Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim. 7.haftaya kadar normal dimi bebeğin görünmemesi o zaman7.haftada minik bir şey görünüyor:) kalp atışını da ilk o zaman duyduk bizHayırlı olsun inşallah
![]()
Evet karından görmek için normal sabredin hayırlısıyla:)Çok teşekkür ederim. 7.haftaya kadar normal dimi bebeğin görünmemesi o zaman
Teşekkür ederimn inşallahhEvet karından görmek için normal sabredin hayırlısıyla:)
Benim şuan 5 hafta.. sanırım 1 2 hafta daha beklemem gerekirBsnimkisi ayni bu sekildeydi 3 gun gecikme vardi kese ayni bu boyuttaydi 2 3 haftaliktim 5 veya 6 hafta oldumu belli eder
Karından görmek için cok erken, ben 5+6 vajinal ultrason ile gördümBenim şuan 5 hafta.. sanırım 1 2 hafta daha beklemem gerekir
Ben tam 5.haftada karından gördüm de bu şekilde çıktıı ufakmı değil mi anlamadımKarından görmek için cok erken, ben 5+6 vajinal ultrason ile gördüm
5 hafta çok çok küçük zatenBen tam 5.haftada karından gördüm de bu şekilde çıktıı ufakmı değil mi anlamadım
Normal yani böyle olması dimi ilk gebeliğim çok huylanıyorum herşeyden5 hafta çok çok küçük zaten