Can'ım normal doğum yaptım. Erken doğum riskim erken sancım vardı düzenli olarak 31 den sonra hep oldum malesef. Nerde yaşıyorsun vajinismus ile ilgili terapiye gidebilirsin nerde yaşıyorsun37. Haftadayim nst de sanci gozuktu bnde vajinusmus vardi tam gecmemisti cok canim yandi dayanamadim doktor da sen normal yapamazsin boyle yaparsan aranizda cati muayenesi yaptiran var mi
ben yaptirdim benimde sanci cikmisti erkekn aylarda o yuzden yapilmisti 40 hafta olunca hastaneye aldilar 3 4 kerede orda yapildi kotu bisey ama o kadar sıkma kendini gerci bi kiz vardi biz oturuyoduk hastanede kiz sancisi gelmis ama muane olamiyo alttan oyle boyle ciglik atmiyo bildiginiz gibi degil yani ben bile korktum dra yalvarmis sezeryan olcam diye artik normal dogum mecburi saglik sorunu olmadikca onlarda hayir demis ama kiz imza atmis bebegimede kendime de gelecek zarardan kendim mesulum diye sezeryan oldu37. Haftadayim nst de sanci gozuktu bnde vajinusmus vardi tam gecmemisti cok canim yandi dayanamadim doktor da sen normal yapamazsin boyle yaparsan aranizda cati muayenesi yaptiran var mi
Can'ım açılmanın 8 cm olması lazım bebeğinin doğabilmesi için. Buda sancı başladıktan sonra yavaş yavaş artıyor. Bu nedenle bir saate iki saate bir senin ilerleyişine göre kontrol ediliyor. Hiç ama hiç acı veren bişey değil. Nefesini tut Bi an olup bitiyor. Hele açılman olduğunda daha kolay hiç acı olmuyor.Dogum basladgnda da mi surekli bu sekilde muayen edecekler açilma var mi diye
Bebegimin kilosu 3400Bebeginizin kilosu ne kadar
Cok da kilolu degilmis normal yapilabilir cati muayesini nasil yaptirdn dar oldugu icin acimadii mi bn 37.haftadayim bebek 2700 gr çati muayenesi yaptiramadim dayanamadim cok acidi
Şart mi çatı muayenesi ben 8 yıl önce doğum yaptım catı muayenesi diye birşey duymadım bile.son yıllarda mi çıktı bu uygulama.hiç bir sıkıntı da yaşamadan yaptım dogumumuKizlar acil yardim çati muayenesi yaptiramadim canim cok yandi kasildim doktoru itikledim sen normal dogum yapamazsin dedi muayene edemedin yardimci olun lutfen
ÖZel hastane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?