Ay hadi inşallah çok çok sevinirim 2 kez kimyasal atlattım çünküHeveslendirmek istemem inşallah hamilesinizdirgebeliğin erken döneminde ovülasyon testleri hcgyi Lh gibi algılayıp pozitif gösteriyor hamile olabilirsiniz erken gebelik testi yapın beklenen adet ne zaman?
Benimde böyleydi hamileydim kan testi vermiştim ekledim görüntü 11i pik 22si tekrar pikti
22 ocakta bu piki görünce gebelik testi yaptım silik çıktı akşam kan verdim beta hcg 16 çıktı sonra 45 e çıktı ama malesef kimyasalmış benimdeAy hadi inşallah çok çok sevinirim 2 kez kimyasal atlattım çünküyine de aklıma tekrar yumurtlama ihtimali geliyor acaba ikinci kez mi yumurtluyorum ? Bu arada kan testi verdiniz mi hangi gün kaç değerle karşılaştınız ?
Benim erken yumurtladığım içim adet tarihim martın başında ama yumurtlayalı 8 gün oluyor o yüzden bakıyorum 2 şubatta adet oldum 10 şubatta pik yaşadım doktorla 13 şubatta gittim bana yumurtamın çatladığını ama bir tane daha yumurta büyüdüğünü söyledi 2 güne çatlar dedi belki de doktor boyutunu büyük gördü diye öyle söyledi ama şimdi yumurtladım bilmiyorum kafam çok karışıkHeveslendirmek istemem inşallah hamilesinizdirgebeliğin erken döneminde ovülasyon testleri hcgyi Lh gibi algılayıp pozitif gösteriyor hamile olabilirsiniz erken gebelik testi yapın beklenen adet ne zaman?
Benimde böyleydi hamileydim kan testi vermiştim ekledim görüntü 11i pik 22si tekrar pikti
Gerçekten sizi en iyi ben anlarım 2 ay üst üste hamile kaldım ikisi de kimyasal oldu sizin gibi çok düşük değerlerle ama nolur siz moralinizi bozmayın kimyasalın üstüne hemen hamile kalıp çok sağlıklı gebelikler geçirenler var psikolojik olarak hazırsanız hemen deneyin vazgeçmeyin derim çok geçmiş olsun22 ocakta bu piki görünce gebelik testi yaptım silik çıktı akşam kan verdim beta hcg 16 çıktı sonra 45 e çıktı ama malesef kimyasalmış benimde
Çok teşekkürler bu ay tekrar ovülasyon takibi yaptım bende inşallah olur hayırlısıylaGerçekten sizi en iyi ben anlarım 2 ay üst üste hamile kaldım ikisi de kimyasal oldu sizin gibi çok düşük değerlerle ama nolur siz moralinizi bozmayın kimyasalın üstüne hemen hamile kalıp çok sağlıklı gebelikler geçirenler var psikolojik olarak hazırsanız hemen deneyin vazgeçmeyin derim çok geçmiş olsun
Amin inşallah pozitifleri görürüz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırızÇok teşekkürler bu ay tekrar ovülasyon takibi yaptım bende inşallah olur hayırlısıylaAllah hepimize nasip etsin
Sabah test yaptık silikleşti sanırım yine yumurtlama piki oldu bir ay içinde kaç kez yumurtlama oldu bilmiyorum dengem şaştıHeveslendirmek istemem inşallah hamilesinizdirgebeliğin erken döneminde ovülasyon testleri hcgyi Lh gibi algılayıp pozitif gösteriyor hamile olabilirsiniz erken gebelik testi yapın beklenen adet ne zaman?
Test yaptınız mı merak ettimSabah test yaptık silikleşti sanırım yine yumurtlama piki oldu bir ay içinde kaç kez yumurtlama oldu bilmiyorum dengem şaştı
Test yaptınız mı merak ettim
Hala adet olmadım 2 günüm gecikti ama testlerim negatif çıkıyor bu ay çok farklı ne ay oluyor gerçektenTest yaptınız mı merak ettim
Hala adet olmadım 2 günüm gecikti ama testlerim negatif çıkıyor bu ay çok farklı ne ay oluyor gerçekten
Ben de öyle düşünüyorum yarın kadın doğum randevum var bakalım ne diyecek doktorHmm anladım strese bağlıca olabilir
Biliyor musun seninle bu ay her şeyimiz aynı benimde adetim gecikti ovulasyon 17 Şubat dı 2 gün önce test yaptırdım negatifBen de öyle düşünüyorum yarın kadın doğum randevum var bakalım ne diyecek doktor
Ya bu ay herkesin mi adeti kaydı konuştuğum herkes öyle benim bugün öğleden sonra kadın doğuma randevum var bakalım doktor ne diyecek ama ben bu ay letu kullandım yumurta büyüttüm 2 kez yumurtlama gördğm ona rağme hamile kalmadım takip için gidiyorum burdan pozitife dönmeyiz artık bari adet olup yemi ayı değerlendirelimBiliyor musun seninle bu ay her şeyimiz aynı benimde adetim gecikti ovulasyon 17 Şubat dı 2 gün önce test yaptırdım negatif
Kan testim negatif çıktı beklediğim gibi muayene olacağım doktoru bekliyoruzHayırlısı olsun inşallah