kızlar acil yardım

sirine82

Kün fe yekün.....
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
2.071
932
373
kızlar benim oğlum 24 aralık doğumlu 3 aylık oldu ama mamayı yemiyor anne sütüde alıyor anak yeterli değil mamanın dışında neler verebirim yardım edim

canim bence mamayi degistir yada sutunun cogalmasini istiyorsan bol bol rezene cayi ic faydasini gordum ben

başka bir seçenek yok canım eğer anne sütü yeterli değilse devam sütü içmesi şart.arkadaşın dediği gibi çok çeşit var değiştir elbet birinin tadını beğenir.

smilac , aptamil sma, aptamil conformil hepsini denedim almıyo

aptamil milumil var iştahsız bebekler için tadı güzelmiş genelde onu seviyorlar bir de onu dene.

bende aynı sorunu yaşadım. yavaş yavaş kaşıkla besledim çok zor ve uzun sürüyor ama başka çarem yoktu sütüm yetmiyordu. 4. ayda pirinçli sütlü mama aldım. inanılmaz ama hapurküpür yedi. bazı bebeklerin damak tadı oluyor. kolay gelsin.

Canım benim oğlan Aptamili hiç sevmemişti, şayet onu kullanıyorsan SMA ya da Similac'a çevir. Düzelecektir. Sakın başka birşey vereyim deme canım, çok küçük daha o.

Son düzenleme:
specialx arkadaşın da dediği gibi aptamil milimul'u denemeni tavsiye

ederim tadı diğer mamalara nazaran daha güzel iştahsız bebeklere özel bi

mama çünkü.

çok zorlanıyorsan devam sütünü içirmekte 1 ay sonra, 4.aydan itibaren

verilebilen kaşık mamalarada

başlarsın yavaş yavaş zaten.az kalmış biraz daha sabret.

:79::79:

Son düzenleme:
canım benım kızım da 3 ay ıkı haftalık oldu. memeye delı gıbı saldırıyor. ama mamayı emmıyor.
saglık ocagı memeden cıkardıgın gıbı mamayı vereceksın dedı.ılk zamanlar yıyordu sımdı oyle yapmıyor. ben de once meme verıyorum yarım saat sonra mama verıyorum. benım kızımın da ellerı hep agzında gorsen sankı 5 saattır ac bıraz da dıslerı erken kasınıyor dıye dusunuyorm. mamayı bıraz gec vermeyı dene

ha br de 3bucuk aylık kızım meme ya da mama olsun bırı konusunca dırekt memeyı bırakıp o kısıye bakıyor cok komık :)

ha br de 3bucuk aylık kızım meme ya da mama olsun bırı konusunca dırekt memeyı bırakıp o kısıye bakıyor cok komık :)

aynen canım sürekli ağzında elleri aç ağlıyor ama mamayı reddediyor.bi ek gıdaya geçebilseydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…