- 24 Şubat 2023
- 95
- 16
- 18
- 31
- Konu Sahibi sedaaaaaaa
-
Bence doktora gidin baya pozitif testler gebeyseniz ilaç verebilir kanama içinKızlar yine ben. Size bişi danışıcam ben reglime 6 gün kala hafif lekelenme başladı yerleşme kanaması zannedip çok sevindim sonra normal regl oldum ve 4 gün sürdü ama sonrasında bi 6 7 gün kahverengi devam etti sonra kimyasal geçirdim zannettim bitti ve 3 gün sonra yine kahverengi lekelenmem oldu bugün sıkıntıdan test yaptım birinde pozitifi görünce test bozuktur diye tekrar yaptım sizce böyle bişi olabilir mi testleri atıyorum buraya üstüne görme felan olabilir mi daha kan vermedim korkudan negatif olur üzülürüm diye
Haklısınız yani annem hamileyken regl olmuş hep bi kaç arkadaşim da ümitlendim testleri görünce ikiside saniyede çıktı çünküBence doktora gidin baya pozitif testler gebeyseniz ilaç verebilir kanama için
Mutlaka git canım acilde bile bakıyorlar karın ağrım mide bulantım geçmiyor deHaklısınız yani annem hamileyken regl olmuş hep bi kaç arkadaşim da ümitlendim testleri görünce ikiside saniyede çıktı çünkü
Çok teşekkür ederimMutlaka git canım acilde bile bakıyorlar karın ağrım mide bulantım geçmiyor de
Bence hemen kan ver ve ultrason baktır çünkü söylediklerin tuhaf belki kimyasal gebelik geçirdin kanda beta HCG çıkabiliyor o yüzden çift çıkmıştırKızlar yine ben. Size bişi danışıcam ben reglime 6 gün kala hafif lekelenme başladı yerleşme kanaması zannedip çok sevindim sonra normal regl oldum ve 4 gün sürdü ama sonrasında bi 6 7 gün kahverengi devam etti sonra kimyasal geçirdim zannettim bitti ve 3 gün sonra yine kahverengi lekelenmem oldu bugün sıkıntıdan test yaptım birinde pozitifi görünce test bozuktur diye tekrar yaptım sizce böyle bişi olabilir mi testleri atıyorum buraya üstüne görme felan olabilir mi daha kan vermedim korkudan negatif olur üzülürüm diye
Ama ben regl öncesi çok test yaptım hep negatifti üstüne görme olabilir mi acabaBence hemen kan ver ve ultrason baktır çünkü söylediklerin tuhaf belki kimyasal gebelik geçirdin kanda beta HCG çıkabiliyor o yüzden çift çıkmıştır
Gittin mi hastaneye Bebek varmiAma ben regl öncesi çok test yaptım hep negatifti üstüne görme olabilir mi acaba
Cnm bunlarin markasi neKızlar yine ben. Size bişi danışıcam ben reglime 6 gün kala hafif lekelenme başladı yerleşme kanaması zannedip çok sevindim sonra normal regl oldum ve 4 gün sürdü ama sonrasında bi 6 7 gün kahverengi devam etti sonra kimyasal geçirdim zannettim bitti ve 3 gün sonra yine kahverengi lekelenmem oldu bugün sıkıntıdan test yaptım birinde pozitifi görünce test bozuktur diye tekrar yaptım sizce böyle bişi olabilir mi testleri atıyorum buraya üstüne görme felan olabilir mi daha kan vermedim korkudan negatif olur üzülürüm diye
Canım hamile misin merak ettimKızlar yine ben. Size bişi danışıcam ben reglime 6 gün kala hafif lekelenme başladı yerleşme kanaması zannedip çok sevindim sonra normal regl oldum ve 4 gün sürdü ama sonrasında bi 6 7 gün kahverengi devam etti sonra kimyasal geçirdim zannettim bitti ve 3 gün sonra yine kahverengi lekelenmem oldu bugün sıkıntıdan test yaptım birinde pozitifi görünce test bozuktur diye tekrar yaptım sizce böyle bişi olabilir mi testleri atıyorum buraya üstüne görme felan olabilir mi daha kan vermedim korkudan negatif olur üzülürüm diye
Yok aşkım dış gebelik geçiriyorum şuan iğne vuruldu kürtaj yapıldı hala değer yükseliyo korkuyorumCanım hamile misin merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?