kızlar acil yardım !!!!!

7nbitirdin

Rabbim mucizem sana emanet
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
245
25
48
mrb kızlar pko'luyum ben ve 3 aydır düzenli yumurtlamam oluyo ama bu ay çok düşük çıktı progesteron değerim doktorum yumurtlama olmuş dedi ama ve ben her ayın 24nde sabah 9:30 yada 11:00 arası olurum ama bu ay 3 veya 4 gündür çok fazla bel ağrısı kasık batması ve bu ağrılar bacaklarıma vuruyor dün akşam test yaptım 1 gün kala yani ama negatif çıktı ama biraz önce adet oldum diye lavobaya geçtim sadece akıntı olmuş ve hala kasık batmlarım ve bel ağrım devam ediyo sizce 1 gün kala idrarda çıkmayabilir mi? sizce olabilir mi?

canım şimdi progesteron yaptırdın ama 21.günmü yaptırdın.eğer düzenli yani 14.gün yumurtluyorsan o gün çıkan sonuç doğrudur.ama diyelimki sen 18.gün yumurtladın ozaman düşük değer çıkar çok doğru bilgi vermez.
gelelim adet zamanına.her ayın 24de adet olman önemli değil önemli olan ne zaman yumurtladığın belki bu ay geç yumurtlama oldu ve adetinde gecikecek.bu saydığın belirtiler hem gebelikte hem de adet zamanı oluyor.
bence sen bi süre daha bekle ve sonra testini yinele.inşallah hamilesindir.gönlüne göre olsun

sağol canım teşekkür ederm ama ben adte olunca ağrılarım başlar öncesinde hiç ağrım olmazdı niye böyle oldu anlamadım umutlanmakta istemiyorum çünkü dediğin gibi gecikebilir 21. günü yapıldı çünkü test onun içinde düşük çıkabilir bakalım hayırlısı nolcak halim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…