- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi onunmeleyi
-
İnşAllah hamilesindir canım en iyisi kan testi yaptırbende hamile kalmak istiyorum cnm ama bu ay (mart) ayın 21 regl geldi 22 durdu 3 gün kahve rengi ile lekeledi çok ağrım oluyor göğsüm şiş 2 3 defa bulantısı oldu 2 kez test yaptım negatif çıktı doktor baktı hiç bir roblem görmüyorum dedi mesela hamileysem de doktor bunu göremez mı
Amin cnm valla en onemlisi saglikli ve hayirli gebelik, gec olsun da guc olmasin, tuplerimi kaybedebilirdim sukurler olsun rabbime ki korudu beni. O yuzden kizlar biz sıkı çalışalım olursa ne ala olmazsa bi dahaki aya :) Allah kimseyi evlatla sınamasin.canım yaa Allah tez zamanda naip eder İnşAllah hayırlısı kismet böyleymiş
çok dogru soyledin canım Allah tez zamanda hayırlısıyla hepimize nasip etsin İnşAllahAmin cnm valla en onemlisi saglikli ve hayirli gebelik, gec olsun da guc olmasin, tuplerimi kaybedebilirdim sukurler olsun rabbime ki korudu beni. O yuzden kizlar biz sıkı çalışalım olursa ne ala olmazsa bi dahaki aya :) Allah kimseyi evlatla sınamasin.
İnşallah bide kaşıkların tam ortası rahimim nasirim pişiyor sızlama oluyor bide benim rahim ters bazen düşünüyorum yoksa normal halini mı aliyor hazirlaniyor mı diye düşünüyorumİnşAllah hamilesindir canım en iyisi kan testi yaptır
İlk kez mi boyle oldu adetin? Belki sasmistir adetin de. Gec dollenmeyse goremeyebilir suphen varsa kan testi yaptır bi saglik ocagina dr kan testi yapti mibende hamile kalmak istiyorum cnm ama bu ay (mart) ayın 21 regl geldi 22 durdu 3 gün kahve rengi ile lekeledi çok ağrım oluyor göğsüm şiş 2 3 defa bulantısı oldu 2 kez test yaptım negatif çıktı doktor baktı hiç bir roblem görmüyorum dedi mesela hamileysem de doktor bunu göremez mı
Amin canım Allah'ım hiç bir kadını annelik duygusundan mahrum etmesin isimlerinizi yazin dua yapiyim size deAmin cnm valla en onemlisi saglikli ve hayirli gebelik, gec olsun da guc olmasin, tuplerimi kaybedebilirdim sukurler olsun rabbime ki korudu beni. O yuzden kizlar biz sıkı çalışalım olursa ne ala olmazsa bi dahaki aya :) Allah kimseyi evlatla sınamasin.
Tam 3 kez hastaneye gittim hiç bir şeyden anlamıyorlar buradaki doktorlar tek idrar alıyorlar ben bu yaşımdayım ilk defa böyle birşey oldu bana tam 11 gündür ağrı çekiyorum ve doktorlar bunun sebebini bilmiyor :-(İlk kez mi boyle oldu adetin? Belki sasmistir adetin de. Gec dollenmeyse goremeyebilir suphen varsa kan testi yaptır bi saglik ocagina dr kan testi yapti mi
Bi kan testi yaptir sen en iyisiTam 3 kez hastaneye gittim hiç bir şeyden anlamıyorlar buradaki doktorlar tek idrar alıyorlar ben bu yaşımdayım ilk defa böyle birşey oldu bana tam 11 gündür ağrı çekiyorum ve doktorlar bunun sebebini bilmiyor :-(
Yapmıyorlar işte pazartesi kısmetse ev doktoruna gidicem artık mecburBi kan testi yaptir sen en iyisi
Adet sancisi gibi sancm oldugu gun yumurtlama gunum oldgnu ogrendm ben ve 2. Ayda agri oldugu gun ilski oldu hamile kaldm cnim. Kahve leke gelen ay hamile kalmadm diger ay kaldim ama yerlesme oluyomus bazilarindadamerhaba kızlar benim bat 1nisan ama 27martda adet sancılarım oldu sonra olmadı daha sonrasında ara ara adet olacakmışım gibi oldum şimdi agrım yok ama bi damla kahverengi leke geldi böyle bişey yaşayıp hamile kalan varmı?bide sag tarafımda karnımda bi sancı giriyor ara ara
bakalım canım teşekkür ederim yorumun içinAdet sancisi gibi sancm oldugu gun yumurtlama gunum oldgnu ogrendm ben ve 2. Ayda agri oldugu gun ilski oldu hamile kaldm cnim. Kahve leke gelen ay hamile kalmadm diger ay kaldim ama yerlesme oluyomus bazilarindada
Benimde rahmim ters sızlama oluyo evet ama benim ileri haftalarda oldu 13 14. Haftalarda ilk başlarda çok bi kasık vs ağrısı cekmedim ama kişiden kişiye degisiyo belirtiler, Allah gönlünüze göre versin inşaAllahİnşallah bide kaşıkların tam ortası rahimim nasirim pişiyor sızlama oluyor bide benim rahim ters bazen düşünüyorum yoksa normal halini mı aliyor hazirlaniyor mı diye düşünüyorum
Sağol inşallah canım da ben hamile değilim ki inşallah hamileyim dir Allah soylti seni galiba :)Benimde rahmim ters sızlama oluyo evet ama benim ileri haftalarda oldu 13 14. Haftalarda ilk başlarda çok bi kasık vs ağrısı cekmedim ama kişiden kişiye degisiyo belirtiler, Allah gönlünüze göre versin inşaAllah
InşaAllah vardır canım :))Sağol inşallah canım da ben hamile değilim ki inşallah hamileyim dir Allah soylti seni galiba :)
İnşallah yerleşme lekesidir onar cnmya kızlarr benden birazda hafif kahverengi leke geldi sancımda yok adet günüm bügün ne bu yaa((
Bendede koyu sarı gibi ama günde 1 2 damla anca geliyor daha 1 haftalık offBence hemen acile git kan tahlili yaptır negatif çıkarsada hemen doktoruna git kist falan oluşmuş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?