Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dr .de catlatma ignesinden sonra 2gun birliktelik diyo zaten, merak etmeKızlar iki gün üst üste pik çıktı değerlendirdik üçüncü gün eşim evde yoktu sizce tutma şansı var mı
Aaa sen hamilesin, tebrikler gozun aydinDr .de catlatma ignesinden sonra 2gun birliktelik diyo zaten, merak etme![]()
Yaa öyle mi bende pik olunca diye okudum hepAaa sen hamilesin, tebrikler gozun aydin
bu arada asil pikten sonra siliklesmeye baslayinca degerlendirmek gerekmiyor mu![]()
Bu konuda cok uzman sayilmam ama mantik olarak yumurta ancak catlayinca dollenebilir. E siliklesmesi de catlamasi demek ya ama spermler saglikliysa 2 gun falan yasiyor icerde, oyle olabilir isteYaa öyle mi bende pik olunca diye okudum hep
Artık gecti valla sabah tekrar testimi yapıcam bakalım ne cıkıcakBu konuda cok uzman sayilmam ama mantik olarak yumurta ancak catlayinca dollenebilir. E siliklesmesi de catlamasi demek ya ama spermler saglikliysa 2 gun galan yasiyor icerde, oyle olabilir iste![]()
İnsallah canım hepimiz hayırlı sonuclar alırız kucagımız dolarBı doktorun paylaşımını görmüştüm pikten önce olan ilişki pikten sonra olan ilişkiden daha yüksek gebelik ihtimali var yazmıştı yüzdelik dilimle anlatmıştı şuan tam hatırlamıyorum sperm zaten 72 saat yaşıyor şöyle düşünün siz yumurta catlamadan önce iliskiye girdiniz spermler yumurtanın kapısında bekliyor catladigi gibi içeriye dalıyorlar pikten hemen sonra siliklesirse catlamistir 24 saati degerlendirirseniz sıkıntı yok demek inşallah güzel sonuçlar alirsin![]()
Cok tesekkur ederimAaa sen hamilesin, tebrikler gozun aydin
bu arada asil pikten sonra siliklesmeye baslayinca degerlendirmek gerekmiyor mu![]()
Asil da , adet bittikten sonra hemen baslanmali , helekiiiiii pike yaklasildiginda mutttlaka .ve pikten sonra bitti deyip birakmayin gun asiri yine dewam.Bu konuda cok uzman sayilmam ama mantik olarak yumurta ancak catlayinca dollenebilir. E siliklesmesi de catlamasi demek ya ama spermler saglikliysa 2 gun falan yasiyor icerde, oyle olabilir iste![]()
Tamda anlatmak istediğimCok tesekkur ederimWOMAN ☺
pikler degerlendirilmeli en onemlisi bu.Zaten diyelim dun, bugun pikti degerlendirdik.yarin siliklesti. Ama esimiz yok.Olsun.Dunku spermler en az 2gun daha icimizde canli.Esimiz varsa calismaya dewam. Nasipse 1defa bile yeter .Rabbim hicbirimizi ewlat hasretiyle sagligiyla sinamasin .
![]()
İnşaallah tutar canım degerlendirmissiniz en önemli günleriKızlar iki gün üst üste pik çıktı değerlendirdik üçüncü gün eşim evde yoktu sizce tutma şansı var mı