- 4 Mart 2017
- 381
- 213
- 23
- 38
- Konu Sahibi Miricandan
Çok sinir bozucu bişey allahım hiç bir kadının başına vermesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başıma ilk defa böyle bu is geliyor sinirlerim bozulduSen gel benim yanıma ben onu rezil ederim sokak ortasında. Yada döveriz. Olmadı ayarlarız 50 liraya bir Suriyeli temiz döver onu.bunun gibiler laftan anlamaz. polislede çözemezsiniz. İşin iyiyse ne bırakcan işini. dur yolda sor senin derdin ne de. İlla konuşcak. Korktuğunu anlarsa dahada üstüne gelir. Yada al biber gazını yıka herifi. Ayy çok sinirlendim. Elalemin karısına kızına nasık bakar bu pislikler. Sinirlerim tavan yaptı resmen. Yanında kesici alet taşı keserim seni de. Ben yapmıştım birine :) ama pisliğin tekiyse kafayıda takabilir. Kendine güven en öenmlisi bu. Etrafında güvendiğin biri varsa söyle ama öteki türlü kuyruk sallıyor fakan der. Yada bağır çıngar çukar sokak ortasında oda iş yapar. Ne rahatsız ediyorsun sapıkmısın sen evli barklı kadına laf atmaya utanmıyormusun de. Salla rezik et . Dinsizin hakkından imansız gelir.
Evi niye taşımıyorsunuz başka semte gidin.Eşimin dubaiden gelmesine bi sene var okadar acaba evi kapatıp masrafları ailemizin yanına izmir e mi gitsem
Tesekkurlerpolisi ara sikayet et. adres ver. esgal tarif et.
Bende ilk tesaduftur dedim kasıtlı ben marketten yada kasaptan gelenekadar bu yerde duruyor tam geçerken onumdenvgeciyo kasıtlı yapılıyor babam yaşında hiç mi utanmiyo acabaAda'm sadece yoluna mı çıkıyor bir şey diyor mu
Yan dairemde cami hocası var Ada'm gidip geliyor işte işi gereği namaz vakti
Ben de o her geldiğinde ya da gittiğinde balkonda ya da camda veya kapıda oluyorum
Ben de sapık mıyım
sadece tesadüf hatta eşime diyorum Ada'm beni sana şikayet edecek diye
nasıl anlatsam burası küçük yer 1kasap var 2büyük market onlardan başka alışveriş yapacağın yer yok yolda yok başka yerden geciyimMesela o semtte farklı bir yere taşının, bir daha aynı yoldan geçmeyin tamam.
Izmirden ilk buraya tasindik ise gidip gelmeyede uygun daha öncede yazdım eşim dubaiden gelene kadar izmir e ailenin yanına dönmeyi düşünüyorum çünkü stres oldum yüzünü görmek istemedim babam yaşında adamın hareketlerindenEvi niye taşımıyorsunuz başka semte gidin.
İstanbul'da? Emin misin yAni İstanbul'un neresi?nasıl anlatsam burası küçük yer 1kasap var 2büyük market onlardan başka alışveriş yapacağın yer yok yolda yok başka yerden geciyim
Evet cumhuriyet mahallesiİstanbul'da? Emin misin yAni İstanbul'un neresi?
Bugün bana yapanbtarin başkasından yapar az önce annemle konuştum isim parası iyi ama ben böyle edepsizler içinde yaşayamam dönmek istediğimi belirttim eşimle konuşmam lazımbence imkanınız varsa başka bi yere taşının böyle arsızların aileleri de kendi gibi arsız oluyor
polise şikayet ettikten sonra karısı kızı size sarmasın yalnızmışsınız zaten
Semt adı yok mu? İstanbul'da bir sürü Cumhuriyet mahallesi var. Neresi?Evet cumhuriyet mahallesi
Sultangazi hanımefendiSemt adı yok mu? İstanbul'da bir sürü Cumhuriyet mahallesi var. Neresi?
Sultangazi hanımefendi