• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar acil

egecell

Sokak hayvanları sahipsiz değildir #erosiçinadalet
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
6.347
14.359
498
37
Kızlar aranızda haziran tarihine ait wattsap konuşmasına sahip olan var mı ? Bana ekran görüntüsü atabilir misiniz ? Yukarıda iki haziran yazıyor ya hani onu fotosopla başka bir konuşmaya nakledicez. O tarih lazım .konusmalari karalayip sadece tarih kısmını atsaniz da olur . ( film tv teknikleri dersi kapsaminda bir proje için )

Birini kandırmaya yönelik gibi geldi :KK53:
Öyle dusunuyorsaniz yardimci olmazsınız konuya da yorum yapmak zahmetinde bulunmazsiniz. Özellikle bu yüzden neden olduğunu belirttim değil mi ?

Terbiyesizlik yapmayın .sebebini özellikle belirttim. Müslüman misiniz ? Inancinizi bilmiyorum ama ben yemin edebilirim hatta yemin ederim belirttiğim amaç için olduğuna. Sizden çok fazla var ya çok fesatsiniz. Neden böyle ? Yormuyor mu dünyayı fesat kalple yorumlamak

Terbiyesizlik yapmayın .sebebini özellikle belirttim. Müslüman misiniz ? Inancinizi bilmiyorum ama ben yemin edebilirim hatta yemin ederim belirttiğim amaç için olduğuna. Sizden çok fazla var ya çok fesatsiniz. Neden böyle ? Yormuyor mu dünyayı fesat kalple yorumlamak

Sen ne boş insansın ya

Cok kabasiniz bence ayrica muslumanmisin diye sormanizda bana cok itici geldi mumkunse soruma cevap yazmayin :KK14:

Kızlar aranızda haziran tarihine ait wattsap konuşmasına sahip olan var mı ? Bana ekran görüntüsü atabilir misiniz ? Yukarıda iki haziran yazıyor ya hani onu fotosopla başka bir konuşmaya nakledicez. O tarih lazım .konusmalari karalayip sadece tarih kısmını atsaniz da olur . ( film tv teknikleri dersi kapsaminda bir proje için )
Allaallah:KK53:

Arkadaslar yardimci olmak isteyene önce ozelden gerçekten ders için lazım olduğuna dair dünden beri arkadaslarimla yaptığım wattsap konusmalarini atarım sonra yardimci olabilirsiniolabilirsiniz içinizde şüphe varsa . Onun dışında aptal yorumlar gelmesin olur mu

Bölümün nedir tarih değişmez diye biliyorum.

Anacım o nasıl bir tavır ,benim Yazdığım yorumu gölgeledi senin bu uslüpsuz tavrın.

yormuyor mu seni verilmeyek şeyi istemek ,yoksa isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü mü..
kalk kendi whatsup konuşmanı bi zahmet pc ye aktar shopunu kendin yap..

Arkadaslar yardimci olmak isteyene önce ozelden gerçekten ders için lazım olduğuna dair dünden beri arkadaslarimla yaptığım wattsap konusmalarini atarım sonra yardimci olabilirsiniolabilirsiniz içinizde şüphe varsa . Onun dışında aptal yorumlar gelmesin olur mu
aptal mı?
saygısız burdaki binlerce kişiye ne kadar mesnetsiz bir tavır içndesin ,insanların şüphelenmesi normal..asıl terbiye sıkıntısı sende istemeyi ve açıklama yapmayı bilmez biri nasıl öğrenci olabilir ki.

İster ders icin olsun ister baska bir sey icin ..
Kimseye bunun aciklamasini yapmak zorunda degilsiniz..
Yorumlarimiza ve cikislarimiza biraz olsun dikkat edelim lutfen,rica ediyorum..

Cok kabasiniz bence ayrica muslumanmisin diye sormanizda bana cok itici geldi mumkunse soruma cevap yazmayin :KK14:
Valla ban yicem ama hakettin be gerizekali konuya sazan gibi atlamasan ben de cevap yazmazdim. Be zekasiz inanmiyorsan kapa çeneni ben inanan kişiye özelden ispatlarimi yaparım vicdanı rahatsa yardimci olur çok mu zor .ne luzumsuzsunuz ya

Back
X