- 11 Temmuz 2015
- 81
- 8
- Konu Sahibi Nediyonamua
Saçlarım koyu kahve pelin karahanın dibindeki renk gibi istiyorum palette küllü kumralla olur mu ya da ne tavsiye edersiniz noolur cevağğp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlaar kimsenin bilgisi yok mu yaaaSaçlarım koyu kahve pelin karahanın dibindeki renk gibi istiyorum palette küllü kumralla olur mu ya da ne tavsiye edersiniz noolur cevağğp
şu anki saçınızın fotosunu+ istediğiniz rengin fotosunu+saçınızın durumunu(boyalı boyasız açıcı var yok gibi..) belirtin ki yardımcı olalım kızlar..Kızlaar kimsenin bilgisi yok mu yaaa
Benim saçım 1.fotodaki gibii daha önce açıcı sürdüm beğenmeyip kahveye boyadım 2 kere şimdide güneşte falan bakırlıklar var koyu çikolata kahve duruyo ama ben 2.fotonun uçları gibi istiyorum bakırlık kızıllık olmicakşu anki saçınızın fotosunu+ istediğiniz rengin fotosunu+saçınızın durumunu(boyalı boyasız açıcı var yok gibi..) belirtin ki yardımcı olalım kızlar..
ama saçın da bakırlık yok gördüğüm kadarıyla.. fotodan olabilir yine de eğer bakırlık var diyorsan külü tonlar kullanman lazım.. istediğin renk şu anki renginden 2-3 ton daha açık.. saçında açıcı varmış maddi durumun yeterse boya silici al o üstüne boyadığın kahve boyayı bir kustur sonra 7 tonlarına boyarsın istediğin renk olur ama yok maddi açıdan zorlar dersen saçın biraz daha yıpranır ama açıcılı boyalar var 11.1 gibi onunla boyaya boyaya açarsın belli bir zamanda tabi bakırlığı alsın diye boyanın içine turuncu azaltıcı ya da mavi boya katman lazım 1 fındık büyüklüğünde..Benim saçım 1.fotodaki gibii daha önce açıcı sürdüm beğenmeyip kahveye boyadım 2 kere şimdide güneşte falan bakırlıklar var koyu çikolata kahve duruyo ama ben 2.fotonun uçları gibi istiyorum bakırlık kızıllık olmicak
olia çabuk akıyor bence..Palette'in tonlarını kuzenim kullanıyor. O çok memnun. Bende garnier olia serisinden çok memnunum. Ayrıca şey olia serisinde tecrübeyle sabit, üzerindeki renk aynen oluyor saçında.
teşekkürler canım da ben direk palette 7.1 küllü kumrala boyarsam yeşillik yada kötü bir renk olur muama saçın da bakırlık yok gördüğüm kadarıyla.. fotodan olabilir yine de eğer bakırlık var diyorsan külü tonlar kullanman lazım.. istediğin renk şu anki renginden 2-3 ton daha açık.. saçında açıcı varmış maddi durumun yeterse boya silici al o üstüne boyadığın kahve boyayı bir kustur sonra 7 tonlarına boyarsın istediğin renk olur ama yok maddi açıdan zorlar dersen saçın biraz daha yıpranır ama açıcılı boyalar var 11.1 gibi onunla boyaya boyaya açarsın belli bir zamanda tabi bakırlığı alsın diye boyanın içine turuncu azaltıcı ya da mavi boya katman lazım 1 fındık büyüklüğünde..
olia çabuk akıyor bence..
rengin açılmaz sadece bakırlığı alır biraz tatlım..teşekkürler canım da ben direk palette 7.1 küllü kumrala boyarsam yeşillik yada kötü bir renk olur mu
muuah kocaman öptümrengin açılmaz sadece bakırlığı alır biraz tatlım..