Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeterki içine sinen bir gelinlik olsun. Hani prenses modeli hayrani degilim fakat o gelinligi giydiginde kendini prenses gibi hisetmen gerekiyor. Ben gelinligimi giydigimde öyle histemistim cünkü. Gelinligimi begenen olmustur, begenmeyen olmustur ama gelinligimi yine çok severek giyinmistim. Sizinkide öyle olur. Bunlar daha tatli telaslar :)
Simdiden size bol bol mutluluklar dilerim. Umarim çok mutlu ve huzurlu bir yuvaniz olur :)
Amin canım inşallah.Allah herkesn gönlüne göre versin sanırım bu gelinlikten vazgecip diktiricem cok kararsızım :)
bende gecen sene orada bı gelınlık begenmıstım 3000 tl dedıler oradan cıkıp emınönünde aynı gelınlıgı kendım dıktırdım 900 tl ye herseyıyle aldım bıraz pahalı ama cok guzel modeller var orada tabı gecen seneden bahsedıyorum bu senede varmıdır bılmıyorum =) mutluluklar.[/QUO
Diktirmeyi bende düşündüm ama onun provaları beni sıkar gbi:) sabır işi biraz. Fiyatı iyi sanki 2500den 1800 e
emınonunde 1 gunde dıktırdım tatlım sabah 11 de gıttım modelını anlattım ustelık benım elımde fotografta yoktu aksam 8 de hazırdı gelınlıgım. tamda ıstedıgım gıbı olmustu aslında 6 gıbı bıtmıstı ama ustune farklı eklentıler ıstedım gelınlıkcım cok ıyıydı bırlıkte calıstık dıyebılırım olmadı dedıgımde hıc usenmedı yenıden yaptık bıraz ben uzattım yanı![]()
Gelinlikten vazgeciyorum kızlar sanırım diktiricem fiyatı cok iyiymiş ben sordum
emınonunde 1 gunde dıktırdım tatlım sabah 11 de gıttım modelını anlattım ustelık benım elımde fotografta yoktu aksam 8 de hazırdı gelınlıgım. tamda ıstedıgım gıbı olmustu aslında 6 gıbı bıtmıstı ama ustune farklı eklentıler ıstedım gelınlıkcım cok ıyıydı bırlıkte calıstık dıyebılırım olmadı dedıgımde hıc usenmedı yenıden yaptık bıraz ben uzattım yanı![]()
buralarda 1bucuk en ucuzu senn gelinlikçine fiyat sormak lazım
nerde diktirmiştin onu da söyle bari canım :)
ayyy....şimdi 2yıl önce zamanları anımsadım,bende çok kararsızdım bakıyordum,her gelınlıkte baska bırsey hoşuma gıdıyordu.
sonundaaa kendım karar verdım hepsinden bırbırıne uyacak detaylar alıp,diktirdim,çok sinmişti içime...ne güzel zamanlar...
bence etek uçları böyle olsun çok güzel durmuş taşımışsın:)
diğer detayları kendin oluşturabilirsin,zaten göğüs kısmını oturtmak falan gelinlikçinin işi.yardımcı olacaktır ... şimdiden mutluluklar...![]()
bence bacakların güzelse ì¸ëë¼ì¸ì (ULALASESSION) - ìë¦ë¤ì´ ë°¤ (Beautiful Night) - YouTube bu videodaki kız gibi kısa sade bir gelinlik tercih etmelisin hem daha modern ve farklı duruyorBen nedense kısa gelinlikleri çok daha fazla seviyorum en azından düğünde oynarken dans ederken rahat edersin
![]()
iyiki vazgeçmişsin hiç zarif durmuyordu etegi fazla kabarikti birde etekte tercihini sadece tülden yana kullanma