Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlarkızlar acil yardım :*
Saçlarım boyadan yandı kurudu. Bana önerebileceginiz bir şampuan var mı. Dökülme problemi de var lütfen yardım edin. Hangi şampuan yumuşatır düzeltir. Dökülmesi durur.
Saçlarım boyadan yandı kurudu. Bana önerebileceginiz bir şampuan var mı. Dökülme problemi de var lütfen yardım edin. Hangi şampuan yumuşatır düzeltir. Dökülmesi durur.
önereceğim şampuan Loreal professional serie cuti liss systeme , biraz pahalı ama gerçekten değer. Son 10 aydır her ay, bazense ayda 2-3 saçımı boyamışımdır.Yağlara, maskelere harcadığım parayı bilmiyorum en son söylediğim seriyi aldım şampuan ve maskesini.İlk kullanımda fark etti. Birde kalıcı onarıyor, mesela yağ bakımı yapıyordum ama ertesi gün saçım yine kuruyordu.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba, ne yazık ki hepimiz bu sonu yaşıyoruz. Ben saçlarımı kurtarmak için kullandığım ürünlerin fotosunu atıcam, şampuanın keratin içermesi hem saçımı yumşattı hemde uzamasını sağladı uzadıkca kestirdim temiZlenmesi için. Çok yanmıştı belimde olan saçlarımı kulak hizasında kestirdiğim halde temizlenmemiş ve keçe gibi tivtik tivtikti. Bir de milkshake mükemmel bir ürün kesinlikle kullan derim o kurtardı diyebilirim, yıllardır kullanıyorum hiç bırakmadım. Zeytin yağı olayından uzak dur çünkü temizlenek için çok fazla yıkıyor ve saçı kurutuyoruz. Birde saçını şampuanlamadan önce soğuk su ile iyi yıka.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi