Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var...

--------------------------------------------------------------------------------

Kızlar bılıyorsunuz buqun dün aşk hikayelerimiz/dertlerimiz bölümünde açtığım konudaki gibi buluşma günü ama bi sorun var okulda kursum var geometri dersinden fakat kurs saat 3'te bitiyor ama biz 1 gibi buluşma kararı almıştık dün bunu ona söyledim o da sen nasıl istersen demişti bugün ilk gün ve herkesin daha geleceği kesin değil ders işlencek ama ilk konular yani benimde bildiğim konular bende bugün kursa gitmemeyi düşündüm ama içim rahat değil hala kararsızım sizce kursa gidip 3ten sonra mı buluşsak yoksa çok zor durumda kalmayacaksan fazladan zaman göz çıkarmaz deyip 1de buluşsam mı? Ne diyorsunuz acil yardımınıza ihtiyacım varr...!

dersine git dersineee

o derste bir püff noktası verirlerse ne olacak:olmaz:

kendin derslerin geleceğin erkeklerden önce olsun her zaman

Kızlarr Bulustumm ılk kursa gıtttım sonra buluştukkk ... sonra nereye gıtmek ıstedıgımı sordu bende senın ıstedıgın yer olsun dedim o da kız kulesi ıstedı ben ıstemedım sahilde yürümek istedim ama ilk görüşte bir etkılenme felan olur ya bende hıcbırsey olmadıı sahılde yurumek ıstedım yuruduk sonra ılk defa bu kdr cabk sevdıgını soyledı her zaman yanımda olmak ıstedıgını ve korktugunu yanından gıttıkten sonra daha kotuye gıtmesınden korktugunu onun ıcın herseyın cokk guzel olcagını benı mtlu edıceını soledı ve yuzume bakarak beni bırakma olur mu dedi ama ben hıcbırsey hıssetmıyordum cok ıyı bırı cok anlayıslı ama kızlar anlamadım neden böyle yani birşey hissetmiyordum konuştuk felan çok güzel şeyler söyledi o an onu mutlu etmek ıcın bende bı kac sey soyledım durgundum soguktum hıssettı bırsey mı var dedı yok uykusuzum bıraz dedim o kadar gerı planda durdum genelde sonra 2.5 saat yanında durdum gıttım ve kızlar benı sevecegıne cok ınanıyorum hersey guzel ama bende hıcbırsey yok ve cok mutsuzum arkadaşlarım seversin zamanla diyor ama bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorum ona nasıl dıyecegımıde bılmıyorum çünkü çok duygusal biri offfff

hic mi etkilenmedin yahu?
hic etkilenmediysen bence bunu ona soylemelisin, degilse bu sekilde kandiriyor gibi olursun cocuk kendi kendine hayallere kapilmasin..

etkilenmediysen bırak bence de
deneyeyim olmazsa bırakırım deme
sonuçta muhattabının da kalbi var .
düşünsene.. ona ısınmaya çalışırken onu ve kendini hırpalayacaksın

aslında kalbinin dediğini yap
ısınacakmışsın gibi geliyor mu sana
biraz ayıp kaçacak ama yazacağım
sana dokunmasını istermiydin mesela bunu düşün çünkü bu his pek değişmez(belki de değişir sorumluluk almayayım:smiley-cool: )
ama ısınamayacak gibiysen bence yolun başında kes

aslında kalbinin dediğini yap
ısınacakmışsın gibi geliyor mu sana
biraz ayıp kaçacak ama yazacağım
sana dokunmasını istermiydin mesela bunu düşün çünkü bu his pek değişmez(belki de değişir sorumluluk almayayım:smiley-cool: )
ama ısınamayacak gibiysen bence yolun başında kes

evet bu sekilde daha rahat karar verirsin, onun sana dokundugunu dusun kabin carpiyo mu yoksa igrendigini mi dusunuyorsun?
bu sekilde cok daha kolay karar verebilirsin..

evet bu sekilde daha rahat karar verirsin, onun sana dokundugunu dusun kabin carpiyo mu yoksa igrendigini mi dusunuyorsun?
bu sekilde cok daha kolay karar verebilirsin..
kolunu omzuma attı elımı bı kere tuttu ama hıcbırsey hıssetmedım kızlar yaa anlayın benii riske atmak istemiyorum hiçbirşeyi üzmek hele hiç istemiyorum...!!

o zaman cesur olcaksin arkadasim acik acik bu hissettiklerini soyliceksin karsindakine ki o da neticede gereksiz umutlara kapilmasin.
haksizlik etme karsindaki adama..
boy boyle bisi hissetmiyorm ben de acik acik.. o da ona gore cizsin yolunu..
birini oyalamak onu uzmekten bin kat daha kotudur bence..

