kizlar acil yardim

muslu_57

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
145
32
98
34
Kizlar yardiminiza ihtiyacim varr gecen hafta cumartesi gununden beri benden lekeler gelio kahve verngi pembemsi azcik azcik kasik agrilarim.varr bel agrilarimm varrr adetime daha 15 gun var idrar testi yapmistim.iki gun once bise yoktu dunden berider mide bulantisi var cok asiri derecede istival edip duruyormm simdi hastaneye gidicemm kanima baksalar sizce eger bise varsa kanda cikarmi adetime 15 gun varken

Adetine 15 gün varsa yumurtlama dönemindesindir

Idrar testinde çıkmaz ama kanda yükselmeyi gorebilirler Allah gönlüne göre versin cnm...

Adetine 15 gün varsa yumurtlama dönemindesindir
Evet yumurtlama gunumdeyimm cnmm ama.cok fenayimm hic olmayan selerle karsilastim.bide bulantisi kasik agrisi bel agrisi istavl ustune istivall bi haftadir bitmeyen lekelenmelerimm kadin dogumada daha yeni gittim halbuki hani kist mist bisemi var die cok sukur ki temiz cikmisti herseyy hani daha adetine 15 gun varken test yaptirip cikan varmi die mrak ettimm

Kan sonucumu simdi aldimm kizlarr 1.20 cikti bununn yukselmee ihtimali nedir olurmu sizcee doktor bana adetin geciktimi die sordu bende 15 gun var daha dedm 1 iki hafta sonra kan tahlili yenile dedii anlamis deilm

Kan sonucumu simdi aldimm kizlarr 1.20 cikti bununn yukselmee ihtimali nedir olurmu sizcee doktor bana adetin geciktimi die sordu bende 15 gun var daha dedm 1 iki hafta sonra kan tahlili yenile dedii anlamis deilm
Canim degerde gebelik olabilme ihtimali var.... 2hafta sonra adet olmazsan direk git kan ver....

Tesekur ederm cnm bilginn icnnn bakalimm inss dedn gibi olurr iki hafta snra kanimaa baktrirm adet olmaSamm egeee

yumurtalık zamanında zaten daha dollenme bile olmuyor yani daha birlestimi spermler sonra süresi var felan bende ağrı ile gitmiştim kendim istemememe rağmen Dr test yaptı n alaka dedim 2.0 çıktı sonuç şimdi bekliyorum adet olacağım sanırım yani ha diyince öyle bir günde o iş olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…