kızlar acil yardımınıza htiyacım var.erkeğe çiçek gönderilirmi?

arkadaslar erkek arkadasımla tartıştık ve ayrıldı hemde çok sacma bi sebepten dolayı.kendimi affetirmek için çiçek göndersem tuhafmı kacar yardımcı olurmusunuz :5: başka ne yapabilirim öneriniz ne?

çiçek gönderme bence duygularını anlatan bir mektup yaz hem kalıcı çiçek çürür sonuçta

çiçek gönderme bence duygularını anlatan bir mektup yaz hem kalıcı çiçek çürür sonuçta

yazdım da daha veremedim hediyesinin içine koydum.. nazlanıyo şimdi barışayımmı barışmayımmı havasında :)

bugun bişey ögrendim o beni ispiyonlayan elemanının annesi kaybolmuş yada kaçmış.gelmiyomuş dükkana bi kaç gündür. Rabbim işte biryerden cıkartıyor acısını hiç sucum yokken aramı bozdu benim.oda şuan ektiğini biçiyo içim bi rahatladı bi daha rahatladı:8:

Son düzenleme:
yazdım da daha veremedim hediyesinin içine koydum.. nazlanıyo şimdi barışayımmı barışmayımmı havasında :)

bugun bişey ögrendim o beni ispiyonlayan elemanının annesi kaybolmuş yada kaçmış.gelmiyomuş dükkana bi kaç gündür. Rabbim işte biryerden cıkartıyor acısını hiç sucum yokken aramı bozdu benim.oda şuan ektiğini biçiyo içim bi rahatladı bi daha rahatladı:8:

o ne demek ya başkasının acısına ohh olsun içim rahatladı diye yaklaşabiliyosun kusura bakma ama çok acımasızca ve ayıp bi tavır senin bu yaptığın... :20:
o çocuk sizin aranız bozulsun diye yapmadı hadi o yüzden yaptı diyelim annesinin ne suçu var ya kadının başına kötü bişe geldiyse ya zor durumdaysa ya da Allah göstermesin daha da kötü bi durumdaysa.... çok sinirlendirdin beni yazık yaa bi erkek uğruna bu kadarvicdansızca düşünmekten vazgeç yaa

o ne demek ya başkasının acısına ohh olsun içim rahatladı diye yaklaşabiliyosun kusura bakma ama çok acımasızca ve ayıp bi tavır senin bu yaptığın... :20:
o çocuk sizin aranız bozulsun diye yapmadı hadi o yüzden yaptı diyelim annesinin ne suçu var ya kadının başına kötü bişe geldiyse ya zor durumdaysa ya da Allah göstermesin daha da kötü bi durumdaysa.... çok sinirlendirdin beni yazık yaa bi erkek uğruna bu kadarvicdansızca düşünmekten vazgeç yaa

ben ne durumdayım sen biliyomusun.bu durumu anca yasıyanbilir.tamam annesinin sucu yok ama işte bişekilde biyerden cıkıyo acısı.

ben ne durumdayım sen biliyomusun.bu durumu anca yasıyanbilir.tamam annesinin sucu yok ama işte bişekilde biyerden cıkıyo acısı.

bilmiyorum ama fazlasıyla tahmin edebiliyorum çünkü senin şu anda yaşadığın şeyin çok çok daha ağırlarını yaşadım hala da zaman zaman yaşıyorum hem de nişanlımla, nasıl acılar çektiğimi nasıl canımın yandığını ben bilirim... hatta ben en yakın arkadaşım dediğim iinsandan öyle bi kazık yedim ki o zamanlar sevgiliyken benin terkediyodu nerdeyse zar zor affettirdim kendimi... ve o kızın şu anda mutsuz olduğunu biliyorum hatta beni aradı bi kere ağladı kedni mutsuzluğundan bahsetti babasının durumunun çok kötü olduğunu vs anlattı hiç aklımın köşesinden geçmedi bana yaptığının acısını çekiyo diye çünkü ben o zaman yaşadığım şeylerde de bi hayır olduğuna inandım ve kendimce affettim ve asla oh olsun demedim demem de Allah herkesi mutlu etsin Allah herkesin yolunu önünü açık etsin kiseyi yargılamak bana düşmez kaldı ki ben seni de yargılamıyorum ama yanlış bi tavır olduğunu anlatmaya çalışıyorum senden büyüğüm ve emin ol benim yaşadıklarımı sana anlatsam ben çok mutluymuşum ohh be hayat ne güzel demeye başlarsın o yüzden sadece sana bi büyük olarak uyarıda bulunmak istedim sen her zaman iyiniyetli düşün acını kendi içinde yaşa, ikili ilişkilerde 3. bi kişiyi hiçbişe için suçlama kimsenin günahını alma bırak onlar seninkini alırlarsa alsınlar... bana köpüresin kızasın hemen parlayasın diye yazmadım... kalbini her zaman iyiliğe aç, herkese iyi niyetle yaklaş inan daha mutlu olursun bu yüzden yazdım... ama sen bilirsin nasıl davranmak istiyosan öyle davranmak da özgürsün tabi.. inşallah sevgilinle barışır ve istediğin mutluluğu elde edersin.. ve tabi inşallah o elemenın annesi de bi an önce bulunur umarım, umarım başı dertte falan değildir... :18:

Back
X