Kızlar acil yardım!!

Kv gitmeliyim gitmemeli miyim?

• Gitmelisin

OY: 3 50,0%
  • Gitmemelisin

OY: 3 50,0%

• Ankete Katılan
    6
Büyüklük sende kalsın bu kez de gitmelisin bence eşinin hatrı için. Neden bilmiyorum içimden bu yorum geldi. Hayırlısı.
Ya bende nefsimi ezip gitmek istiyorum ama gerçekten bize zarar veriyor o kadın.şimdi giderim sürat falan yapar.biliyorum dilim durmaz benim yine eşimle tartışırım.her iki ucu bana dokunacak.ne yapsam bilmiyorum.offf

Benim eşimde asla ısrar etmez şimdiye kadar hep onun için gittim zaten.ama zoruma gidiyor ve yüzünü bile görmeyecek kadar tiksindim artık.kadın resmen şizofren bana hırsız bile dedi.yine gittim.benim annemde para konusunda hep yardım eder bize.araba bile aldı.bunlara karşılık aileme tepki gösterirse artık eşimden de soğurum diye korkuyorum
Kadin gercekten hasta belki? Eşin sana karsi iyi niyetliyse onun doldurusuna gelmiyorsa sen git yine de bosver. O kadar seye ragmen annesine gidiyor olman esine bicok seyi anlatir zaten.

Kadin gercekten hasta belki? Eşin sana karsi iyi niyetliyse onun doldurusuna gelmiyorsa sen git yine de bosver. O kadar seye ragmen annesine gidiyor olman esine bicok seyi anlatir zaten.
Ya benim eşim bişey demez ama çok nankör bir insan.annesinin dolduruşuna gelmiyor fakat annesinin cümlelerinden çok etkileniyor.düşünün ben küstüm gittim o geldi beni aldı özür diledi.ama sanki ben suçluymuşum gibi bi hâl var ortada..ayrıca beni almaya geldiği zaman şart koştum eşime.ben geliyorum demeyene kadar sen gel demeyeceksin dedim.ve geçen bayram gitmedim zaten bayramını bile kutlamadım.ve hiç bi sorun çıkarmadı eşim.bu bayramda şart koşamama rağmen çekiniyorum gelmiyorum demeye.çünkü o haklı gibi bi imaj var anlayamadığım.

Back
X