Gelinlik Modelleri kızlar acil yorum istiyorum bu gelinliğe

Yeterki içine sinen bir gelinlik olsun. Hani prenses modeli hayrani degilim fakat o gelinligi giydiginde kendini prenses gibi hisetmen gerekiyor. Ben gelinligimi giydigimde öyle histemistim cünkü. Gelinligimi begenen olmustur, begenmeyen olmustur ama gelinligimi yine çok severek giyinmistim. Sizinkide öyle olur. Bunlar daha tatli telaslar :)

Simdiden size bol bol mutluluklar dilerim. Umarim çok mutlu ve huzurlu bir yuvaniz olur :)

Amin canım inşallah.Allah herkesn gönlüne göre versin sanırım bu gelinlikten vazgecip diktiricem cok kararsızım :)

Amin canım inşallah.Allah herkesn gönlüne göre versin sanırım bu gelinlikten vazgecip diktiricem cok kararsızım :)

sizin gelinliğinizi merak ettim foto varsa koyabilirmisin canıminanki her gelinliğin bi ucu hoşuma gidiyor bi bütün yapabilcekmiyim blmiyorum:)

bende gecen sene orada bı gelınlık begenmıstım 3000 tl dedıler oradan cıkıp emınönünde aynı gelınlıgı kendım dıktırdım 900 tl ye herseyıyle aldım bıraz pahalı ama cok guzel modeller var orada tabı gecen seneden bahsedıyorum bu senede varmıdır bılmıyorum =) mutluluklar.:21:[/QUO
Diktirmeyi bende düşündüm ama onun provaları beni sıkar gbi:) sabır işi biraz. Fiyatı iyi sanki 2500den 1800 e

emınonunde 1 gunde dıktırdım tatlım sabah 11 de gıttım modelını anlattım ustelık benım elımde fotografta yoktu aksam 8 de hazırdı gelınlıgım. tamda ıstedıgım gıbı olmustu aslında 6 gıbı bıtmıstı ama ustune farklı eklentıler ıstedım gelınlıkcım cok ıyıydı bırlıkte calıstık dıyebılırım olmadı dedıgımde hıc usenmedı yenıden yaptık bıraz ben uzattım yanı :1:

emınonunde 1 gunde dıktırdım tatlım sabah 11 de gıttım modelını anlattım ustelık benım elımde fotografta yoktu aksam 8 de hazırdı gelınlıgım. tamda ıstedıgım gıbı olmustu aslında 6 gıbı bıtmıstı ama ustune farklı eklentıler ıstedım gelınlıkcım cok ıyıydı bırlıkte calıstık dıyebılırım olmadı dedıgımde hıc usenmedı yenıden yaptık bıraz ben uzattım yanı :1:
Gelinlikten vazgeciyorum kızlar sanırım diktiricem fiyatı cok iyiymiş ben sordum
buralarda 1bucuk en ucuzu senn gelinlikçine fiyat sormak lazım

Bu kararsızlıkla ben gec bile başlamışım :( gelinlik bakmaya kızlar kendi gelinliklerinizin
resmini koyarmısınız buraya bi fikir en azından,.diktiricem kesin sanırım..:))

nerde diktirmiştin onu da söyle bari canım :)

ayyy....şimdi 2yıl önce zamanları anımsadım,bende çok kararsızdım bakıyordum,her gelınlıkte baska bırsey hoşuma gıdıyordu.
sonundaaa kendım karar verdım hepsinden bırbırıne uyacak detaylar alıp,diktirdim,çok sinmişti içime...ne güzel zamanlar...
bence etek uçları böyle olsun çok güzel durmuş taşımışsın:)
diğer detayları kendin oluşturabilirsin,zaten göğüs kısmını oturtmak falan gelinlikçinin işi.yardımcı olacaktır ... şimdiden mutluluklar...:nazar:

ayyy....şimdi 2yıl önce zamanları anımsadım,bende çok kararsızdım bakıyordum,her gelınlıkte baska bırsey hoşuma gıdıyordu.
sonundaaa kendım karar verdım hepsinden bırbırıne uyacak detaylar alıp,diktirdim,çok sinmişti içime...ne güzel zamanlar...
bence etek uçları böyle olsun çok güzel durmuş taşımışsın:)
diğer detayları kendin oluşturabilirsin,zaten göğüs kısmını oturtmak falan gelinlikçinin işi.yardımcı olacaktır ... şimdiden mutluluklar...:nazar:

İNşallah canım uykularım kacıyor vallahi dediğin gbi onun ucu bunu kuyruğu derken kafamda birleştiremiyorrum::)gelinliğinin resmini koyabilirmisin rica etsem

Askılar biraz daha inceltilse göğüs kısmı daha güzel durur sanki? Onun dışında çok hoş.. Allah mutlu mesut etsin.. :)

Etek kısmı guzel fakat gohus kısmı gecelıge benzıyor $2029196_9.webp $2029196_10.webp $560745_299980290083075_346529432_n.webp boyle tarz gelınlıklere bakabılırsın cok hoslar :16::16::16:

Gelinlikten vazgectim kızlar şimdi yeni gelinlikler için tavsiyeler lütfen bu arada yorumlar cok yararlı oldu yol yakınken vazgectim cok teşekkürler hepinize ..:16::16::16:

bence bacakların güzelse 울랄라세션 (ULALASESSION) - 아름다운 ë°¤ (Beautiful Night) - YouTube bu videodaki kız gibi kısa sade bir gelinlik tercih etmelisin hem daha modern ve farklı duruyor :D Ben nedense kısa gelinlikleri çok daha fazla seviyorum en azından düğünde oynarken dans ederken rahat edersin :D

:)değişik olurdu evet ama bacaklarımı begenmem arkadaşlarım öyle olmadığını söylesede ben tercihimi uzun gelinlikten yana kullanıcam sanırım:)

iyiki vazgeçmişsin hiç zarif durmuyordu etegi fazla kabarikti birde etekte tercihini sadece tülden yana kullanma

tül derken ?neden peki tavsiyen nedir.birde ben özel dikim için aklımda model tasarlamaya calışıyorum fakat özel dikim beni tatmin edicekmi ondanda cok korkuyorum acıkcası

Back
X