Kizlar acil yardim

Zeynaxxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
74
6
1
38
Kizlar acil yardim çati muayenesi yaptiramadim canim cok yandi kasildim doktoru itikledim sen normal dogum yapamazsin dedi muayene edemedin yardimci olun lutfen

Kaçıncı haftadasın Can'ım? Evet malesef normal doğum için çatı muanesi şart. Aslında acı vermez fazla ama korktun mu acaba

biraz tedirginlik oluyo ama alisiyosun canim goz acip kapayincaya kadar gecicek ben ilk cati muanesinde 5 e kadar saydim bitti

37. Haftadayim nst de sanci gozuktu bnde vajinusmus vardi tam gecmemisti cok canim yandi dayanamadim doktor da sen normal yapamazsin boyle yaparsan aranizda cati muayenesi yaptiran var mi

Aslında korkacak birşey yok. Doktorun ne yaptığını düşünmezsen, zihnini başka şeylerle meşgul edersen (Mesela ben doğacak bebeğimin elinden tutup sahilde yürüdügumu hayal etmiştim) kendini gevşek bırakıp burnundan derin nefes alıp ağzından yavaş yavaş verirsen 5 saniye bile sürmüyor.

Düzeltme: vajinusmus olduğunu zaten yazmissin simdi gördüm. Tahmin etmiştim.

37. Haftadayim nst de sanci gozuktu bnde vajinusmus vardi tam gecmemisti cok canim yandi dayanamadim doktor da sen normal yapamazsin boyle yaparsan aranizda cati muayenesi yaptiran var mi
Can'ım normal doğum yaptım. Erken doğum riskim erken sancım vardı düzenli olarak 31 den sonra hep oldum malesef. Nerde yaşıyorsun vajinismus ile ilgili terapiye gidebilirsin nerde yaşıyorsun

ben yaptirdim benimde sanci cikmisti erkekn aylarda o yuzden yapilmisti 40 hafta olunca hastaneye aldilar 3 4 kerede orda yapildi kotu bisey ama o kadar sıkma kendini gerci bi kiz vardi biz oturuyoduk hastanede kiz sancisi gelmis ama muane olamiyo alttan oyle boyle ciglik atmiyo bildiginiz gibi degil yani ben bile korktum dra yalvarmis sezeryan olcam diye artik normal dogum mecburi saglik sorunu olmadikca onlarda hayir demis ama kiz imza atmis bebegimede kendime de gelecek zarardan kendim mesulum diye sezeryan oldu

Seni bagirttirmak istemiyorum zorla bisey yapmak istemiyorum dedi doktor cok korkuyorum dogum basladgnda da mi boyle muayene olack vajinismus tedavisi gordum bir sene zar zor birlikte olduk cocuk yapabildik hamile kaldiktan sonra nerdeyse hic iliskiye girmedik hamileligim zor gectigi icin

Dogum basladgnda da mi surekli bu sekilde muayen edecekler açilma var mi diye
Can'ım açılmanın 8 cm olması lazım bebeğinin doğabilmesi için. Buda sancı başladıktan sonra yavaş yavaş artıyor. Bu nedenle bir saate iki saate bir senin ilerleyişine göre kontrol ediliyor. Hiç ama hiç acı veren bişey değil. Nefesini tut Bi an olup bitiyor. Hele açılman olduğunda daha kolay hiç acı olmuyor.

Bende 38 haftalik hamileyim cati muayenesi oldum cok dar dedi doktor bu durumda normal dogum yapamazmiyim

Cok da kilolu degilmis normal yapilabilir cati muayesini nasil yaptirdn dar oldugu icin acimadii mi bn 37.haftadayim bebek 2700 gr çati muayenesi yaptiramadim dayanamadim cok acidi

Cok da kilolu degilmis normal yapilabilir cati muayesini nasil yaptirdn dar oldugu icin acimadii mi bn 37.haftadayim bebek 2700 gr çati muayenesi yaptiramadim dayanamadim cok acidi

Acidi ama yaptirdim dayanabildim cok aciyo hemde dar dedi doktor kemik asagi dogru baski yapiyo dedi bilemiyorum nasil olacak kafam karisti iyice

Kizlar acil yardim çati muayenesi yaptiramadim canim cok yandi kasildim doktoru itikledim sen normal dogum yapamazsin dedi muayene edemedin yardimci olun lutfen
Şart mi çatı muayenesi ben 8 yıl önce doğum yaptım catı muayenesi diye birşey duymadım bile.son yıllarda mi çıktı bu uygulama.hiç bir sıkıntı da yaşamadan yaptım dogumumu

Hemen sezeryan yapiyolar biz zaten korkiyoruz destek olacaklarna daha cok korkutuyolar normal doguma hic teşvik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…