Kızlarr Bulustumm ılk kursa gıtttım sonra buluştukkk ... sonra nereye gıtmek ıstedıgımı sordu bende senın ıstedıgın yer olsun dedim o da kız kulesi ıstedı ben ıstemedım sahilde yürümek istedim ama ilk görüşte bir etkılenme felan olur ya bende hıcbırsey olmadıı sahılde yurumek ıstedım yuruduk sonra ılk defa bu kdr cabk sevdıgını soyledı her zaman yanımda olmak ıstedıgını ve korktugunu yanından gıttıkten sonra daha kotuye gıtmesınden korktugunu onun ıcın herseyın cokk guzel olcagını benı mtlu edıceını soledı ve yuzume bakarak beni bırakma olur mu dedi ama ben hıcbırsey hıssetmıyordum cok ıyı bırı cok anlayıslı ama kızlar anlamadım neden böyle yani birşey hissetmiyordum konuştuk felan çok güzel şeyler söyledi o an onu mutlu etmek ıcın bende bı kac sey soyledım durgundum soguktum hıssettı bırsey mı var dedı yok uykusuzum bıraz dedim o kadar gerı planda durdum genelde sonra 2.5 saat yanında durdum gıttım ve kızlar benı sevecegıne cok ınanıyorum hersey guzel ama bende hıcbırsey yok ve cok mutsuzum arkadaşlarım seversin zamanla diyor ama bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorum ona nasıl dıyecegımıde bılmıyorum çünkü çok duygusal biri offfff

ben sonradan seversinlere inanmıyorum. bence aşk ilk görüşte olur. bi insanla acıdığın için beraber olma. sonra o sana daha çok bağlanacak ilerde daha çok üzülecek. sense sevmediğin ama acıdığın bir adamla zaman kaybedeceksin ve iyi bir tecrübe olmayacak bu. belki sonra onu üzdüğün için sen daha çok üzüleceksin. belki seni takıntı yapacak ayrılmayacak tehditler savuracak hayatını zindan edecek. çok yakın bi arkadaşımın başına birebir geldi bu. ikinize de zararı olur sana diyeyim. yol yakınken olmasını isterdim, iyisin hoşsun ama elektrik alamadım senden dersin olur biter.

kolunu omzuma attı elımı bı kere tuttu ama hıcbırsey hıssetmedım kızlar yaa anlayın benii riske atmak istemiyorum hiçbirşeyi üzmek hele hiç istemiyorum...!!

ben sana samimi olma demedim mi, niye abla sözü dinlemezsin :oklava:

ben sonradan seversinlere inanmıyorum. bence aşk ilk görüşte olur. bi insanla acıdığın için beraber olma. sonra o sana daha çok bağlanacak ilerde daha çok üzülecek. sense sevmediğin ama acıdığın bir adamla zaman kaybedeceksin ve iyi bir tecrübe olmayacak bu. belki sonra onu üzdüğün için sen daha çok üzüleceksin. belki seni takıntı yapacak ayrılmayacak tehditler savuracak hayatını zindan edecek. çok yakın bi arkadaşımın başına birebir geldi bu. ikinize de zararı olur sana diyeyim. yol yakınken olmasını isterdim, iyisin hoşsun ama elektrik alamadım senden dersin olur biter.

ben sana samimi olma demedim mi, niye abla sözü dinlemezsin :oklava: Aynen öyle bende en kısa zamanda söyleyeceğim ben de sonradan seversınlere ınanmıyorumm.. evet uzulecegım bılıyorum ona soguk davranıyorum o da farketti zaten o da üzqün ama yapacak bırsey yok ne kadar erken o kadar iyi

Back
X