• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sacmaladim acil yardim

Regl olmanızı da bu kadar abartmayın, psikolojik olmuş sanırıım.
Şımarıklık gibi geldi bana.
Tamam hormonel değişiklik yaşıyoruz falan da, suçu oraya atmayın her sefer. Bu biraz karakter meselesi gibi.
normalde boyle degilim hatta tam tersi kutlansin bile istemem gelmisimmkac yasina umrumda olmaz

hhahahahahhahahaha yaaaaa hayir ben istiyorumki yalniz olalimmmm tek sorun buydu 😅
Yaa arkadaşlarınız gidince de adama bi teşekkür eder bir de başbaşa kutlardınız ha. Nedir yani bu kadar abartacak?
Adam kocanız elbet başbaşa kalacaksınız, kısıtlı değilki zamanınız.
Neyse valla ayıp etmişsiniz toparlayın.

cok farkli birine donusuyorum konusurken icimden lan sussana ne diyosunn diyorum ama agzimdan sacma sapan seyler asla ben degilim ama icine seytan kacmis derler ya iste o benim 😅😅 keske bende sorunsuz gecirsem

Neden ? Ilk defa mı regl oluyorsunuz ? 30 yaşındaymışsınız , 15-19 yıl ( erken ve geç ergenliğe göre yaklaşık değerlerdir ) arası bir süredir regl oluyorsunuz.

Regl olduğunuz için böyle davranıyorsanız Allah kocasiniza her ay 5 gün sabir versin.belli bir yasa gelmiş insanların ,ozel gün istediği şekilde kutlanmadi diye trip atmasi ,pek de normal gelmiyor

Siz REGLİ olduğunuz için başbasa kutlasak kutlamanın sonucu bi yerde tikancak en iyisi arkadaşlarını getireyim diye düşünmus olabilir 🤣🤣
abi mafettim ya sictim
Neden ? Ilk defa mı regl oluyorsunuz ? 30 yaşındaymışsınız , 15-19 yıl ( erken ve geç ergenliğe göre yaklaşık değerlerdir ) arası bir süredir regl oluyorsunuz.
cogunda boyleyimmmm her regl zamanimda kendimi durduruyorummmmm

Kişinin ayinesi iştir , lafa bakılmaz. Kendinizi ve davranış şeklinizi siz anlatıyorsunuz , hangisine inanalım. 😒
istedigine inanmakta ozgursun burda acik acik anlatmisim ne kadar sorunlu gecirdigimi bu gunleri ve tavsiye istemisim normalde boyle biri degilim demisim yorum yapmak icin yorum yapmayinnnn ya hadi kardesim hadi

Ben evli olduğumuz ilk doğum günümde yalnız olmak istiyorum diye belirtmiştim. Zaten hayatım boyunca kalabalık kutlamışım ilkini kocamla baş başa kutlamak istedim. Sadece bu isteğini daha önce belirtmesi gerekiyordu düşüncede asla kötülük yok bence

Regl olduğunuz için böyle davranıyorsanız Allah kocasiniza her ay 5 gün sabir versin.belli bir yasa gelmiş insanların ,ozel gün istediği şekilde kutlanmadi diye trip atmasi ,pek de normal gelmiyor
27 yaşındayım doğum günüm benim için her zaman özeldir istediğim şekilde kutlarım. Aynı olmadığımız için anormal olduğumuzu düşünmen de seni anormal yapıyor

Sonra da "eşim niye doğum gününde yıldönümünde özen göstermiyor" oluyor. Bu adamla 6 yıllık geçmişiniz var, hiç doğum günü kutlamadınız mı daha önce? Az çok kim nasıl bir hediyeden hoşlanır, nasıl kutlama ister anlayamadınız mı?
(Belki duymadınız ama dünyada 1.8 milyar kadın daha var regli olan, yalnız değilsiniz)

Siz de onun doğumgününde arkadaş çağırmışsınız, eşiniz de belki baş başa kutlamak isteyecekti, sordunuz mu arkadaş çağırabilir miyim diye? Çift olup olmaları ne farkediyor? Siz de evlenir evlenmez bekarları ezikleyen tiplerden misiniz?

Bu sefer böyle kutlasın ses etmeyin teşekkür edin öpün, bir sonraki için de "bu sene ikimizin doğumgününde baş başa kutlayalım" diye çıtlatın. Yani adam akşam işten gelene kadar beklemişsiniz bir de. Plan plandır, adam düşünmüş, pasta çiçek almış gelmiş yaranamamış. Hevesini kırıp pişman ederseniz, yaptığını takdir etmezseniz niye özen göstersin?

Eşiniz bir dahaki doğum gününüzde "ne istiyorsan al kendine" derse de hiç bozulmayın.

27 yaşındayım doğum günüm benim için her zaman özeldir istediğim şekilde kutlarım. Aynı olmadığımız için anormal olduğumuzu düşünmen de seni anormal yapıyor
Yapmayın Allah aşkına.konu sahibi 31_32 yaşındaydı sanırım.isteyen istediği gibi kutlasın tabi ama olmadı diye de olay çıkarmak komik.

Back
X