Yok kusura bakmayını bilerek yazıcamA*k mı dedi ? Yuh saygısız! Bence yazmayın öyle kusura bakmayın falan, eziklendiğiyle kalsın saygısız.
yurt dışında ccye koyduğum patronumBir sorun varsa ve patronlara duyurmak istiyorsanız gidip yüzyüze konuşun.
Bu maille bir bakıma bana telde hakaret ettiniz diyeceksin ama çok havada kalacak
Birde mailde uzatmak prof. Olmaz
Sorunu büyütüp patronlara taşımada birebir görüşmeyi tercih edin. Büyümesin çalışıcam bu müdürle diyorsanızda uzatmayın
o burada patron yokken patron gibi yetkisi var o yüzden böyle davranıyorhiç bir şey yazma... bu onun daha ezik hale getirir. dişini göstermişsin zaten... bir daha aynı şeyi yaparsa direkt cc ye eklediklerinle birlikte dediklerini yazhatta kayda al. sonra hakaret davası acarsın
yapamam bu ay maaşım 300 tl arttı yol yemek ve hafta sonu tatil mecbur katlanıyorumsen kimsin lan başlarım sana da işine de verdiğin parayı al ........
al çantanı çık.
ay canım ya köle miyiz neyiz benimde işte sıkıntılarım var ama düğünüm var yoksa kimseye katlanacak değilim.yapamam bu ay maaşım 300 tl arttı yol yemek ve hafta sonu tatil mecbur katlanıyorum
attım yaCevap vermeyın; Patronunuz ardını merak ederse zaten sıze soracaktır. Yada gerektiği ortamda siz vurgularsanız Hakarete varan sozlerını yuzune çarparsınız.. Kıyıdan koseden dolasmayın.
haklısın dediğim maili attım bilmiyormuş gibi ?? yazmışay canım ya köle miyiz neyiz benimde işte sıkıntılarım var ama düğünüm var yoksa kimseye katlanacak değilim.
3 günlük dünya.
ay çok sinirleniyorum :) ne demek ?? dicen aslında.haklısın dediğim maili attım bilmiyormuş gibi ?? yazmış
Size boyle bı cevap verdıgınde kufur olayından bahsetseydınız.. Konunun ustu kapanacak Muhakkak.. Ama size hakaret etme lüksü yok kimsenin sıfatı ne olursa olsun.. Daha da cevap vermeyın bence.. Cocukken , ebeveynlere bunu yaptı sunu yaptı gıbı bı tavra donusur fazlası.. Telefonda yada haksız oldugu durumda hakarete vardırırsa Mutlaka anında cevabını verın terbıyesızın.attım ya
içimde kalmasın dedim zaten patronun sen canını sıkma stresliyiz demişti dün
biz buna poposuna müdür kaçmış diyoruzo burada patron yokken patron gibi yetkisi var o yüzden böyle davranıyor
yapıyor zaten daha önce yıllık iznimde yok yere olay çıkardı buraya geleceksin falan diye yıllık iznimi zehir etti banabiz buna poposuna müdür kaçmış diyoruzoo kraldan daha cok kralcıları hiç sevmem.
sen gene de ikinci hamlesini bekle ve bu sefer kayıt mayıt şahit vs. edinmeye bak..cunku bu tipler bazen hırs yapar hareketlerini daha da abartır. sana da gün dogar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?