Bulaşık Makineleri Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var..

canım ben de yeni evliyim.Benim bulaşık makinem ve buzdolabım siemens çamaşır makinem de lg ve hepsinden çok memnunum.Zaten siemens ve bosch aynı aralarında hiçbir fark yok bu nedenle boschda düşünebilirsin.

1)Bulaşık makinem 3 programlı 50 derece 70 derece ve kısa yıkama programı var.Yarım yük yıkama özelliği (makinenin üzerinde 1/2 yazar) var ki bence bu çok önemli bir özellik makinenin tıka basa dolu olmasını beklemeden iki sepete rahat rahat yerleştirip yıkayabiliyorsun. Rafları istediğin gibi ayarlayabiliyorsun ve alt rafta mandal var tencere koyacağın zaman rafı dümdüz yapabiliyorsun.Ben alırken bunlara çok dikkat ettim ve çok memnunum.

2) Buzdolabım siemensin şu dondurucusu altta olanlarından.İki çekmeceli.Soğutucu kısmı üstte.Hangi marka alırsan al bu modelleri tercih et bence.Çünkü kullanımı gerçekten çok rahat.Dolabın dondurucu kısmını hergün kullanmıyoruz ama üst kısmını hergün kullanıyoruz.Ayrıca hem dondurucusu hem üstü geniş oluyor.Ama bu modellerde dondurucu iki çekmeceli değilde üç çekmeceli olursa dolabın üst kısmı daralıyor bu da çok önemli.Zaten iki çekmece normal dolapların dondurucusunda çok daha büyük.Ve dolapta hiçbirşey bozlumuyor en sonunda bazı şeyleri sıkılıp atıyorum:))

3-)Çamaşır makinem lg 7kg olanından.10 yıl motor garantisi var ondan da çok memnunum.Hatta burda bir arkadaşa tavsiye etmiştim aldı o da çok memnun kalmış.

Senin yerinde olsam arçelik tercih etmem çok sorunlu oluyor ürünleri ve geçici çözümler buluyorlar.Zaten en çok şikayet alan marka da arçelik.Servis ağının o kadar yaygın olmasının sebebi de zaten çok sorun çıkması:)

Ben siemensin servisinden de memnunum.Hatta buzdolabını taşırken kenarını çarpmışlar.Yan taraf arkada kalmış biz kurulum tamamlanıp servis evden gittikten sonra fark ettik.Yani sorunsuz bir şekilde teslim aldık dedikten sonra fark ettik ona rağmen hiçbirsey demeden aynı hafta içinde bize yeni dolap teslim ettiler bu arada da bize evdekini kullanın mağdur olmayın dediler.

Biraz uzun oldu galiba ama umarım yardımcı olabilirim:)

uzun ama verimli olmuş teşekkür ederim..biz şuan batman dayız ve burda lg yok.aslında bende lg düşünüyordum..verdiğin bilgiler için tekrar teşekkür ederim..

çamaşır makinesi lg öneririm9 kg yıkama 6 kg kurutmaözelliği olan sizin yeterli olursanırım media market satılıyor
buzdolabı vebulaşık makinesi için bosh simens derim

uzun ama verimli olmuş teşekkür ederim..biz şuan batman dayız ve burda lg yok.aslında bende lg düşünüyordum..verdiğin bilgiler için tekrar teşekkür ederim..

Batman'da hiçbir yer lg satmıyor mu?
bu arada lg çamaşır makinelerinin hepsi beğeniliyor ama 11 kg'lık olandan özellikle çok kişi memnun..

özellikle marka ve model olarak yardımcı olursanız çok sevinirim..

beyaz eşyada en iyi bosh bence.zaten alırken satıcıya sorarsın neden bu kadar panik oldun anlamadım..ben iki programlı aldım.adam çok farketmiyor dedi.

arkadaşlarında dediği gibi sepet ayrımı vs vardır.:40:

Batmandasınız ama lg firmasının olmaması birşeyi değiştirmez :) artık herşey internetten oluyor ürünü beğeniyorsunuz modelini söylüyorsunuz onlar getiriyorlar :))

Kızlar şubatta evleniyorum..Evim batmanda olacağı için eşyalarımı almak için buraya geldim...Bugüne kadar beyaz eşyalara hiç dikkat etmezdim. Şimdi sizden yardım istiyorum..
Bulaşık makinesi alırken neye dikkat etmek lazım..Kaç programlı olmalı,dijital olması dezavantaj mı? Kullandığınız marka ve modelleri yazar mısınız ? Mümkünse buzdolabı ve çamaşır makinesi hakkında da bilgi verir misiniz?
bana göre cok dijital olanı almayın

Back
X