başka bir seçenek yok canım eğer anne sütü yeterli değilse devam sütü içmesi şart.arkadaşın dediği gibi çok çeşit var değiştir elbet birinin tadını beğenir.
bende aynı sorunu yaşadım. yavaş yavaş kaşıkla besledim çok zor ve uzun sürüyor ama başka çarem yoktu sütüm yetmiyordu. 4. ayda pirinçli sütlü mama aldım. inanılmaz ama hapurküpür yedi. bazı bebeklerin damak tadı oluyor. kolay gelsin.
Canım benim oğlan Aptamili hiç sevmemişti, şayet onu kullanıyorsan SMA ya da Similac'a çevir. Düzelecektir. Sakın başka birşey vereyim deme canım, çok küçük daha o.
canım benım kızım da 3 ay ıkı haftalık oldu. memeye delı gıbı saldırıyor. ama mamayı emmıyor.
saglık ocagı memeden cıkardıgın gıbı mamayı vereceksın dedı.ılk zamanlar yıyordu sımdı oyle yapmıyor. ben de once meme verıyorum yarım saat sonra mama verıyorum. benım kızımın da ellerı hep agzında gorsen sankı 5 saattır ac bıraz da dıslerı erken kasınıyor dıye dusunuyorm. mamayı bıraz gec vermeyı dene
canım benım kızım da 3 ay ıkı haftalık oldu. memeye delı gıbı saldırıyor. ama mamayı emmıyor.
saglık ocagı memeden cıkardıgın gıbı mamayı vereceksın dedı.ılk zamanlar yıyordu sımdı oyle yapmıyor. ben de once meme verıyorum yarım saat sonra mama verıyorum. benım kızımın da ellerı hep agzında gorsen sankı 5 saattır ac bıraz da dıslerı erken kasınıyor dıye dusunuyorm. mamayı bıraz gec vermeyı dene