• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil yardim

Miricandan

Macera dolu amerika
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
381
213
23
38
Merhaba hanımlar rahatsız ediyorum artık psikolojisi bozan bu durumu paylaşmak istiyorum istanbul da yeni küçük semte taşındık 2yıl oluyor ama çok rahatsız olduğum şeyler var sokaktakahvehane var kahvehanede iğrenç bu yaratık nereye gitsem önüme çıkan edepsiz namussuz polise şikayet etmek istiyorum nasıl etmeliyim adım bilinir mi?

--mesela markete gideceğim dönüşte bu yaratığı mutlaka görüyorum midem bulanıyor dışarı çıkarım gelmiyor artık bugün yine karşılaştım yere tukurdum utanır yaşından başından diye nerde allahım sen helak et bu insanları napiyom dışarı mi cikmiyim

Insanlar hak veriyorum boşuna katil olmuyorlar sinirlerim alt üst oldu

En yakin karakola gidip oradaki arkadaslarla gorusup bilgi al. Onlar yonlendirirler seni diye umit ediyorum ama adamin sana direkt sozlu veya fiili bir davranisi yoksa fazla bir sey yapabileceklerini sanmiyorum. Yanliz mi yasiyorsun?

Gidin savcılığa adımın bilinmesini istemiy9rum ama bu kişi beni çok rahatsız ediyor hatta taciz ediyor korkuyorum diyin.bu kadar basit.
2017 yılında kimi nereye şikayet edeceğinizi ve yasal haklarınızı biloyor olmanız gerekir.

Gidin savcılığa adımın bilinmesini istemiy9rum ama bu kişi beni çok rahatsız ediyor hatta taciz ediyor korkuyorum diyin.bu kadar basit.
2017 yılında kimi nereye şikayet edeceğinizi ve yasal haklarınızı biloyor olmanız gerekir.
En yakin karakola gidip oradaki arkadaslarla gorusup bilgi al. Onlar yonlendirirler seni diye umit ediyorum ama adamin sana direkt sozlu veya fiili bir davranisi yoksa fazla bir sey yapabileceklerini sanmiyorum. Yanliz mi yasiyorsun?
Fizik yada sözle bu davranış yok ama hep önüme çıkıyor

bence bir faydasi olmaz cunku adamin karsina cikmaktan baska bir sey yaptigi yok. Sinir bozucu ama bir yaptirimi olacagini sanmiyorum.
Internet ten araştırdım fiziki sözlü olması lazimbyaziyor yaptı yanına kar kalmamalı

karakola gidip burada yazdigin gibi orada sözlü ifade edeceksin hepsi bu...

İşte bu da bir çeşit tacizdir.Sizi rahatsız ettiğinde kendisine korktuğunuzu belli etmeyin.tersine rahatsız olduğunuzu ve şikayetçi olacağınızı söylerseniz belki birdaha karşınıza çıkmaz.
Yolda karşılaştırma yere tükürük belki anlar diye

Back
X