Kızlar acil

tuzlu su

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2023
38
31
8
32
Merhaba kızlar az önce uyurken binada uyandım sol tarafımın uyuştuğunu hissettim yorgandamı yataktamı anlayamadım elektrik çarpıyor gibi korktum irkildim kalktım hemen sol ayağım uyuşuk sonra ışığı yakıp bekledim heryere baktım elektrikli birşey yok çok kötüyüm internette karabasan die okudum hamileliğin ilk zamanları gelir bebeği düşürür fln gibi çok kötüyüm başına gelen var mı neden böyle oldu ki

Ola bilir karabasan kotu birsey benimde başima geldi ama yillar önce ruyamda boguluyordum sanki uyanamiyordum garip şeyler sesler duyuyordum ödum patladi adeta annem anladi hocaya dua yazdirdi uzerime gezdirmelik ve suya dokup icmelik filan hemen geçti 2 ay annemle uyudum bu yuzden tam korkumu yendikden sonra kendi odama girdim sizde eminseniz yaptirin.Minik oglumun bile başina geldi ayni şey kendime yaptigimin aynisin onada yaptik aninda.

Emin değilim benimki boğulma gibi değilde sol tarafım uyuşmuştu elektrik verilmiş gibiydi ilk defa böyle oldum ne olduğunu anlayamadım

Canım kolunun üstüne yatmissindir. Karabasan filan bunlara inanma panik atak.olabilir. psikolojini rahatlat. Dr git sor kan akışı çok.hizli.oldugu için yatış şeklinden kaynaklanabilir lütfen relaks ol
Emin değilim benimki boğulma gibi değilde sol tarafım uyuşmuştu elektrik verilmiş gibiydi ilk defa böyle oldum ne olduğunu anlayamad

Canım kolunun üstüne yatmissindir. Karabasan filan bunlara inanma panik atak.olabilir. psikolojini rahatlat. Dr git sor kan akışı çok.hizli.oldugu için yatış şeklinden kaynaklanabilir lütfen relaks ol
Bugün gittim sinirsel olabilir tekrarlanacak mı ona göre bakalım dedi yatarken psikolojik olarak kötüydüm oda olabilir tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…