Kızlar bırıyle tanıstım kuzenım aracılıgıyla ama hıc yüz yüze görüşmedik vee yarın buluşacağız en büyük hatam buluşmadan görüşmeden teklifini kabul etmem her gun arayıp soruyor her saat her zaman benimle ilgileniyor ben kırılmayayım dıye hiçbirşey demiyor .çok ilgi gösteriyor ve her istediğimi teldende olsa yapmaya çalışıyor onun içten biri olduğuna çok inanmasamda inanıyorum .. Ama bi sorun var dış görünüş açıkcası kızlar belki çcocukca bir düşünce olabilir ama kulakları kepçe ve saçları çok kısa bu yüzden göze çok batıyor gözleri çok güzel sadece ve çok zayıf ben biraz kiloluyum.. ses tonu konuşşma tarzı dşünceleri çok güzel sesinden çok etkilendim ama ne zaman kamera açıyor ondan soğuyorum .. Ve kafam çok karışık yarın buluşacağız ve o bu buluşma için çok heyecanlı kuzenime her gün buluşacağız az kaldı felan filan..Ama ben bu buluşma konusunda çok tedirginim.. Kendımı yavas yavaş tanıyorum ben dış görünüşe de az da olsa önem veriyormuşum kızlar ve ne yapacağımı yarın ne olacağını nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum tek bildiğim onu üzmek istememek sizce buluşup öyle mi karar vereyim ya da buluşmadan mı ama üzülmesini hiç istemiyorum ..