Kızlar Acil Yardıma İhtiyacım Var

denkinns

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2022
1
0
1
23
Öncelikle herkese merhabalar, aranıza yeni katıldım aslına bakarsanız bir süredir takip ediyorum ama artık ne yapacağımı bilemediğimden kendimi sizlere açmak istedim. Ciddi bir ilişkim var ve bugün hamile olduğumu öğrendim, plansız bir gebelik oldu evli olmadığımız için çocuk sahibi olmayı ileride ki zamanlar için düşünüyorduk ilişkilerimiz sırasında korunuyorduk ama anlamadığım bir şekilde oldu. Hayatımda ki kişi bu durumdan haberdar öncelikle muayeneye gidip sonrasında ne yapacağımızı konuşup kararlaştıracağız. Bebeği aldırmak gibi bir fikrimiz yok, lakin ailelere nasıl açacağız bilemiyoruz lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ailelerin tavrının sert olacağını düşünüyorsanız bi ay içinde evlenin.

Aileleri hemen ikna edip evlenin başka türlü çok sıkıntıya girersin ne oluyorsa biz kadınlara oluyor ah KESK’e dikkat etseydin

İlişkinizin boyutu ne durumda, yani aileler ilişkiyi biliyor mu, ciddi bir adım (tanışma, yüzük vs) atıldı mı?
Açıkçası ben ailelerinize hiçbir şey söylemeden hemen evlenmeniz fikrine çok sıcak bakmıyorum. Zaten acele etmenizden şüphelenirler ve işler çok daha kötüye gidebilir.
Aile yapınız bu noktada çok önemli. Eğer açık görüşlü bir aileniz varsa en rahat konuşabildiğiniz kişiye durumu anlatın ve sonrası çorap söküğü gibi gelir. İlişkinizin boyutunu yani birlikte olduğunuzu falan birileri varsa ilk önce o kişiye söyleyip fikir de alabilirsiniz.

Bence önce bı nikah kıyın ve ailenizin karşısına öyle çıkın once senin ailene gidin derim umarım herşey kötü olmaz ve ailen hemen düğünü yapar çünkü yaz ayındayız ama zaten ciddiyseniz hiç hamile olduğunuzu söylemeden evlenin balayına gidin balayinda hamile kaldığınızı söylersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…