• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil yardımmmm testlere bakar mısınız

sedaaaaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2023
30
7
16
31
Kızlar yine ben. Size bişi danışıcam ben reglime 6 gün kala hafif lekelenme başladı yerleşme kanaması zannedip çok sevindim sonra normal regl oldum ve 4 gün sürdü ama sonrasında bi 6 7 gün kahverengi devam etti sonra kimyasal geçirdim zannettim bitti ve 3 gün sonra yine kahverengi lekelenmem oldu bugün sıkıntıdan test yaptım birinde pozitifi görünce test bozuktur diye tekrar yaptım sizce böyle bişi olabilir mi testleri atıyorum buraya üstüne görme felan olabilir mi daha kan vermedim korkudan negatif olur üzülürüm diye

Eklentiler

• IMG-20250928-WA0036.webp
    IMG-20250928-WA0036.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 70
Çok hamilelik belirtisi gibi durmuyor, başka bir nedenden hormonların dengesi şaşmış gibi sanki. Bu kadar kanama içinde gebelik zor gibi. Bu testlere asla güven olmuyor bekleyin bence biraz

Merhaha
Testler pozitif gorunuyor fakat anlattiklariniza bakarsak ise gebelik yok gibi bi kac gun ara ile test yapmaya devam edin yada direk kan verin.

Kızlar yine ben. Size bişi danışıcam ben reglime 6 gün kala hafif lekelenme başladı yerleşme kanaması zannedip çok sevindim sonra normal regl oldum ve 4 gün sürdü ama sonrasında bi 6 7 gün kahverengi devam etti sonra kimyasal geçirdim zannettim bitti ve 3 gün sonra yine kahverengi lekelenmem oldu bugün sıkıntıdan test yaptım birinde pozitifi görünce test bozuktur diye tekrar yaptım sizce böyle bişi olabilir mi testleri atıyorum buraya üstüne görme felan olabilir mi daha kan vermedim korkudan negatif olur üzülürüm diye
Bence doktora gidin baya pozitif testler gebeyseniz ilaç verebilir kanama için

Bence hemen kan ver ve ultrason baktır çünkü söylediklerin tuhaf belki kimyasal gebelik geçirdin kanda beta HCG çıkabiliyor o yüzden çift çıkmıştır

Back
X