Kızlar acil yardım!!

Kv gitmeliyim gitmemeli miyim?

• Gitmelisin

OY: 3 50,0%
  • Gitmemelisin

OY: 3 50,0%

• Ankete Katılan
    6

Tusba

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
46
10
3
33
Kızlar bende geçen bayram eşimle çok kötü tartıştım ve kp beni geldi aldı evden.aynı şehirde değiliz.sabaha karşı kvgildeydim.bana soğuk soğuk hoşgeldin dedi ve kapısını kapatıp uyudu.öğlen kalktı bi baktım evde yok çıkmış gitmiş.bana nasılsın niye tartıştınız bile demedi.bende ananemgile gittim annemde farklı şehirde.kv Ananem aynı şehirde.neyse eşimi aradım söyledim dedim beni evden kovmaktan beter etti diye.sonra eşim ve halasigil ananemgile geldiler bizi barıştırmak için.düşünün annesi barıştırmaya bile gelmedi.demiş ben gelirsem kavga çıkar.bu sırada tabi kv eşimi de bana karşı fitneledi.neyse biz barıştık evimize döndük 2 aydan fazla zaman geçti hala bir kere arayıp durumunuz nasıl demedi.bende o yüzden bu bayram gitmek istemiyorum.daha neler varda uzun olur şimdi.ne iftiraları yalanları var.şimdi ben eşime kötü olmayacak şekilde akıllı davranarak nasıl gelmiyorum demeliyim?lütfen yardımcı olun

Oyyhh sen kv biliyon da niye tartisinca evi terk edip onlara gidiyon???

Kp çok ısrar etti.o kadar yol gelince de ben gelmiyorum diyemedim.beni de çok sever.hatta gitmeden söyledim dedim baba sen kalktın buraya kadar geldin kv beni aramadı bile gelmek istemiyorum dedim.gidince yüzyüze konuşursunuz dedi ama sonuç ortada.

Konuyu okumadan gitmemelisin i işaretledim. Doğru şıkmış :halay: tabi ki gitme ilk yoruma +1

Aslında ben söyle düşündüm.desem ki gelirsem annen yine sürat yapacak bu kadar şeyin üstüne bende kaldıramam kavga çıkar desem.ayrıca hamile olabilirim şu an.bak bebegimizde olabilir eğer kavga çıkar ve bebegimize bişey olursa iyice düşman oluruz artık falan desem.iyi mi sizce??

Tabiki gitmiyceksin o da insan sen de insan herkesin bir sabri var canım yüzüne bakmıyor muhattap olmuyor ne diye gideceksin canim ....adımını atmazdim ben:63::63:

Kp çok ısrar etti.o kadar yol gelince de ben gelmiyorum diyemedim.beni de çok sever.hatta gitmeden söyledim dedim baba sen kalktın buraya kadar geldin kv beni aramadı bile gelmek istemiyorum dedim.gidince yüzyüze konuşursunuz dedi ama sonuç ortada.
En sinir oldugum kv tipiyle karsi karsiyasin. Git bayramda misafir gibi otur kalj. Soguklugunu ve tavrini esine caktirmadan sezdir kayinvalidene. Mesela is yapma, mutfaga girme süzüm süzüm süzül. Anlasin tavrini.

Ya daha neler neler yaptı bana her evime gelişinde yangın yerine çevirdi evimi.ne yalanlar ne iftiralar yalandan ayılıp bayılmalar hepsine tepki verdim ama gitmeyede devam ettim ama artık gitmek yüzünü bile görmek istemiyorum

Esinle tartisinca niye kp gelip alıyor bi de onlara gidiyorsunuz..
Son gideceğim yer olur kV..
Oğlunu her zaman hakli bulan sizden haz etmeyen biri sanırım..
Bayramda gitmeme şansınız yoksa gidip oturun sakin sakin.. az zararla kurtula kurtula devam edeceksiniz gibi..
Eşinizin tutumu ne bilmiyorum tabi..

