Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar kızlar acil yardım :*

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

sylvia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
167
6
96
İzmir
Saçlarım boyadan yandı kurudu. Bana önerebileceginiz bir şampuan var mı. Dökülme problemi de var lütfen yardım edin. Hangi şampuan yumuşatır düzeltir. Dökülmesi durur.

Saçlarım boyadan yandı kurudu. Bana önerebileceginiz bir şampuan var mı. Dökülme problemi de var lütfen yardım edin. Hangi şampuan yumuşatır düzeltir. Dökülmesi durur.

önereceğim şampuan Loreal professional serie cuti liss systeme , biraz pahalı ama gerçekten değer. Son 10 aydır her ay, bazense ayda 2-3 saçımı boyamışımdır.Yağlara, maskelere harcadığım parayı bilmiyorum en son söylediğim seriyi aldım şampuan ve maskesini.İlk kullanımda fark etti. Birde kalıcı onarıyor, mesela yağ bakımı yapıyordum ama ertesi gün saçım yine kuruyordu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anladım da şu an tatilde yim. Market şampuanlarına kaldım. Onlardan önerebileceginiz var mı ? :/

bioblas sarmaşık özlü olan şampuanı öneriyorum içine azda çamterabenti koyarsanız dökülme azalabilir..
yumaşaklık için birşey diyemeyeceğim

Zaten bioblas Sarmaşık özlü kullanıyorum hiç kesmedi dökülmesi ve kuruttu sanki

Benmde ayni sekilde tresan issrgan ozlu sampuan ve urban krem kullaniyrm ayricade ovex kullaniyrm ve cokkk memnunum. Urban okadar guzel kokuyrki jelibon gbi ve bitkisel. Ovexte hizli kurtarma terapisiymis

Merhaba, ne yazık ki hepimiz bu sonu yaşıyoruz. Ben saçlarımı kurtarmak için kullandığım ürünlerin fotosunu atıcam, şampuanın keratin içermesi hem saçımı yumşattı hemde uzamasını sağladı uzadıkca kestirdim temiZlenmesi için. Çok yanmıştı belimde olan saçlarımı kulak hizasında kestirdiğim halde temizlenmemiş ve keçe gibi tivtik tivtikti. Bir de milkshake mükemmel bir ürün kesinlikle kullan derim o kurtardı diyebilirim, yıllardır kullanıyorum hiç bırakmadım. Zeytin yağı olayından uzak dur çünkü temizlenek için çok fazla yıkıyor ve saçı kurutuyoruz. Birde saçını şampuanlamadan önce soğuk su ile iyi yıka. $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405889305.794607.webp $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405889323.737773.webp

Back
X