıktı sonra 45 e çıktı ama malesef kimyasalmış benimde 😔

Benim erken yumurtladığım içim adet tarihim martın başında ama yumurtlayalı 8 gün oluyor o yüzden bakıyorum 2 şubatta adet oldum 10 şubatta pik yaşadım doktorla 13 şubatta gittim bana yumurtamın çatladığını ama bir tane daha yumurta büyüdüğünü söyledi 2 güne çatlar dedi belki de doktor boyutunu büyük gördü diye öyle söyledi ama şimdi yumurtladım bilmiyorum kafam çok karışık

22 ocakta bu piki görünce gebelik testi yaptım silik çıktı akşam kan verdim beta hcg 16 çıktı sonra 45 e çıktı ama malesef kimyasalmış benimde 😔
Gerçekten sizi en iyi ben anlarım 2 ay üst üste hamile kaldım ikisi de kimyasal oldu sizin gibi çok düşük değerlerle ama nolur siz moralinizi bozmayın kimyasalın üstüne hemen hamile kalıp çok sağlıklı gebelikler geçirenler var psikolojik olarak hazırsanız hemen deneyin vazgeçmeyin derim çok geçmiş olsun 🫶🏻

Gerçekten sizi en iyi ben anlarım 2 ay üst üste hamile kaldım ikisi de kimyasal oldu sizin gibi çok düşük değerlerle ama nolur siz moralinizi bozmayın kimyasalın üstüne hemen hamile kalıp çok sağlıklı gebelikler geçirenler var psikolojik olarak hazırsanız hemen deneyin vazgeçmeyin derim çok geçmiş olsun 🫶🏻
Çok teşekkürler bu ay tekrar ovülasyon takibi yaptım bende inşallah olur hayırlısıyla 🥹🥹 Allah hepimize nasip etsin 🙏🙏

Çok teşekkürler bu ay tekrar ovülasyon takibi yaptım bende inşallah olur hayırlısıyla 🥹🥹 Allah hepimize nasip etsin 🙏🙏
Amin inşallah pozitifleri görürüz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız 🌸💖

Sabah test yaptık silikleşti sanırım yine yumurtlama piki oldu bir ay içinde kaç kez yumurtlama oldu bilmiyorum dengem şaştı

Tekrar test yapmakta fayda var bende hamile kalmaya çalışıyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ben de öyle düşünüyorum yarın kadın doğum randevum var bakalım ne diyecek doktor
Biliyor musun seninle bu ay her şeyimiz aynı benimde adetim gecikti ovulasyon 17 Şubat dı 2 gün önce test yaptırdım negatif

Biliyor musun seninle bu ay her şeyimiz aynı benimde adetim gecikti ovulasyon 17 Şubat dı 2 gün önce test yaptırdım negatif
Ya bu ay herkesin mi adeti kaydı konuştuğum herkes öyle benim bugün öğleden sonra kadın doğuma randevum var bakalım doktor ne diyecek ama ben bu ay letu kullandım yumurta büyüttüm 2 kez yumurtlama gördğm ona rağme hamile kalmadım takip için gidiyorum burdan pozitife dönmeyiz artık bari adet olup yemi ayı değerlendirelim

Back
X