En sinir oldugum kv tipiyle karsi karsiyasin. Git bayramda misafir gibi otur kalj. Soguklugunu ve tavrini esine caktirmadan sezdir kayinvalidene. Mesela is yapma, mutfaga girme süzüm süzüm süzül. Anlasin tavrini.
Ya zaten şimdiye kadar hep öyle götürdüm işi ama bunu yapacak kadar bile sabrım kalmadı.sadece gitmeyip eşimle kötü olmak istemiyorum

Esinle tartisinca niye kp gelip alıyor bi de onlara gidiyorsunuz..
Son gideceğim yer olur kV..
Oğlunu her zaman hakli bulan sizden haz etmeyen biri sanırım..
Bayramda gitmeme şansınız yoksa gidip oturun sakin sakin.. az zararla kurtula kurtula devam edeceksiniz gibi..
Eşinizin tutumu ne bilmiyorum tabi..
Kp çok ısrar etti.o kadar yol gelince de ben gelmiyorum diyemedim.beni de çoksever.hatta gitmeden söyledim dedim babasen kalktın buraya kadar geldin kv beniaramadı bile gelmek istemiyorumdedim.gidince yüzyüze konuşursunuz dediama sonuç ortada.

Gitmek istemiyorsanız kimse sizi zorla götüremez. Gidersem kavga çıkar dersin soran olursa.

Az önce yazdığım gibi söylesem mantıklı mı? "Aslında ben söyle düşündüm.desem ki gelirsem annen yine sürat yapacak bu kadarşeyin üstüne bende kaldıramam kavga çıkardesem.ayrıca hamile olabilirim şu an.bakbebegimizde olabilir eğer kavga çıkar vebebegimize bişey olursa iyice düşman oluruzartık falan desem.iyi mi sizce?? "

Az önce yazdığım gibi söylesem mantıklı mı? "Aslında ben söyle düşündüm.desem ki gelirsem annen yine sürat yapacak bu kadarşeyin üstüne bende kaldıramam kavga çıkardesem.ayrıca hamile olabilirim şu an.bakbebegimizde olabilir eğer kavga çıkar vebebegimize bişey olursa iyice düşman oluruzartık falan desem.iyi mi sizce?? "
Esinin tavri ne bi söylesene illa gelceksin görüsceksin mi diyor? Kv nin yaptiklarinin farkinda mi degil mi?

Esinin tavri ne bi söylesene illa gelceksin görüsceksin mi diyor? Kv nin yaptiklarinin farkinda mi degil mi?
Herşeyin farkında ama bana söylemekten korkuyor bence başına kalkarım diye.bi kaç defa annemin psikolojisi bozuk falan demisligi var.zorla asla beni götürmez ama bana tavır alsın aileme tavır alsın istemiyorum

Herşeyin farkında ama bana söylemekten korkuyor bence başına kalkarım diye.bi kaç defa annemin psikolojisi bozuk falan demisligi var.zorla asla beni götürmez ama bana tavır alsın aileme tavır alsın istemiyorum
Himmm zor durumdasin ben de yasadim bunu. Benim esim istemiyosan gitme kalma dedi ben de senin gibi o kirilmasin aramizda sorun olmasin diye gittim. Tavrimi da koydum ama. Yine de git derim o senden rahatsiz ol. Kocanla mutluluktan ucuyormus tablosunu ciz bence kv nin gözünün icine baka baka. O kasılsın bırak.

Himmm zor durumdasin ben de yasadim bunu. Benim esim istemiyosan gitme kalma dedi ben de senin gibi o kirilmasin aramizda sorun olmasin diye gittim. Tavrimi da koydum ama. Yine de git derim o senden rahatsiz ol. Kocanla mutluluktan ucuyormus tablosunu ciz bence kv nin gözünün icine baka baka. O kasılsın bırak.
Benim eşimde asla ısrar etmez şimdiye kadar hep onun için gittim zaten.ama zoruma gidiyor ve yüzünü bile görmeyecek kadar tiksindim artık.kadın resmen şizofren bana hırsız bile dedi.yine gittim.benim annemde para konusunda hep yardım eder bize.araba bile aldı.bunlara karşılık aileme tepki gösterirse artık eşimden de soğurum diye korkuyorum

Büyüklük sende kalsın bu kez de gitmelisin bence eşinin hatrı için. Neden bilmiyorum içimden bu yorum geldi. Hayırlısı.

Back
X