Evet yumurtlama gunumdeyimm cnmm ama.cok fenayimm hic olmayan selerle karsilastim.bide bulantisi kasik agrisi bel agrisi istavl ustune istivall bi haftadir bitmeyen lekelenmelerimm kadin dogumada daha yeni gittim halbuki hani kist mist bisemi var die cok sukur ki temiz cikmisti herseyy hani daha adetine 15 gun varken test yaptirip cikan varmi die mrak ettimm
Kan sonucumu simdi aldimm kizlarr 1.20 cikti bununn yukselmee ihtimali nedir olurmu sizcee doktor bana adetin geciktimi die sordu bende 15 gun var daha dedm 1 iki hafta sonra kan tahlili yenile dedii anlamis deilm
Kan sonucumu simdi aldimm kizlarr 1.20 cikti bununn yukselmee ihtimali nedir olurmu sizcee doktor bana adetin geciktimi die sordu bende 15 gun var daha dedm 1 iki hafta sonra kan tahlili yenile dedii anlamis deilm
yumurtalık zamanında zaten daha dollenme bile olmuyor yani daha birlestimi spermler sonra süresi var felan bende ağrı ile gitmiştim kendim istemememe rağmen Dr test yaptı n alaka dedim 2.0 çıktı sonuç şimdi bekliyorum adet olacağım sanırım yani ha diyince öyle bir günde o iş olmuyor