Öyle dusunuyorsaniz yardimci olmazsınız konuya da yorum yapmak zahmetinde bulunmazsiniz. Özellikle bu yüzden neden olduğunu belirttim değil mi ?Birini kandırmaya yönelik gibi geldi
Terbiyesizlik yapmayın .sebebini özellikle belirttim. Müslüman misiniz ? Inancinizi bilmiyorum ama ben yemin edebilirim hatta yemin ederim belirttiğim amaç için olduğuna. Sizden çok fazla var ya çok fesatsiniz. Neden böyle ? Yormuyor mu dünyayı fesat kalple yorumlamakYeme bizi..
Sen ne boş insansın yaAlavera,dalavera yapma şimdi bize..
Terbiyesizlik yapmayın .sebebini özellikle belirttim. Müslüman misiniz ? Inancinizi bilmiyorum ama ben yemin edebilirim hatta yemin ederim belirttiğim amaç için olduğuna. Sizden çok fazla var ya çok fesatsiniz. Neden böyle ? Yormuyor mu dünyayı fesat kalple yorumlamak
Sen ne boş insansın ya
AllaallahKızlar aranızda haziran tarihine ait wattsap konuşmasına sahip olan var mı ? Bana ekran görüntüsü atabilir misiniz ? Yukarıda iki haziran yazıyor ya hani onu fotosopla başka bir konuşmaya nakledicez. O tarih lazım .konusmalari karalayip sadece tarih kısmını atsaniz da olur . ( film tv teknikleri dersi kapsaminda bir proje için )
Bölümün nedir tarih değişmez diye biliyorum.Kızlar aranızda haziran tarihine ait wattsap konuşmasına sahip olan var mı ? Bana ekran görüntüsü atabilir misiniz ? Yukarıda iki haziran yazıyor ya hani onu fotosopla başka bir konuşmaya nakledicez. O tarih lazım .konusmalari karalayip sadece tarih kısmını atsaniz da olur . ( film tv teknikleri dersi kapsaminda bir proje için )
Anacım o nasıl bir tavır ,benim Yazdığım yorumu gölgeledi senin bu uslüpsuz tavrın.Terbiyesizlik yapmayın .sebebini özellikle belirttim. Müslüman misiniz ? Inancinizi bilmiyorum ama ben yemin edebilirim hatta yemin ederim belirttiğim amaç için olduğuna. Sizden çok fazla var ya çok fesatsiniz. Neden böyle ? Yormuyor mu dünyayı fesat kalple yorumlamak
yormuyor mu seni verilmeyek şeyi istemek ,yoksa isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü mü..Terbiyesizlik yapmayın .sebebini özellikle belirttim. Müslüman misiniz ? Inancinizi bilmiyorum ama ben yemin edebilirim hatta yemin ederim belirttiğim amaç için olduğuna. Sizden çok fazla var ya çok fesatsiniz. Neden böyle ? Yormuyor mu dünyayı fesat kalple yorumlamak
aptal mı?Arkadaslar yardimci olmak isteyene önce ozelden gerçekten ders için lazım olduğuna dair dünden beri arkadaslarimla yaptığım wattsap konusmalarini atarım sonra yardimci olabilirsiniolabilirsiniz içinizde şüphe varsa . Onun dışında aptal yorumlar gelmesin olur mu
İster ders icin olsun ister baska bir sey icin ..Arkadaslar yardimci olmak isteyene önce ozelden gerçekten ders için lazım olduğuna dair dünden beri arkadaslarimla yaptığım wattsap konusmalarini atarım sonra yardimci olabilirsiniolabilirsiniz içinizde şüphe varsa . Onun dışında aptal yorumlar gelmesin olur mu
Valla ban yicem ama hakettin be gerizekali konuya sazan gibi atlamasan ben de cevap yazmazdim. Be zekasiz inanmiyorsan kapa çeneni ben inanan kişiye özelden ispatlarimi yaparım vicdanı rahatsa yardimci olur çok mu zor .ne luzumsuzsunuz yaCok kabasiniz bence ayrica muslumanmisin diye sormanizda bana cok itici geldi mumkunse soruma cevap yazmayin
Sen bi de son yazdığıma bakAnacım o nasıl bir tavır ,benim Yazdığım yorumu gölgeledi senin bu uslüpsuz tavrın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?